dün akşam buyuk bir hevesle aldığım skystar2 kartımı nihayet takılan çanaklara bağladım fakat tuner ayarları ile ilgili diyerek bi hata veriyor zaten orjinal programı kurarken oda accses violation die bi hata verdi sonuç olarak türksat 1c den sadece kanal 7 yi hotbirddende arap kanalları falan çıkıyor başka yok bilen duyan daha önce tecrübe etmiş olna varmı acep?
valla bende öyle hiç hata falan vermedi taktım driverini kurdum bi program var original onu kurdum + prog dvb o kadar bi tarattır yada netten hazır database buL kanaL için tamamdır..yalnız 98 de OLmuyor xp Lazım..
arkadaşlar can not set tuner status (wrong settings) diye veriyo ama düzeltecek bi ayar bulamadım daha önce kimse karşılaşmadımı bu hata ile yahu??
senin skystar çok dindarmış o şimdi oruçtutuyodur ondandır
heheeheh
Evet arkadaşlar bende de aynı hatayı veriyor. Kendim frekanslarını girdim. Sinyal geliyor ama bu kez de şu hatayı veriyor. "Cannot locate B2C2 MPEG2 Filter Audio/Video Ctrl. Interface, error 91000101" Yardımcı olursanız sevinirim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme