Şimdi Ara

SkyWell Çin Malı Otomobil Sorunlar ve Yorumlar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
285
Cevap
17
Favori
65.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kolona bolca vida saplayarak deprem için gerekli çalışmayı yapmıssın. şimdiden geçmiş olsun.

• Sevgili arkadaşlar bu ve bunun gibi troll insalara cevap yazmayınız. Bu insanlar marka fanatikliği yapıp sizin kullandığınız veya almayı düşündüğünüz araçlara uydurma bilgilerle karalama yapmaktadır. amacıda kendi araçlarını yüceltmeye çalışarak zararın önüne geçmek. farkedersiniz ki profili kaplıdır fakat takip ettiğim kadarıyla alman araçları özellikle wolkswagen taraftarıdır. kendi başlığınızı aktif olarak kullanbilirsiniz. herkese kazasız belasız hayırlı sürüşler dilerim.

• bu çin malı araçların fiyatı da çok uygun. demek %40 gümrük vergisi gelmese yarı fiyatına alackamışız bu araçları

• Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaygerya kullanıcısına yanıt

Hayir kolona hic bir vida cakmadim. HDF yi HDF ye vidalayarak kolonun etrafina giydirdim.

• Ses sistemi için yaptığım ayarlardan sonra son derece kaliteli ve doygun ses almaya başladım. O nedenle önceki yorumdaki eleştirim geri alıyorum. Ekolayzır ayarı çok geniş bir yelpazede. O nedenle uğraşarak tam istediğiniz ve zevkinize uyan sesi almanız mümkün.
    Sürüş kısmı çok keyifli. Ama arada arkadaşlara spor modda gücü göstermek dışında zorlamadım. Hissettiğim ise ağırbaşlı kullanımlarda daha çok keyif verdiği. Süspansiyon konfor için yapılmış. Bunu net araç size söylüyor. Ha istediğiniz zaman koltuğa yapıştırıyor ama hem güvenlik için hem de yakıt tüketimi için fazla gazlayacağımı zannetmiyorum. Ama size kafa tutan içten yanmalı olursa ezilmezsiniz gibi:)
    Yazılımda gördüğüm eksiklerden biri; usb den müzik açtğınızda, aracı stop edip tekrar başlatınca kaldığı yerden devam etmiyor. Sıfırlıyor. Ve radyo yazılımı pratik değil. Güncelleme ile giderilecek sorunlar. Umarım güncelleme gelir.

Lastik basıncını 2.4 bar yaptım servis tavsiyesi ile. Memnunum şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dişçi79 -- 29 Eylül 2023; 23:57:27 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• astra282820 A kullanıcısına yanıt
    Renk işi zevk işi ama daha geniş renk yelpazesi ben de isterdim. Tatlı bir füme çok iyi olurdu. İnci beyazı aldım. Çok sevdim. Simli hafif kırık tam inci beyazı. Jantları beğeniyorum yakışıyor bence arabaya.
    Voltrun şarj istasyonu seçtiğiniz 2 AC istasyona %20 indirim yapıyor. Evime çok yakın bir istasyonu var şansıma. 4.75 Tl/kw. 7 saat sürdü ama kitleyip eve geldim bitince aldım. Bu şarj fiyatı ile kilometrede 70 ile 80 kuruş arası yakıyor. Bu heybet, güç ve konfor için harika bir değer bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dişçi79 -- 29 Eylül 2023; 23:33:40 >
  • dişçi79 kullanıcısına yanıt

