Şimdi Ara

SKYRIM PS4-XBOX TÜRKÇE YAMA ÇIKTI!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
103
Cevap
11
Favori
30.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu modu yukleyince trophyler acilmiyor galiba degil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbox2

Oyun mükemmel ama çok ayrıntılı İngilizce olduğu için almamıştım.tam keyifli olacak Türkçe geldiğine göre alabiliriz. Umarım daha çok oyuna Türkçe alt yazı desteği gelir..
    Bu resmi gelen yani firmanın kendisinin yaptığı bir iş değil ama. Keşke kendileri yapsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

Bu modu yukleyince trophyler acilmiyor galiba degil mi?
    Evet maalesef kalıyor. Zaten modu aktif hale getirmeden önce de ekransa yazıyor kupalar devre dışı kalacak gibisinden bir şey .
  • KAKÁ kullanıcısına yanıt
    Yok hocam bildiğin mod muamelesi görüyor ve şöyle de bir sıkıntı var.
    O save dosyası o andan itibaren [MOD] damgası yiyor ve tüm modları silsen de kar etmiyor, kupalar kapanıyor.
    Tavsiyem yedekte mod kullanmadan önceki kayır dosyanın durması yönünde.
    Baktın sarmadı geri gidip oradan devam edersin temiz temiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: crypto81

peki bir soru sorabilirmiyim skyrim vr da da işe yararmı Türkçe mod? bilginiz varmı?

Alıntıları Göster
    Modu paylaşan ekip arasından bi arkadaşa sordum.

Vr sürümünde altyazı var mı dedi tam bilgisi yokmuş, araştıracak sanırım.
  • Türkçe yapanlar bir ekran görüntüsü paylaşsa çok iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre00

Bu resmi gelen yani firmanın kendisinin yaptığı bir iş değil ama. Keşke kendileri yapsa.

Alıntıları Göster
    Hmm.. ben resmî sanmıştım çünkü ps4’e o yazılımı aktarmanın yolu yok diye biliyordum.bu oyunun os4’de bir açığı olduğu içinmi yapabilmişler acaba? Diğer tüm oyunları yapılabilir de yapılmıyor mu yoksa?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbox2

Hmm.. ben resmî sanmıştım çünkü ps4’e o yazılımı aktarmanın yolu yok diye biliyordum.bu oyunun os4’de bir açığı olduğu içinmi yapabilmişler acaba? Diğer tüm oyunları yapılabilir de yapılmıyor mu yoksa?

Alıntıları Göster
    Hocam bethesda kendi oyunlarını modlamaya izin veriyor. Dolayısıyla tamamen legal yollar bunlar.

Fallout 4 ve Skyrim hem xbox one hem ps4 üzerinde Türkçe şu an mod ile. Xboxunız varsa kurabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Hocam bethesda kendi oyunlarını modlamaya izin veriyor. Dolayısıyla tamamen legal yollar bunlar.

Fallout 4 ve Skyrim hem xbox one hem ps4 üzerinde Türkçe şu an mod ile. Xboxunız varsa kurabilirsiniz

Alıntıları Göster
    Xbox’ım Var ama sadece 4K bluray için player için kullanıyorum desem🎥maalesef 🎮Ps4 pro’yu oyun için kullanıyorum genel olarak (: dh’de 2004 üyesiyim yani o zaman Xbox çok bozdu kendini 😀 nikim kaldı öyle işte.. bilgi için çok teşekkür ederim hocam 🕵🏻‍♂️

• sametatak kullanıcısına yanıt
    tayo3327 kullanıcısına yanıt
    İlk mesaja ekran görüntüsü ekledim arkadaşlar oyuniçinden. Başka çekenler olursa ilk mesaja eklerim.

Görevler ve diyaloglar Türkçe, ana menü İngilizce ama çok önemli değil.
  • xbox2 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.

O zamanlar xbox gerçekten öndeydi.

Bakalım bir sonraki nesilde ne olacak. Umarım daha güçlü daha doğru hamlelerle gelir Microsoft.
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Menü derken geliştirmelerin falan olduğu bölüm mü
  • tayo3327 kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam. Orası Türkçe.

Dediğim yer load Game , new Game , settigns yazan basit yerler
  • bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Oralar hiç önemli değil zaten bu çeviri de emeği geçenlerden allah razı olsun yaptıkları çok büyük bir hizmet
  • fallout 4 içinde mod a yama geldi mi turkish ya!dim camel sigara modu çıkıyor ne yazmam lazım arama olarak
  • bigboy_hoze kullanıcısına yanıt
    Bethesda nın internet sitesinden modlar kısmından bulun library ekleyin ps4 te öyle indirin konsoldan arayınca çıkmıyor modlar
  • cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    Ps internet tarayıcısından mı bethesdanın sitesine girip indiriyoruz ? Ordan indirip kütüphaneye mi ekleniyor kendi kendine
  • Nereden girdiğiniz farketmez siteden ps4 kısmından modu aratıp bulun sonra kütüphaneye ekleyin ondan sonra ps4 ten indirebilirsiniz toplam 5 yada 6 olması lazım modların
  • tayo3327 kullanıcısına yanıt
    Oyun içinden modlar kısmına Turkish yazın aratın.

Veya PC'de bethesda modlar kısmına girin aratın kütüphaneye ekleyin. Ekledikten sonra ps4te oyuna girince modlar kısmında Türkçe mod görünür. Ordan aktif edebilirsiniz modu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgennyk

Oyun içinden modlar kısmına Turkish yazın aratın.

Veya PC'de bethesda modlar kısmına girin aratın kütüphaneye ekleyin. Ekledikten sonra ps4te oyuna girince modlar kısmında Türkçe mod görünür. Ordan aktif edebilirsiniz modu
    Hocam selamlar.elinize emeğinize sağlık. ben xboxta kurdum yamayı aynı anlattığınız gibi fakat new game diyince sonsuz loading çıkıyor.bi türlü giremedim oyuna bu sorunu nasıl çözerim?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.