Şimdi Ara

SKYRIM PS4-XBOX TÜRKÇE YAMA ÇIKTI!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
11
Favori
30.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba hocam. Skyrim türkçe yamayı bir süredir çok rahat kullandım xbox one üzerinde. ve gayet güzeldi. emeğinize sağlık. yalnız geçtiğimiz günlerde Skyrim'e bir güncelleme geldi ve komple bütün oyunu bozdu. şöyle ki oyunda karakterimi hareket ettiremiyorum. hatta ettirmeye kalkınca oyundan atıyor. new game yapınca da aynı sorun oldu. yamayı sildim yine düzelmedi. Nasıl çözebilirim bu sorunu. yine türkçe yamayla kaldığım yerden devam etmek istiyorum. çok ilerledim oyunda. yazık olmasın. yardımlarını bekliyorum hocam
  • Hocam harikasiniz. Ingilizce bilmedigim halde bu oyuna 40 50 saat gömdüm, simdi turkcelestirilmis hali ile emekli olanakadar oynarim ondan sonrada torunlara devrederim save lerimi. Bu oyun bitmez çünkü :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cocobongo555 kullanıcısına yanıt
    Hocam ana konuda belirttiğim siteye mesaj atarsanız arkadaşlar xbox konusunda yardımcı olabilir nitekim ben ps4 kullanıcısı olarak bu sorunu yaşamadım

• bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Rise of the Tomb Raider içinde tr yama varmı acaba. Orjinal için tabiiki.

• kugutex kullanıcısına yanıt
    Hocam orijinal ps4lere yapımcı mod desteği sağlamadığı sürece yama kurulmuyor.
    fallout ve skyrimde yapımcı bethesda mod desteği sağladığı için TR yama geldi.
    Rise of the Tomb Raider'da orijinal ps4e TR yukleme yöntemi yok diye biliyorum
    Teşekkürler cevap için. Boşuna beklemiyeyim o zaman direkt oyuna başlıyayım bari.

• Kurdum denedim. PS4 modu XBOX ve PC'ye göre biraz kısıtlı olmuş ama Sony'den kaynaklandığı için yapacak birşey yok.
    Tek olumsuz tarafı kupa kazanmayı engelliyor. Bu durum canımı sıktı. Bunu aşmanın bir yolu var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: XanthiN

Kurdum denedim. PS4 modu XBOX ve PC'ye göre biraz kısıtlı olmuş ama Sony'den kaynaklandığı için yapacak birşey yok.
    Tek olumsuz tarafı kupa kazanmayı engelliyor. Bu durum canımı sıktı. Bunu aşmanın bir yolu var mı?
    Maalesef yok hocam.

Bethesda kupayı kapatıyor mod kurulunca

PC'de bu durum engeli kaldıran bir mod kurarak aşılabiliyordu. Sanırım böyle birşey PS'de mümkün değil... Kupa kazanmak istediğimden modsuz oynayacağım sanırım, yapacak birşey yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 18 Ekim 2018; 20:34:34 >
  • Merhaba yama ile ilgili bir uyumsuzluk buldum.

Özetlemek gerekirse oyunda tek el silahlar için hasar bonusu kazanabildiğimiz çeşitli ekipmanlar var ( yüzük kolye vb ). Bu ekipmanlar tek el kılıçlara etki ediyor fakat yine tek el olan hançere etki etmiyor. Forumlarda bunun bir bug olduğu ve unofficial patch ile bazı hataların giderildiği gibi bu hatanında giderildiğini öğrendim. Gerçekten bu yama ile sorun düzeliyor. Fakat türkçe yamayı kurunca yine eski hatalı hale geri geliyor. İki yama uyumlu çalışmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: keremec

Pc yamasını alıp ps4 paketine çevirdim. Yapması yarım saat bile sürmedi. 1 saate yakın da oynadım yama sorunsuz çalışıyor ve başarım kazanılıyor. Onun dışında bethesda.net e yüklenmiş yamanın aksine bunda texture ler de var; Xbox ve Pc yamasındaki gibi her şey Türkçe yani. Yapmanız gereken oyunu yükledikten sonra güncelleme kurar gibi menüden kurmak.

Kırılmış ps4 ler içindir.

Link:https://1drv.ms/u/s!AqTQqHTxULwC6wXYRnHvtasZKiis
    Hocam imkanın varsa PS4 için kullanılabilecek TR yamasının PKG linkini paylaşırmısın lütfen.

• Oyunu PCde de oynadım fakat acaip sayıda bug var ps4'te. Eşyalarım kayboldu. Alışveriş yapamıyorum. Oyunun başında acaip olaylar oldu. Pff. Ne zaman bir şeyi sevsem bir şey çıkar mutlaka.

• Türkçe yama sebebiyle mi oldu hocam buglar yoksa yamayla alakası yok mu?

• choyrn kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum. Fakat internette yama sebebiyle olabileceğini gördüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-ED5D10718

Bilmiyorum. Fakat internette yama sebebiyle olabileceğini gördüm.
    Aşırı yükleme süreleri olabiliyor. Fakat 90 saate yakın oynadım büyük bir problem yaşamadım ps4 te.
  • choyrn kullanıcısına yanıt
    Skyrimde genel olarak bugla karşılaşma ihtimaliniz yüksek ama yama sebepli bir buga şahit olmadım

• Beyler turkçe yama bende bayadır oynadım sorunsuzdu.
    Buna ek olarak baska önerdiğiniz yama var mı yani kullandiginiz bu yamayla beraber ?

• Skyrim Vrda yapabiliyor muyuz bu yamayı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhan911

Skyrim Vrda yapabiliyor muyuz bu yamayı ?
    PS VR bende yok hocam deneyen arkadaşlar olursa yazarlar...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.