Bildirim
SKYSTAR 2 TV KARTI ASUS ANAKART İLE ÇALIŞIR MI?
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
9 sa. önce paylaşıldı
Under Armour Unisex Undeniable 5.0 Duffle, (203) Timberwolf Boz Kahverengi/Boz Kahverengi Alacakaranlık, Small : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CBL2TP8H
8 sa. önce paylaşıldı
Gigabyte Aero 14 Oled BMF-H2TRBB3SH i7-13620H 16 GB 512 GB SSD RTX4050 14" W11H Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
https://www.n11.com/urun/gigabyte-aero-14-oled-bmf-h2trbb3sh-i7-13620h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-14-w11h-dizustu-bilgisayar-53726405?magaza=ebrarbilgisayar
18 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
skystar 2 asus ana kart ile çakışabiliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: BJK murat BJK
skystar 2 asus ana kart ile çakışabiliyor.
Asusun hangi modelleri ile çakışıyor. Kaya centera sordum. Anakart problemi kalmadı dedi. Benim anakart ASUS P5QLSE P43 bu anakart ile sorun yaratır mı?
Acil cevap bekliyorum -
Benim anakart özellikleri şunlar. Bir sorun yaratır mı tv kartı.
ASUS P5QL SE P43 1600MHz DDR2 1066MHz 16x LGA775
Yonga Takımı : Intel® P43 / ICH10 yonga seti
İşlemci Desteği : Intel® Core 2 Quad/Duo, Pentium D işlemciler
Soket Tipi : LGA775
Veriyolu Hızı : 1600(O.C)/1333/1066/800 MHz
Bellek Desteği : DDR2
Bellek Hızı : 1066/800/667MHz
Bellek Kapasite : 8 GB
PCI Yuva : 3 adet
PCI Express x1 : 2 adet
PCI Express x16 : 1 adet
Ethernet : Gigabit
Tümleşik Ses : 6 kanal ses
Sabit Disk (ATA) : 1 adet
Sabit Disk (SATA) : 4 adet
USB 2.0 : 12 adet
Boyut : ATX
Ayrıntılar : Intel® Fast Memory Access Teknolojisi
- Paralel, Seri Portlar
- Daha uzun ömürlü katı kapasitörler
- Asus Q-Fan -
3 PCI slotunun olduğunu görüyorum eğer bir çakışma sorun olursa slotlara teker teker tak dene bende P4 destekli asus board var sorun yaşamıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Bozkırın_Tezenesi
3 PCI slotunun olduğunu görüyorum eğer bir çakışma sorun olursa slotlara teker teker tak dene bende P4 destekli asus board var sorun yaşamıyorum
Ne gibi çakışma ne olur -
IRQ çakışması denen bir olay var düşük bir ihtimal ama arasıra olur -
quote:
Orijinalden alıntı: Bozkırın_Tezenesi
IRQ çakışması denen bir olay var düşük bir ihtimal ama arasıra olur
Sence bende sorun olurmu? İnşallah olmaz -
olacağını zannetmiyorum anakartın yeni dediğim gibi eğer bir sorun olursa 3 adet PCI slotun var bunların arasında değiştirerek takarsın yani olmaz ise son olarak seçim senin sen bilirsin olmazsa aldığın yere de böyle böyle birşey olursa kartı verme imkanım olurmu diye hadi kolay gelsin. -
bende anakart değiştireceğim zaman bu konuyu baya bi araştırmıştım sonuç olarak da asus anakarttaki kullanılan firewire çipinden kaynaklandığını ve bu çip hatırladığım kadarıyla texas çipset li olmasından kaynaklanan bi problemdi. Anakarta skystar kartının takılması ile bu çipin aşırı ısınması sonucu yanıyordu, şuan benim kullandığım anakart asus un p5kc modeli bu modelde firewire var ama çiptesi texas deil rahatlıkla kullanıyorum 2 yıldır bir sorun çıkarmadı. -
quote:
Orijinalden alıntı: metinolampx
bende anakart değiştireceğim zaman bu konuyu baya bi araştırmıştım sonuç olarak da asus anakarttaki kullanılan firewire çipinden kaynaklandığını ve bu çip hatırladığım kadarıyla texas çipset li olmasından kaynaklanan bi problemdi. Anakarta skystar kartının takılması ile bu çipin aşırı ısınması sonucu yanıyordu, şuan benim kullandığım anakart asus un p5kc modeli bu modelde firewire var ama çiptesi texas deil rahatlıkla kullanıyorum 2 yıldır bir sorun çıkarmadı.
benimkinin chipseti skystara uyumlumu? -
??????????? -
benim 2 asus anakartım oldu ve skystarımı kayet sağlıklı bir şekilde kullanıyorum
p5w dh delüxe
p5q delüxe
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achilliuss -- 24 Ekim 2009; 20:36:03 > -
Çakışma filan olmaz. O çakışma denen şey eski nforce çipsetli Asus anakartlarda vardı. -
quote:
Orijinalden alıntı: balci1987
???????????
kardeş senin anakartta firewire de yokmuş sanırım, sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: metinolampx
quote:
???????????
kardeş senin anakartta firewire de yokmuş sanırım, sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum
Firewire ne demek? -
m2n sli - deluxe ile kullanan var mı?v -
quote:
Orijinalden alıntı: achilliuss
benim 2 asus anakartım oldu ve skystarımı kayet sağlıklı bir şekilde kullanıyorum
p5w dh delüxe
p5q delüxe
herkes kullanıyo bence sölenti birinin çıkıpta bordum yandı yada çakışıyo demedi -
quote:
Merhaba
Aldığım bazı duyumlarda Skystar 2 tv kartı Asus anakartları yakıyormuş. Çalışmıyormuş. Benim anakartım ASUS P5QL-SE P43 bu anakartımda
SKYSTAR 2 PCI DIJITAL TV KARTI V2.8 KUMANDALI tv kartı sorunsuz çalışır mı? Acil yardım bekliyorum. İnternetten tv kartını sipariş verecem bekliyorum.
Yaklaşık 10 yıldır Skystar2'yi kullanıyorum. Zaman içinde asus, msi ve gigabyte'ın farklı anakartlarında ve farklı işletim sistemlerinde (win 98,XP,Vista ve şu an Win7) kullandım. Ancak hiçbirinde hiçbir sorunum olmadı....
Saygılarımla
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X