Şimdi Ara

Skyrim - Yardım Edebilir misiniz ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben sıkı bir skyrim oyuncusuyum ancak beni oyundan soğutan şeyier var bunlardan biri de tam isimlerini hatırlayamıyorum ama şu zindanlarda salak salak tabutlardan çıkan skeloton tarzı yaratıklarlar isimleri Daugh gibi bir şeydi tam hatırlamıyorum . Her zindana gidişimde ve onları görüşümde tüylerim ürperiyo nedenini bilmiyorum Bi yerde görmüştüm örümcekden korkanlar için örümceklerin skinini değiştirme modu vardı bunu benzeri bir şey varmıdır arkadaşlar yada bu konu hakkında ne önerebilirsiniz ? şimdi fark ettim de bu () bizim dovakhinn değilmi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi ben anlamadım arkadaşım.. Sen Ancient Nord ve Draugr lardan korkuyorsun.. Onların şeklini değiştirmek için mod arıyorsun??
    Nasıl birşey istiyorsun? Teletabis falan mı olsunlar? Hatta Draugr Warlord sana Fusrodah yerine ''Sarılalım Sıkı Sıkıığııı'' diye bağırsın??

Oyunu oynama gitsin kardeş o vakit.. Oyunun geneli korkunç yaratıkla geçiyor.. Ek paketleri oynamadıysan zaten sana önerim hiç oynama Venarus Vulpin, Oghma Infinium, Gargoyle ve nicelerini görsen mazallah altlı üstlü gidersin...

Neyse.. Şu siteye bakmanı tavsiye ediyorum ama aradığın şeyleri bulamayıp yaratıkları daha korkunç yapan skinleri göreceğini düşünüyorum...
    http://www.strategyinformer.com/pc/mods/elderscrollsvskyrim/mod/category25.html
    strategyinformer, Skyrimmods

• Fuusrodah kullanıcısına yanıt
    :D İyiydi bu :D Ben tüm DLC 'leri fln oynadım yani o kadar büyük bi korkum yok kesip biçiyorum hepsini yani anormal bi korkum yok :D Sadece örümcek korkusu olanlar için bi mod vardı görünce acaba bunlarada varmıdır ? fln dedim ama teletabiler güzel olurdu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: orkunreyiz07

:D İyiydi bu :D Ben tüm DLC 'leri fln oynadım yani o kadar büyük bi korkum yok kesip biçiyorum hepsini yani anormal bi korkum yok :D Sadece örümcek korkusu olanlar için bi mod vardı görünce acaba bunlarada varmıdır ? fln dedim ama teletabiler güzel olurdu :D

Oghma Infinium gördün korkmadın tırt Draugr bey amcalardan kokrtun? Vay anaaam.. Verdiğim linkte araştır istersen onların tipini değiştirecek birşeyler bulursun (Tabii daha kokrunç ve çirkinlerini de bulabilirsin.. Benden demesi)
    Edit: Teletabileri unut bence.. Skyrim'deki Draugr'ları teletabi yapan bir mod Skyrim'e tecavuz etmiş bir moddur..
    Ve şu an aradım nette baktım daha korkunç oluyor modlarla.. Hatta ımperial ve vamipirleri Draugr, Werewolf vs yapan modlar var!!

• Şansıma :D Verdiğin linke baktım benim isteklerim hariç herşey var :D örümcekler örümcek adam oluyo ama draugr olmuyo

• Buldum galibaaaaaaaaa :Dhttp://skyrim.nexusmods.com/mods/20293/?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orkunreyiz07 -- 3 Ağustos 2013; 16:25:53 >
  • Anaaam O neci ki Draugrcraft olmuş resmen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyunun en gereksizleri ya vakit kaybı onlara hiç ölmedim
  • Bende ölmedimde tipleri yetiyO :D

• Oyundaki Draugr lar yok oldu :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.