Şimdi Ara

skyrim noobluktan bölüm geçememe

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi retrieve dragon stone görevi dağ başına gittik orda içeri girdim zindanı tamamen açtım 2 kere gezdim baştan sona görev ne bi bilen söylesin.

• en sonda güçlü bir draug öldürüyorsun orda bir taş olmalı ok işareti onu gösterir zaten onu al görevi veren büyücüye götür bu kadar.
  • j ye bas bütün görevleri işaretle. okun olduğu yere git
  • Tüm mağarayı gezidim sonundan çıktım büyücünün yanına geldim bişey yok zaten ok orda duruyor napıcam ?
  • Daha onceden, gorevi almadan once o magaraya gidip dragon Stone'u aldiysaniz problem cikartabiliyor. En son bende oyle bir durum olmustu. Bu yonde arastirma yapin google'da.
  • başka görevlerde sorun çıkarır ama dragon stone'u görevden önce alırsan farengar'a gittiğin zaman bir sıkıntı olmuyor. (do you mean this stone?) deyip görevi başlamadan bitirebiliyosun. arkadaş tahminim altın pençe şeklindeki itemi buldu ama o kapıyı açamadı.

bu resimdeki pençeyi buluyosun:

http://images2.wikia.nocookie.net/__cb20120513094650/elderscrolls/images/e/e6/TESV_Dragon_Claw_Gold.png

sonra bu kapıya gelip bilmeceyi çözüyosun:

http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20111230012416/elderscrolls/images/f/fd/Dragon_Claw_Door.jpg

ilerliyosun biraz, bi duvardan büyü gibi bişey (shout) öğreniyosun, öğrenir öğrenmez arkandaki tabuttan güçlü bi ceset çıkıyo zaten. öldürünce onun cebine bak bulursun.

zaten aklında olsun skyrimdeki zindanların çoğuna gittiğin zaman, gittiğin yollardan geri dönmüyosun. ya başka bi kapıdan dışarıya çıkıyosun zindanı bitirdikten sonra, yada zindan bitiminde ilk girdiğin kapının yanına dönüp dolaştırıyo seni. ama %90 gittiğin yerlerden dönmüyosun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.