Şimdi Ara

Skyrim Soru!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Skyrimi netten gördümde harika bir oyuna benziyor. Fakat anlamadım elder scrolls falan ne oluyor. Sıralaması falanmı var onuda anlamadım. Biri beni bu konuda aydınlatırsa çok sevinirim.

Ayrıcam 2. sorumda şu olucak; oyunu almayı düşündüm fakat çok pahalı geldi ve ayrı ayrı oyunları var anladığım kadarıyla expansionmı yamamı artık anlamadım.

Ayıptır söylemesi internette crackli indirebilirmiyiz oyunu. Ve indirceksem veya alcaksam neye göre indirmem gerek bi sıralaması varmı.

Şimdiden çok teşekkürler :)

• Birincisi, oyun bir seri, elder scrolls dediğin de 5. oyunu.
    Yüklemeye gelirsek, iyi araştırırsan bulursun. Pişman olmazsın güzel oyun. Şimdi reklam yapmayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Mechanic -- 24 Eylül 2013; 22:34:59 >
  • RPG oyunlarını seviyorsan güzel oyun.
  • skyrim güzel oyundur ama bi süre sonra sıkar her oyun gibi . türkçe yamasıda oyun çeviri tarafından yapılıyo şuan %80'de tavsiyem mediaget adlı torrent programını indir kur sonra programdan ''the elder scrolls'' diye arat. PC[R.G. mechanics] The Elder Scrolls V- Skyrim- Legendary edition diye bi dosya var tüm eklentiler içinde (dawnguard-dragonborn-heartfire) 9.54 gb büyüklüğünde merak etme
    3 saatte iniyo mediaget diğer programlara benzemez. saniyede 830 kb indiriyo ondan sonra inen dosyayı aç orada setup var onu kur ingilizce dilini seç yoksa rusça kurulur hiç bişi anlamazsın. crack yapılmış zaten bişi yapmana gerek yok. benim tavsiyem önce oblivion'u oyna :) sonra skyrim'e geç hem oblivionun türkçe yamasıda var. en az skyrim kadar zevklidir. hem oyunun daha iyi anlamış olursun.bethesdaturk buradan elder scrolls hakkında istediğin tüm bilgilere ulaşabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaptanCekSparrov -- 24 Eylül 2013; 23:04:15 >

• 10 dolara aldım ben geçen
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Undercover Man

10 dolara aldım ben geçen

steamdan mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaptanCekSparrov

quote:

Orijinalden alıntı: The Undercover Man

10 dolara aldım ben geçen

steamdan mı ?

Nuuvem'den kodu aldım steam'de etkinleştirdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DARK SOULS 3 (REHBER KONU)
    9 yıl önce açıldı
    The Witcher 4 | PS5 ANA KONU
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Önce Oblivion'u oyna
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.