|
Skywell, Chery ve MG, Türkiye'de fabrika yatırımı yapabilir
-
-
"Yapabilir", "olabilir", "edebilir" lerle oyalıyolar
-
şu ortamda yapabilen çıkarsa çok şaşarım...
Çin elindeki arz fazlasına çözüm bulabilmiş değil kalkıp bize yatırım yapsın ?
ben ihtimal veremiyorum şu konjektürde...
-
Umarım en az biri yapar yatırım…30 senedir doğru dürüst bir yatırım gelmede bu ülkeye…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Skywell distribütörü ulu motor önce mağdur ettiği onlarca müşterisinin mağduriyetini gidersin. Aksi halde satılmayacak arabanın fabrikasını yapmak gereksiz masraftır.
-
o zaman ulu motoru aradan çıkarsınlar.
-
Skywell her saniye Türkiye'den kaçabilir ne yatırımı .
-
MG dışında diğerleri boş. satar
-
Honda fabrikasını kapatıp gittikten sonra otomotiv sektörümüz için ciddi bir kayıp yaşandı. Yeni bir yatırım gelirse tabi ki iyi olur yalnız Türkiye'de üretilen parçaları araçlarına koymaları şartını getirmeliyiz. Yoksa bütün parçaları Çin'den getirip burada sadece montaj yaparak gümrük vergisinden kurtulmayı düşünüyorlarsa otomotiv sektörümüze faydadan çok zararı dokunur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Honda bütün Avrupa'yı kapadı, bizimle sınırlı değil ki.
Rekabet edemiyordu, çekildi.
Çinliler Buraya fabrika açarsa onu yapamaz,ondan açmıyor zaten.
Örneğin ürünü çıkaracağı zaman yerel tedarikçiden 50 birime mal edeceği ürünü Çin'den 100 birime getirmek zorunda kalır, işlerine gelmez.
Çinlilerin arabayı tamamen orada üretip komple gemiye bindirip satmak istemesi bu yüzden.ucuz maliyet, piyasayı ele geçirmek.
Ab den vergi yediler, bizden de yediler.
Başka çareleri yok,ya gelip fabrika kuracaklar yada daha kötüsü olacak onlar için
ABD seçimlerinde Trump kazanırsa Avrupa hazır Ukrayna bahanesi ile ABD ye teslim olmuşken Çin'i mahvetmek için elinden geleni yapacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 30 Ocak 2024; 7:57:50 >
Byd macaristana kuracak fabrika…neden bir tane de buraya kurulmasın? Sen ülke olarak güven ver gelir ve uygun şartlar sun, kurarlar merak etme…sadece montajla kalmaz yerel tedarikçilerden de parça alırlar diğerleri gibi…
Avrupa'ya yatırım yapsınlar. Macaristan, Bulgaristan, Romanya vs. Tr de hukuk ayaklar altında. Adalet sadece parti isimlerinde var. Avrupa'ya yaparlarsa en azından vergisiz, uyguna alabiliriz.
Dostum güven şu bu bunların tamamı maalesef tele1 halktv gibi komedyen kanallarının piyasaya soktuğu saçmalıklar.
Dünyanın en tehlikeli ülkelerine fabrika kuruyorlar bu adamlar, mesele tamamen politik.
Volkswagen e dünyaları verdi Türkiye Manisa'da fabrika kursun diye,
adamlar cart diye çıktı Suriye'den çekilin PKK'ya operasyonları durdurun kuralım dedi yahu
Daha acısı ne biliyor musun,bu forumda Volkswagen in bu cevabını,
işte adalet işte demokrasi gelmezler tabi diye alkışlayanlar oldu
Güven derken sadece siyasi değil ekonomik güvenden de bahsediyorum. Vw olayında iş alman ab ve abd ile ilgili. Ona bakarsan parasını ödediğimiz uçakları vermediler bize s400 bahanesiyle. Hoş s400 lere de o kadar para boşuna gitti asrın liderinin muhteşem dış politikası sonucu.. yani kayıp-kayıp oldu olay…ha bir de ben ekonomistim deyip nas vs dersen akıllı adam yatırıma gelmez tabi..
