Şimdi Ara

SkyWell Çin Malı Otomobil Sorunlar ve Yorumlar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
285
Cevap
17
Favori
65.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam internette vidyolar mevcut. Yanlışınız var çinde uygulanan testte 1 yıldız almış. (skyworth ev6 crash test diye aratırsanız bir hayli materyal var)

• dişçi79 kullanıcısına yanıt

LR versiyonunda güncellemeler mevcut o zaman? vidyosu varmı yeni versiyonun testlerinin ben bulamadım da. Eğer gerçekten böyleyse sevinirim yani, uzun zaman sonra bu kadar içime sinen araç bulmuşken vazgeçmek istemem.

• volkandeutr V kullanıcısına yanıt
    Skywell Lr versiyon 5+ yıldız almış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SkyWell Çin Malı Otomobil Sorunlar ve Yorumlar

Kendi broşüründen.

%98.97 ile 5+ yıldız almış. Bir çok kaynakta yer alıyor. Video bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dişçi79 -- 5 Ekim 2023; 14:5:2 >
    İlk testteki skordan sonra sağlam çalışmışlar belli ki :)

• Ben euro ncap testi demedim ki ncap testi dedim.

C-ncap'tede LR için bir veri bulamadım, siteyi ingilizce yaptım ama hala çince karakterler çıkıyor bazı sekmelerde, tüm 2023 ve 2022 testlerine baktım ama LR versiyon test sonuçlarını göremedim. Ocak 2023'te yapılan skywell testine göre ise 1 yıldız almış. 5 yıldız aldığını gösteren güncel bir veri yok. cn ncap sitesinde ulaştığım en güncel veriyi aşağıdaki linke bırakıyorum.

LR versiyonunda iyileştirme yapılmış olabilir ama test verisi yok. Varsa benimlede paylaşın lütfen önceki mesajınızda paylaştığınız yazıda bir referans/link falan göremedim.

https://www.c-ncap.org.cn/evaluation/5c39ffafe24ebfcd9d76cdba8d956cb7

çinliler testi yapıp siteyi mi güncellemedi acaba :) Umarım doğrudur bu mail atıcam, dönüş yaparlarsa paylaşırım. selamlar.

Bir firmanın test sonuçları hakkında yalan söylemesi ve broşürüne basması bana pek olası gelmiyor ama öyleyse bittikleri an o andır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dişçi79 -- 5 Ekim 2023; 14:40:42 >
  • İlk menzil testim şu şekilde oldu; %100 şarjdan %37e şarja 307 km yaptım. 248 km menzil kalmıştı. Yani kabaca 500 km diyebiliriz. Tamamen şehir içi ve gereksiz kalkış denemelerim dışında sakin kullandım. Parkurum yokuşlu ve trafikli. Bana göre güzel bir değer. Havalar soğuyor bakalım menzilde ne gibi değişimler olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dişçi79 -- 5 Ekim 2023; 19:43:13 >
  • Benim ilk uzun yol denemem aksaray osmaniye arasi araci ilk almamda oldu yuzde 75 sarj ile aksaraydan ciktim osmaniyeye geldigimde yuzde 8 sarjim kaldi 50 km menzil veriyordu. Total 367 km geldim oranladigim zaman 500 km cok rahat yapabilicegimi tahmin ediyorum. Aralik ayinda adana sakarya yolculugum var 760 km bakalim nasil gidip gelicem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    460 km menzil almışsınız. Şehir içinde daha yüksek almanız beklenir aslında. 600 km kadar. Ama hava sıcaklığı 15-20 derece altındaysa menzili %25 kadar düşürür. Sabahları soğuk oluyor bu aralar. Trafik olması elektrikli araba için çok olumsuz değil, hatta iyi bile. Yokuş olması olumsuz etkiler ama.

• alperjoe A kullanıcısına yanıt
    Hava sıcaklığı 20 derecenin üstünde olursa ve hızınız 110 üstüne çıkarmazsanız muhtemelen 500 civarı menzil elde edebilirsiniz. Ama uzun yolda sıcaklık ve hız, menzili ciddi oranlarda etkiliyor.

• ykaraoglu Y kullanıcısına yanıt
    Trafik olumlu etkiliyor ama yokuş çıkarken dur kalk oldukça olmusuz etkiliyor :)
    Parkurumdan dolayı her aracımda bir miktar yüksek yakıt tüketimim olmuştur her zaman.

• Her gün Kemerburgaz dan Giyimkente gidip geliyorum. Gidişte ciddi bir yokuş tırmanıyorum, sonrasında trafik hiç yok denecek kadar akıcı olduğu için uzun yol şartları geçerli oluyor. Yer yer ani hızlanmalar yapıyorum ve 130 a kadar hızlandığım oluyor. Sabahları 13 derecede yola başlıyorum. Soğuk olduğu için klimayı 2. kademede sıcakta çalıştırıyorum.

Son full şarjımdan sonra, 200 km yol almışım ve daha %61 şarjım var. Ortalama 500 Km gibi bir menzile denk geliyor.

• ykaraoglu Y kullanıcısına yanıt

Ben 367/0.75=490 olarak hesaplıyorum.

Ama eğer bir de 367+50km kalan mezil ise, o zaman 556 km çıkıyor.

• H_Saf H kullanıcısına yanıt
    Evet, yukarıda dediğim gibi 500 üstü bu şartlarda rahat alınır ama değişkenler etkili tabi.

• Bugun istanbul-izmir arasi yolculuk yaptim. 130 civari suratle 450 km yol aldim.gibi gorunuyor.
    Bu arada istanbuldan cikmadan bir skywell le onlu arkali denkgeldik, forumdan nir arkadas ise selam olsun 👋
    SkyWell Çin Malı Otomobil Sorunlar ve Yorumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    O süratlerde güzel değerler. Tebrik ederim.
    Bu arada sanayi elektriğine %25 zam yapıldı. Şarj firmaları yansıtmaya başladı. Fiyatları artırmayan iki firma ZES ve Voltrun. Yakında onlara da zam gelir ama şu an değerlendirmek isteyen olursa diye bilgilendirmek istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dişçi79 -- 10 Ekim 2023; 8:38:6 >

Burada bir yanlış anlaşılma olmuş sanırım. Arkadaş %67 şarj ile 307 km gitmiş. Basit bir oran orantı ile 67 il 307 km giderse 100 ile kaç km gider dersek: (307 x 100) / 67 = 460 km yapar ful şarj ile.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.