|
SKYRIM PS4-XBOX TÜRKÇE YAMA ÇIKTI!! (5. sayfa)
-
-
Ps4 için çift hak skyrim satan varsa ulaşabilir. -
Arkadaşlar mod'u kurdum fakat "ı" ve "ç" gibi yerel harfleri göstermiyor, nasıl düzelteceğimi vilem var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: westberlin
Arkadaşlar mod'u kurdum fakat "ı" ve "ç" gibi yerel harfleri göstermiyor, nasıl düzelteceğimi vilem var mı?hocam bende aynı sorunla karşılaştım. Nasıl çözdünüz acaba?
-
Oyunu kapayıp açtığımda kendiliğinden düzeldi
Maalesef yama son güncellemelerle bozulmuş durumda. Bir çok kısım çevirilmemiş olarak duruyor.
arkadaslar ben modu indirdim ama tr olmadi dil secenegi nerde?
Hocam modu indirdikten sonra oyundan tamamen çıkıp tekrar girmeyi deneyin.
-
Gamepass'deki Skyrim ve fallout 4 te türkçe oluyor mu? Series s ve x için soruyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xbox series s de fallout 4 ü Türkçe yaptım oynuyorum, büyük ihtimal skyrim de de durum aynıdır yani 2 oyununu da modlayarak Türkçe oynayabilirsiniz.. -
Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2 sene geçmiş ama merak ettim hocam tr oluyor mu?
-
5 ay kadar önce denedim oluyor halen.
teşekkür ederim cevap için
witcher 3ü tekrar oynadım gaza geldim hazır game passte varken oyun kıtlığı da çekerken skyrim oynayim madem :)
-
Ps5 te oluyor mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yama güncel değil arkadaşlar ve sorunlu indirdiğinizde oyunun sürumü eski sürüme geçer eğer unofficial skyrim patch modunu kurduysanız zaten gerekli bir mod geçmis olsun kutucuk harfler oluyor Anniversay sürümünde eklenen çoğu özellik ingilizce the elder scrolls türkiye discord üzerinden neden güncellenmiyor diye soruldu yamayı portlayan eleman dosyaları paylaşmak istemiyormuş zaten tes tr ekibi bu konuda ilgisiz oyunu satın alacak arkadaşlara tavsiyem steamden alıp oynamanız.
Merhaba, bugün kendilerinin (Elder Scrolls Türkiye) de izniyle PC&XBOX Creations sayfasına yamayı portladım. Creations menüsünde "Skyrim Special ve Anniversary Edition Turkce Yama 1.1" ismiyle kurulum yapabilirsiniz. Playstation paketlemeye izin vermediği için içeriği yükleyemedim fakat onun için de araştırma yapıyorum. Starfield Portunu son kez güncelledikten sonra tekrar Skyrim'e geçeceğim. İyi oyunlar :)
Eksik Noktalar:
Şehir İsimleri
Tabelalar
Playstation Portu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jerksabird -- 19 Temmuz 2024; 22:24:21 >
Selam dostum Playstation için bir çalışman varmı ona göre alasım var :))
Skyrim Anniversary Edition alacağım eğer portlamayı çözdüysen yoksa o konuşmaları falan takip etmek işkence :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XANTOS-07 -- 15 Ağustos 2024; 14:17:47 > -
Onu halen çözemedim ya yalan olmasın :) Creation Engine üzerinden yüklenebiliyor sadece ve nedendir bilmem Playstation için paketlemeye izin vermiyor, olmaz diyor :/ Belki Playstation üzerinden hiç hesap eşitlemesi yapmadığımdan da olabilir. Driveclub için PS4 alacağım ilerleyen vakitlerde, o zaman tekrar test edip buradan haber veririm :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X