Şimdi Ara

Skystar 2 dijital tv kartı ile ilgili yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendime Skystar 2 tv kartı aldım.Ama ayarlarından hiçbirşey anlayamadım.
    Acaba kendi kurulum cd sinden ve aşağıda resmini verdiğim kanal ayarlarını ne etmem gerekir.Lütfen yardımcı olursanız çok mutlu olacağım...Bu arada ben sadece TürkSatı istiyorum..Baştan başlayarak hangi ayarı ne şekilde yapmam gerekir acaba???Hele altta LOF 1,LOF 2 şekilnde birşeyler yazıyor ki tamamen anlayamadım...
     Skystar 2 dijital tv kartı ile ilgili yardım!!!

• O programı geç büyük ihtimalle deneme sürümüdür.Progdvb yi yükle onun için hazır kanal listeleri var,bulması çok kolay.Ayrıca konunun yeri yanlış.
  • o program bi işe yaramaz googleda arat bi uydu forumu vardı orda bütün bilgiler var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: arbuzik

O programı geç büyük ihtimalle deneme sürümüdür.Progdvb yi yükle onun için hazır kanal listeleri var,bulması çok kolay.Ayrıca konunun yeri yanlış.

Hocam ben Progdvb yi yükledim,ama kanallar donuk çıkıyor?Ne yapabilirim.Lütfen yardım eder misiniz??
  • Sana özel mesaj atamıyorum.Onun için mail adresimi mane ekle ekliyince buraya mesaj yaz bende sileyim konudan.Ordan anlatırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arbuzik -- 17 Şubat 2008; 22:31:47 >
  • kardes ben dvb dream kullanıyorum cok memnunum kullanımıda kolay
  • o programı kaldır yerine prodvb dvd dream my theatre gibi programlar kullan progdvd 4.62.0 versiyonu olabilir mesela
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • prgdvb 7,7,3 tavsiye ederim.
  • 1- kanllarında donma var ise kodec lerle ilgilidir bilgisayarında gerekli kodek yoktur bunun için bir kodec paketi kurmalısın (power dvd 7 yi kursanda olur orada kodecler kuruluyor..)

2- ww.kingofsat.net sitesinden istediğin uyduya ait transponder listesinnin ini dosyasını indireceksin ve kullandığın program ne ise progdvb, dvbviewer vs. onun içerisindeki transponder klasörüne (satfiles falan oluyor bazılarında) koyacaksın...

3-- uyduyu seçip aramaya yapacaksın.... resmini gösterdiğin program en iyi program ama malesef elindeki demo sürümü.. o program için kanal arama aracı var transedit diye onunla ararsan tüm kanallar çıkar kolay gelsin...

çözemez isen pm at
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.