yumuşak asfalt neymiş, nerelerde varmış merak ettim

• Merhabalar, bende haftasonu aracı incelemeye gittim, Ankara'daki skywell bayisine, kısa mesafe kullandım fakat aracın sürüşü, iç tasarımı ve genişliği acayip hoşuma gitti.. benim araç için takas konuştuk bayi ile. ilk teklifleri çok ölüydü, yükseltmelerini istedim uygun bir fiyat gelirse sanırım bende aranıza katılacağım. Açıkcası legend paket düşünüyorum, belki kör nokta ve çapraz trafik uyarısı da olsa daha iyi olurdu ama böylede gayet yeterli bence, diğer bir konu ısı pompası olmaması ankara için düşündürüyordu ama biraz araştırınca yabancı forumlarda falan aslında o kadarda önemli bir etmen olmadığı kanaatine vardım, bilmem yanılıyor muyum? Bence aracın albenisi çok fazla bunlar göz ardı edilebilir. Size iki sorum var 1- showroomda tüm renkleri görme şansım olmadı siyah ve lacivert vardı.. ama arkadaşlarım beyazın çok iyi olduğunu iddia ediyorlar. Sizler ne dersiniz? 2- ankaradaki skywell bayisinden arac alanlarınız varsa pazarlık indirim konusuna pek yanasmıyorlar varmı bilmem gerekn detaylar ?:) özelden de yazabilirsiniz.. herkese kazasız sürüşler dilerim.

• Skywell sahibiyim aracta lastik basinç sifirlamayi bulamadim bir turlu. Yardimci olabilicek varsa cok sevinirim.

• alperjoe A kullanıcısına yanıt
    Lastik basıncınızı sıfırlamanıza gerek yok. Lastik havasını vurunca değeri kendi yükseltiyor yada düşürüyor. Benzlikte ne vurduysam aynısı görüntülendi.

• volkandeutr V kullanıcısına yanıt
    Bolca çay ve soda içtim :) Aracımı otoplus a verdim. Bayiden daha iyi fiyat verdiler.

• S_O_S kullanıcısına yanıt
    Amerika da varmış. Servis öyle söyledi. Ben lastiklerden çok memnunum şimdilik. Sessiz ve yol tutuşta bir problem görmedim. Değiştirmeyi düşünmüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dişçi79 -- 4 Ekim 2023; 1:23:53 >
    Hocam teşekkür ederim bilgi için. Özelden bişi daha sormak istedim ama özel mesaj kabul etmiyor diyor sizin için :) bahsettiğiniz bayi için fiyat bilgisi de vermeniz mümkün mü? Özelden de yazabilirsiniz yarın arayıp ona göre konuşacağım.

Otoplus a benim arabanın km si tutmuyor :( 175bin

Hiçbir bayi fiyatta indirim yapmadı. 5 yada 6 bayi aradım. Fiyat hepsinde sabit.

• Hocam ben de takas icin avantajli fiyat verirler umidiyle birkac bayiyi aradim ama maalesef en yuksek veren 950.000 Tl verdi. Ertesi hafta sari sayfali sitede 1.090.000 Tl ye sattim. Tavsiyem kendin satmaya calis.

2018 Nissan qashqai dizel tekna 118.000 km.

• H_Saf H kullanıcısına yanıt
    Evet bende aynı düşüncedeyim, piyasa baya durgun ama bekleyeceğim zam geleceğinide (tüm markalar indirim yaparken) zannetmiyorum..

Yalnız bu konudan bağımsız bugün et5 in ncap vidyosunu izledim ve baya canım sıkıldı.. bu konu daha önce konuşuldu mu burada? Aracı beğenip karar vermişken çok şaşırdım ve soğudum, çarpışma testlerinde çok kötü skor almış. Umarım düzeltme yapmışlardır

Ben de aynı düşünüyorum. En azından kışın ne performans gösterecek elektrikli arabalar merak ediyorum. Çoğunun menzili baya düşecek youtube da yabancı kullanıcıların yorumlarını çok okuyorum 35-40% kayıp yaşadım diyen var kışın karlı buzlu günlerde. Martı bir görmek lazım bence fiyatlar da oturacaktır o zaman. Hem de ikinci ele düşer belki iyi marka modeller

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Skywell in euro ncap testi yok. Siz nereden ulaştınız?
    C-ncap testi var. Çin in uyguladığı. Oradan 5 yıldız almış. Hatta yıldızlı 5 almış:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dişçi79 -- 5 Ekim 2023; 13:41:48 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.