Şimdi Ara

SKYRİM:Karakterin nedensizce güçsüzlüşmesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar yaklaşık ikibuçuk senedir skyrim oynuyorum ama başıma şöyle birşey geldi ki oyuna çok hakim olduğumu düşünmeme rağmen neden olduğunu anlamadım.
    Oyunu arada açıyorum; yeni karakter yaratıyorum; farklı oyun stilleri deniyorum vs.
    Şimdiye kadar da onlarca farklı karakterle bitirmişimdir oyunu.
    Ancak başlıkta dediğim gibi karakterim bir anda güçsüzleşti.

Yani level atlamaktan dolayı diğer yaratıkların güçlenmesi ve benim zayıf ekipmanlar ve skiller yüzünden onların gerisinde kalmam gibi bir durum yok.Bir anda karakterim belki de 4/1 oranında güçsüzleşti.
    Karakterim mage tabanlı.Conjuration/destruction üzerinde uzmanlaştım.Genellikle bound bow ile sneak modda oynuyorum.Zorda kalırsam da atronach yada dremora lord summonlayıp destruction moda geçiyorum.
    55 leveldeyken dwarven sphere masterları sneak modda ekstra hiçbir enchant olmadan tek okla indirebiliyordum.Şuan 56 level oldum.Aynı sphere'i 2 belki üç okla öldürüyorum.
    Ve çok kolay birşekilde ölüyorum.

Oyunda güçlü olduğum ve güçsüzleştiğim dönem arasında şöyle birkaç şey yaptım;
    İlki level atladım.Ancak yaratıkların levelleri sabit.Yani ben daha önceden normal sphere öldürüp level atlayınca masterlarıyla karşılaşsam neyse.

İkincisi vampir saldırısında Ulfbearth ve Adrianne ölmüşlerdi.Smithing İçin onları çok kullanıyordum ve ben de ref idlerinden onların yanına ışınlandım.Yeşil-pembe ışıklı garip bir odada buldum kendimi.Dört koridorun birleştiği kavşak şeklinde bir oda.Ve dört koridorun birleştiği yerde iki tane tabut vardı.Yerde daha önce öldürdüğüm yada öldüğünü gördüğüm önemli kişilerin cesetleri vardı.Ancano, Roggvir, Malborn vs.Onların cesetleri de ordaydı ve ben resurrect commandıyla onları kaldırdım.(Evet biliyorum biraz hile gibi duruyor ama Warmaidens'ın o şekilde kapalı durması beni yaralıyordu.)
    İşte bundan sonra bi görev yapmaya gittim ama kullandığım büyüler eskisinden daha fazla magicka yiyordu ve eskisi kadar hasar vermiyordu.Zaten ilk başta bi glitch yaşadım.Elimde conjure bow skilli vardı ama ellerin yumruk şeklinde duruyordu.Büyüyü de kullanamıyordum.Başka büyülerle tazeleyince normal bir şekilde büyüyü aldım elime ama bu sefer de bow çıkaramıyordum.Normalde dual castingle magicka barın ancak 2/3'ü giderken şimdi dual casting yapamıyordum ve tek elle magickamın nerdeyse hepsi bitiyordu.Ve büyü hiçbir işe yaramıyordu.
    İlk başta skillerimin sıfırlandığını düşündüm ama sıkıntı yoktu.
    Kullandığım enchantlar mı bugda kaldı onu bilmiyorum.

Biraz uzun oldu galiba ama daha önce bun gibi birşey yaşayan oldu mu?

• Diğer düşmanların da güçlü olması bence güzel birşey. Tek vuruşta öldürünce de oyunun zevki kalmıyor fazla. Oyunun heyecanı gitmiyor hiç. Ayrıca ayarlarda bazen zorluk kendi kendine artabiliyor. Onu da kontrol et derim.
  • Ayarları hiç değiştirmedim.Masterda duruyor olması lazım.
    Ben de overpower olmayı sevmem.Ama durumda bir sıkıntı var.Ben %12461297412756126 efektli potionlar yapmasını 326592357235789 damageli silah yapmasını da bilirim ama normal bir şekilde hiç hilesiz oynamaya çalışıyorum.
    Ama spherelerden örnek verdim ordan devam edeyim.56 level bir karakterin sneak modda 100 level archery skilli tüm perkleriyle birlikte ve %100 bow damage enchantlı ekipmanları varsa bi sphere mastera legendaryde bile tek atamaması çok garip.Sneak modda olmadığım zaman 8-9 okla öldürüyorum ve dediğim gibi saldırı hasarımla beraber dayanıklılığım da düştü.Benim gibi mage tabanlı düşük sağlığı ve düşük zırh koruması olan bir kişinin normalde çok kolay bir rakibi bu kadar zor öldürmesini düşünürseniz bir ancient dragonu yada ne bileyim kalabalık bir vampir grubunu falan nasıl öldürebileceğimi düşünüyorsunuz?

Warrior olarak oynasam sıkıntı yok.Yüksek sağlık yüksek zırh koruması.Ölene kadar asır geçer zaten.Ama ben üstümde incecik cübbelerle bir kişiden daha kalabalık nispeten güçlü düşmanlarla karşı karşıya gelince ölüm kaçınılmaz oluyor.

• Irkın neydi acaba
  • İmperial.
    Irkla nasıl bir bağ var ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

İmperial.
    Irkla nasıl bir bağ var ki?

Yok yani merak ettim sadece ama siz geliştikçe düşmanlar da gelişir arkadaşın dediği gibi. Bir de küçük bir ihtimal olabilir ama kullandığınız eşyalardan birinin büyüsü bitmiş ve o yüzden zayıflamış olabilir misiniz
  • Oyunda Sneak kesinlikle OP bence, günlerimi harcadığım 2 farklı Sneak karakterimi bırakmak zorunda kaldım sıkıldığım için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Warwick Benzeri Karakter?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Silahların enchantı biter ama kıyafetlerin bitmez.Zaten ben silah kullanmıyordum.Bound bow kullanıyordum ki onunda enchantı bitme gibi bir durumu yok zaten.
    Benim aklıma gelen ya kıyafetlerim bugda kaldı.Şuan hiçbir işe yaramıyorlar.Yada karakter komple sıkıntı içinde skill pointler etki etmiyor karaktere.

Evet sneak karakter kesinlikle op.Ama ben kullanırım yine arada sneak.Dediğim gibi mage karakterlerin en büyük sıkıntısı health ve armor.Hurra diye bağırarak giderken tek okla düşünce çok hoş olmuyor.@Shiuan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-ko -- 4 Mayıs 2014; 11:52:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-ko

Silahların enchantı biter ama kıyafetlerin bitmez.Zaten ben silah kullanmıyordum.Bound bow kullanıyordum ki onunda enchantı bitme gibi bir durumu yok zaten.
    Benim aklıma gelen ya kıyafetlerim bugda kaldı.Şuan hiçbir işe yaramıyorlar.Yada karakter komple sıkıntı içinde skill pointler etki etmiyor karaktere.

Evet sneak karakter kesinlikle op.Ama ben kullanırım yine arada sneak.Dediğim gibi mage karakterlerin en büyük sıkıntısı health ve armor.Hurra diye bağırarak giderken tek okla düşünce çok hoş olmuyor.@Shiuan

Hocam bende mage agirlikli yapmistim ama bazen tek ele hancer digerine yikim buyusu aliyordum silkip atiyordum valla herkesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.