Şimdi Ara

Skystar hd 2 pci tv kartı hd yayın sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullandığım skystar hd 2 + cı slot pci tv kartı bazı hd kanalları açmıyor bunun sebebi ne olabilir acaba? Bu konuda bilgisi olan yardım edebilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Lnb sorunu olabilir sinyal düşük geliyordur bende de son günlerde TRT HD ler bazen açılmıyor bazen zorlanıyor hele TİVİBU SPOR HD hiç açılmıyor
  • Bu arada Dark Hd Dream kullanıyorum onu da belirteyim
  • Bilgi için çok teşekkür ederim ama sorun tv kartındaymış skystar2 s2 adında bir tv kartım daha var onu taktım kanalların hepsi açıldı. Ama neden skystar hd2 de açılmıyor onu anlamıyorum 4 uydu var turksat, astra 19e, astra 4.9e birde thor 1w uyduları var bu uydularda ki hd kanalların hiçbiri açılmıyor hatta mpeg-4 olan sd kanallar bile açılmıyor ama skystar2 s2'de hepsi sorunsuz açılıyor çok saçma bir durum bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: modern yaşam

Bilgi için çok teşekkür ederim ama sorun tv kartındaymış skystar2 s2 adında bir tv kartım daha var onu taktım kanalların hepsi açıldı. Ama neden skystar hd2 de açılmıyor onu anlamıyorum 4 uydu var turksat, astra 19e, astra 4.9e birde thor 1w uyduları var bu uydularda ki hd kanalların hiçbiri açılmıyor hatta mpeg-4 olan sd kanallar bile açılmıyor ama skystar2 s2'de hepsi sorunsuz açılıyor çok saçma bir durum bu.

skystar hd2 dvb s olduğu için ancak dvb s yayın yapan hd kanalları bulur dvb s2 tunere sahip cihazlar hd kanalların tümünü bulur. bu arada dvb s2 hd yayın yapan kanal sayısı çok daha fazla. senin bahsettiğin kart star tv hd atv hd powertürk hd ve birkaç kanal daha bulur ama trtnin hd yayınları tv8 hd kanal d hd ve diğer dvb s2 yayın yapan hd kanalları bulamaz.

• şu bahsettiğin garip cihazda nasıl yayın izliyorsun bana da açıklar mısn?
  • modern yaşam M kullanıcısına yanıt
    kartı halen kullanbiliyormusn ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • modern yaşam M kullanıcısına yanıt
    mesela bu kart tüm hd kannaları açar değil mi ?

• axelfoly kullanıcısına yanıt
    açar ama açsa bile 800 tl verip almam ben
  • ONY86 kullanıcısına yanıt
    2. el almayı düşünüyorum elbette o kadar ödeme yapmam :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.