Şimdi Ara

SKYRIM PS4-XBOX TÜRKÇE YAMA ÇIKTI!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
11
Favori
30.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Hadi inşallah erteliyorum bende ozaman ya çözersen birdahaki indirimde alırım artık :)))

• Jerksabird J kullanıcısına yanıt

E artık sene sonu geldi varmı güzel haber :)

• Bazı bağlantılarımı kullanarak Güncel türkçe yamayı PS4 ve PS5 için Port yaptırdım.

Her iki versiyonla uyumludur (Skyrim Anniversary Edition ve Special Edition)

PS5 :

PS4 :

Karşılaştığınız sorunları bu konu altından bana bildirirseniz düzenlemeler yapılacaktır.

(Çeviren arkadaş yabancı bu yüzden hataları bulmak bizlere bakıyor)

Credits:ElderScrollsTurk

• XANTOS-07 kullanıcısına yanıt

Hocam helal olsun, valla tebrik ediyorum. Eğer oynarsam kesinlikle yamayı kuracağım.

• PS4/PS5 olupta elinde Anniversary Edition sürüm olan varmı acaba deneme şansı.

Bugün deneyeceğim, tekrardan alıntı yaparım. Alıntı yapamazsam editlerim akşam bakarsınız.

Herkese selamlar, yamayı az önce indirdim ve denedim. Kesinlikle harika bir çalışma olmuş, emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Yamayı mod ekranından kurduktan sonra oyuna girerseniz Türkçe karakter hatası görürsünüz, mod kurulumundan hemen sonra oyundan çıkıp girmeniz yeterli. Harika olmuş.

@XANTOS-07

SKYRIM PS4-XBOX TÜRKÇE YAMA ÇIKTI!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quantum Core -- 7 Ocak 2025; 18:45:39 >
  • Yapanın ellerine sağlık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.