Şimdi olay çinlilerle. bir de onları çekmeyi buralara dene bakalım. Onların öyle pkk derdi vs yok gibi duruyor. zaten Uygur Türklerine yapılanlara asrın lideri ve yaverinin gıkı çıkmıyor, belki olur bu sefer ha?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 30 Ocak 2024; 12:1:22 >
S400 un çop olduğu tezi de maalesef ılık arkalı sol liberal kesimin palavrasi.
Bu ZEKÂ fışkırtan vatandaşlar s400 un 7 24 armed durumda kalması gerektiği tezini pompaliyorlar piyasaya,halbuki hss Ler sadece harp zamanı aktive edilir.
İsrail in demir kubbesinin bile harp dönemi dışında çalışmadığını bilmiyor adamlar, normal karşılamak lazım.
F35 projesine gelince
Ilık arkalı Kadıköy liberalleri: para verdük çöktüler uçakları virmediler
Olayın gerçeği: JSF,yani ortak üretim multirole savaş uçağı olarak başlamış olan projenin bizzat ABD tarafından "uçak ben izin vermeden kalkmaz" sürecine evrilmesi,bu nedenle de dönemin Genelkurmay'ı( Işın Koşaner paşa) tarafından veto edilmek suretiyle hükümetin uyarılması,ve siparişin askıya alınması.
Daha sonradan ABD nin tam bir haydutluk yaparak projedeki paraya el koyması,ve Türkiye den patriot sistemlerini çekmek suretiyle hava savunmasız bırakması.
Daha sonra da Türkiye nin talep ettigi bütün savunma projelerini doğrudan veya dolaylı olarak engellemesi,ve sonunda da Türkiye yi mecbur bıraktığı s400 tercihini bahane ederek zaten askıya alınmış olan f35 projesinden Türkiye yi çıkarması.
Anlayacağınız f35 müthiş bir uçak evet,fakat İsrail harici hiçbir proje ortağı ABD izin vermeden kullanamıyor.
Yalan derseniz linklendiririm.
Ve maalesef sabah akşam Atatürk paylaşan tam bağımsız Türkiye diye zirlayan bu elemanlar buna rağmen gidip bu uçağa 100 küsur milyar dolar para vermemizi savunuyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 30 Ocak 2024; 12:28:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Türkiye sadece çin değil birçok ülkeye bu fırsatı sunuyor zaten,sorun niyet yok karşı tarafta .
Ekonomik güven Çin'in 400 milyar dolar yatırdığı İran'da var da bizde mi yok? Gülerler adama
Manisa'dan Kaçıp giden vw bile baktı kendisini takan yok,geldi Kocaeli'de yatırım yaptı.
Yani özetle yatırım yapmak isteyen firma yapar, Çin ben gemiye arabayı doldururum siz de alırsınız Para bende kalır kafasını değiştirmediği sürece buraya çivi bile cakmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi en1gma -- 30 Ocak 2024; 12:27:37 >
Tamam maşallah her şeye de cevap var… hırsızın hiç suçu yok doğal olarak. Bugün de yandaşlığın hakkını verdin sayemde…
hadi selametle…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YouGotThatRight -- 30 Ocak 2024; 13:3:35 >
Arkadaşım,bir konuda anti argüman üretemiyorsan,
Yanlış biliyorsun öyle değil bak doğrusu bu yazamıyorsan,
Senden ricam lütfen zircahil şeyler yazıp yandaş Candaş muhabbeti yaparak topuklama modu açma.
Ki seni diğer ılık arkalı Kadıköy tayfayi aldığımdan daha fazla ciddiye alayım.
Keşke bir an önce yatırımı yapsalar… Her hangi birinin fabrikasının kurulması sadece ekonomiye değil teknolojiye, otomotiv sektörüne, elektrikli araçların geleceğine önemli katkılar sağlar … Togg ile rekabet eder togga bile katkıda bulunur… Umarım ülkedeki hukuk ve adalet sistemi yüzünden vazgeçmezler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İki çinli ayakta durur diye düşünüyorum byd, chery ülkemizde.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
"Yapabilir", "olabilir", "edebilir" lerle oyalıyolar
|
Tamam maşallah her şeye de cevap var… hırsızın hiç suçu yok doğal olarak. Bugün de yandaşlığın hakkını verdin sayemde…
hadi selametle… |
Benzer içerikler
- instagram hesabım çalındı
- twitter ücretli mi
- instagram ana sayfa
- tiktok para kazanma
- whatsapp durum sözleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X