Bu modu yukleyince trophyler acilmiyor galiba degil mi?
quote:
Orijinalden alıntı: xbox2
Oyun mükemmel ama çok ayrıntılı İngilizce olduğu için almamıştım.tam keyifli olacak Türkçe geldiğine göre alabiliriz. Umarım daha çok oyuna Türkçe alt yazı desteği gelir..
Bu resmi gelen yani firmanın kendisinin yaptığı bir iş değil ama. Keşke kendileri yapsa.
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
Bu modu yukleyince trophyler acilmiyor galiba degil mi?
Evet maalesef kalıyor. Zaten modu aktif hale getirmeden önce de ekransa yazıyor kupalar devre dışı kalacak gibisinden bir şey .
KAKÁ
kullanıcısına yanıt
Yok hocam bildiğin mod muamelesi görüyor ve şöyle de bir sıkıntı var. O save dosyası o andan itibaren [MOD] damgası yiyor ve tüm modları silsen de kar etmiyor, kupalar kapanıyor. Tavsiyem yedekte mod kullanmadan önceki kayır dosyanın durması yönünde. Baktın sarmadı geri gidip oradan devam edersin temiz temiz
quote:
Orijinalden alıntı: crypto81
peki bir soru sorabilirmiyim skyrim vr da da işe yararmı Türkçe mod? bilginiz varmı?
Alıntıları Göster
Modu paylaşan ekip arasından bi arkadaşa sordum.
Vr sürümünde altyazı var mı dedi tam bilgisi yokmuş, araştıracak sanırım.
Türkçe yapanlar bir ekran görüntüsü paylaşsa çok iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: emre00
Bu resmi gelen yani firmanın kendisinin yaptığı bir iş değil ama. Keşke kendileri yapsa.
Alıntıları Göster
Hmm.. ben resmî sanmıştım çünkü ps4’e o yazılımı aktarmanın yolu yok diye biliyordum.bu oyunun os4’de bir açığı olduğu içinmi yapabilmişler acaba? Diğer tüm oyunları yapılabilir de yapılmıyor mu yoksa?
quote:
Orijinalden alıntı: xbox2
Hmm.. ben resmî sanmıştım çünkü ps4’e o yazılımı aktarmanın yolu yok diye biliyordum.bu oyunun os4’de bir açığı olduğu içinmi yapabilmişler acaba? Diğer tüm oyunları yapılabilir de yapılmıyor mu yoksa?
Alıntıları Göster
Hocam bethesda kendi oyunlarını modlamaya izin veriyor. Dolayısıyla tamamen legal yollar bunlar.
Fallout 4 ve Skyrim hem xbox one hem ps4 üzerinde Türkçe şu an mod ile. Xboxunız varsa kurabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: bilgennyk
Hocam bethesda kendi oyunlarını modlamaya izin veriyor. Dolayısıyla tamamen legal yollar bunlar.
Fallout 4 ve Skyrim hem xbox one hem ps4 üzerinde Türkçe şu an mod ile. Xboxunız varsa kurabilirsiniz
Alıntıları Göster
Xbox’ım Var ama sadece 4K bluray için player için kullanıyorum desem🎥maalesef 🎮Ps4 pro’yu oyun için kullanıyorum genel olarak (: dh’de 2004 üyesiyim yani o zaman Xbox çok bozdu kendini 😀 nikim kaldı öyle işte.. bilgi için çok teşekkür ederim hocam 🕵🏻♂️
sametatak
kullanıcısına yanıt
tayo3327
kullanıcısına yanıt
İlk mesaja ekran görüntüsü ekledim arkadaşlar oyuniçinden. Başka çekenler olursa ilk mesaja eklerim.
Görevler ve diyaloglar Türkçe, ana menü İngilizce ama çok önemli değil.
xbox2
kullanıcısına yanıt
Rica ederim hocam.
O zamanlar xbox gerçekten öndeydi.
Bakalım bir sonraki nesilde ne olacak. Umarım daha güçlü daha doğru hamlelerle gelir Microsoft.
bilgennyk
kullanıcısına yanıt
Menü derken geliştirmelerin falan olduğu bölüm mü
tayo3327
kullanıcısına yanıt
Hayır hocam. Orası Türkçe.
Dediğim yer load Game , new Game , settigns yazan basit yerler
bilgennyk
kullanıcısına yanıt
Oralar hiç önemli değil zaten bu çeviri de emeği geçenlerden allah razı olsun yaptıkları çok büyük bir hizmet
fallout 4 içinde mod a yama geldi mi turkish ya!dim camel sigara modu çıkıyor ne yazmam lazım arama olarak
bigboy_hoze
kullanıcısına yanıt
Bethesda nın internet sitesinden modlar kısmından bulun library ekleyin ps4 te öyle indirin konsoldan arayınca çıkmıyor modlar
cnbzkrt
kullanıcısına yanıt
Ps internet tarayıcısından mı bethesdanın sitesine girip indiriyoruz ? Ordan indirip kütüphaneye mi ekleniyor kendi kendine
Nereden girdiğiniz farketmez siteden ps4 kısmından modu aratıp bulun sonra kütüphaneye ekleyin ondan sonra ps4 ten indirebilirsiniz toplam 5 yada 6 olması lazım modların
tayo3327
kullanıcısına yanıt
Oyun içinden modlar kısmına Turkish yazın aratın.
Veya PC'de bethesda modlar kısmına girin aratın kütüphaneye ekleyin. Ekledikten sonra ps4te oyuna girince modlar kısmında Türkçe mod görünür. Ordan aktif edebilirsiniz modu
quote:
Orijinalden alıntı: bilgennyk
Oyun içinden modlar kısmına Turkish yazın aratın.
Veya PC'de bethesda modlar kısmına girin aratın kütüphaneye ekleyin. Ekledikten sonra ps4te oyuna girince modlar kısmında Türkçe mod görünür. Ordan aktif edebilirsiniz modu
Hocam selamlar.elinize emeğinize sağlık. ben xboxta kurdum yamayı aynı anlattığınız gibi fakat new game diyince sonsuz loading çıkıyor.bi türlü giremedim oyuna bu sorunu nasıl çözerim?