Şimdi Ara

SkyWell Çin Malı Otomobil Sorunlar ve Yorumlar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
285
Cevap
17
Favori
67.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu arada benim aldığım ilk menzile 460 yazmışsınız. Ancak aldığım menzil 488 km. Kabaca 500km yazmıştım ben. Bu ilk menzil ve aracı normalde kullandığımdan daha performanslı kullandım.
    Şimdi ikinci menzil değerimde daha sağlıklı bir veri olacağını düşünüyorum. Havalar soğudu. Her sabah işe giderken aracın içini ısıtıyorum. Eğer yine 500 civarı alabilirsem beni tatmin edecektir diye düşünüyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • H_Saf H kullanıcısına yanıt

130la 450km şahane bir değer hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • derhal ÖTV gelmeli bu araçlara, hem teslaya hem buna ÖTV oranı %150 falan yapılması lazım. TOGG a insanlar YOGG muamelesi çekiyor. TOGG için bu şart

• TOGG un fiyatini dusurmeleri daha iyi bir cozum olmaz mi sizce ?

• Attorney58 A kullanıcısına yanıt
    Zaten ilave gümrük vergisi koydular yoksa daha ucuza alacaktık :)

• Attorney58 A kullanıcısına yanıt

Bir ürünü yeterince rekabetçi ve yenilikçi yapabilirseniz böyle "önlem" lere gerek kalmaz.

• ek vergiler ile diğer araçları pahalı togg'u ise ucuz mal algısının içine sokarsın. Durup dururken düzgün yapılmış bir aracı neden çin malı araçlardan daha kalitesiz duruma düşüreceksin ki  . Zaten bu zihniyet sayesinde şuan ki ekonomi ortada

• Merhaba,
    Dun aksam basima ilginc birsey geldi. Oksijen Soma Zes istasyonuna aracimi bagladim, uygulamadan kare kodu okuttum, sarji baslat dedim, sarj basladi ancak uygulamada hicbirsey gorunmedi. Uygulamayi kapatip actim ama hic bir sekilde uygulamada sarj ediyor gorunmuyordum ancak arac sarj oluyordu. %80 e gelince istasyonda yazan sarji sonlandir tusunu bastim ancak o da uyguladan kapat diyordu. Uygulamada da sarj ediyor gorunmedigim icin kapatamadim.
    Zes i aradim, su anda bu istasyonda baska bir arac sarj oluyor, size bilgilerini veremem dediler. Durumu anlatsam da beni cok iplemediler. Tepkilerinden beni sanki baska bir aracin sarjini sonlandirmaya calisan biri gibi degerlendirdiklerini anladim. Sonra laf arasinda agzindan aracin otomatik sarjda oldugunu, otomatik sarjda kabloyu cektiginiz anda sarjin sonlandifini soylediler ve istasyona bagli kalmaktan kurtuldum.
    Durum soyle, bir sekilde bir htaadan dolayi, birisinin otomatik sarj bilgileri sistemde acik kalmis, ben soketi taktigim anda da o kisinin hesabindan benim aracimi doldurmaya baslamis. Sonucta birisine %60 sarj borcluyum ama kim oldugunu bilmiyorum. Arac sahibine mesajimi iletir misiniz dedi , onu da yapamayiz dediler.
    Oto Sarjiniz aktif ise durumunuzu tekrar degerlendirin derim.

Öteki adam şikayette bulunursa anca size ulaşabilirler. Yoksa ödendikten sonra sallamazlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Elektrikli araç sahiplerinin derdi büyük arkadaş :)

Benzer bir olay benimde başıma geldi eşarjda. Bazen makinelerin kendi internetleri kesildiğinden dolayı makine yeniden sisteme bağlanana kadar uygulamadan hiçbirşey görümüyor ama şarj etmeye ve kaydetmeye devam ediyor. Sonrasında sisteme düşüyor dediler. zaten benden ücreti 3-4 gün sonra çektiler

ZES'te bende yaşadım aynı durumu, ama benimki çekince gelmedi prob. Kaputun altındaki kilit açma teli ile bıraktırmıştım.

• dişçi79 kullanıcısına yanıt
    Evet, doğru söylüyorsunuz. %67 şarjı nereden buldum anlamadım bende. %63 şarjla dediğiniz veriler geliyor.

Benim hiç başıma gelmedi. Gerçi kaç kere şarj ettim ki zaten :) Servis ilk 10 şarjı %10 ile 20 arasından direk %100e yapın daha sonra istediğiniz gibi şarj edin dedi. Buna pek uyamadım. Başka böyle bir tavsiye alan var mı aramızda?

• ykaraoglu Y kullanıcısına yanıt
    Hocam bu menzil olayları zamanla gündemimden düşecek gibi geliyor. Şarjı dolduracağım bitince tekrar takacağım. Daha önceki araçlarımda da önceleri ortalama yakıt tüketimine dikkat ederdim. Araçla zaman geçirdikçe sadece uzun yolda bakar olmuştum.

Ama kısa izlenimlerime göre benim parkur, sürüş şeklim ve soğuk iklim koşullarıma göre 450 ile 500 km arası menzil alırım gibi. Yazın 500ün üzerine çıkarım gibi.

• dişçi79 kullanıcısına yanıt
    İlk defa duyuyorum ama batarya kalibrasyonu için demiş olabilir.

• Merhabalar Eylül 15 eylül gibi ben de siparişi verdim ve kasımdaki gelecek listeye dahil oldum. Sipariş veren arkadaşlar sipariş takip ekranında hangi aşamada görünüyor? Benimki hala sipariş aşamasında yazıyor.

Kirada oturuyorum ve evim 7. katta. Şimdilik evden aşağıya 30 metrelik bir kablo uzatmayı düşünüyorum. Eve gelen gerilim ve 30 metrelik kabloyu hesaba kattığımda araca gelen gerilim yeterli görünüyor. Bir süre böyle idare edicem bakalım. Yaza kendi evime çıkabilirsem ona göre bir şarj istasyonu planlarım artık.

• Oncelikle hayirli olsun,

Kasim teslimatlarin siparis asamasinda gorunmesi normal degil. Takip ekraninin kotu bir tasarimi var, acaba ekrani biraz asagiya cekseniz gemise ve gumrukte alanlari aktif oluyor mu ?

Sanirim kabloyu disaridan uzatacaksiniz, yagmur ve karli havalara ve gece cig yagislarina cok dikkat etmeniz lazim. Biraz zahmetli olabilir bu durum. Bir de kabloyu makara haline getirmemeniz gerektigini sanirim biliyorsunuzdur. Mesafe uzun oldugu icin mutlaka fazlalik bir pay kalacaktir bir yerde, o parca makara haline gelmemeli, bu yuzden yanan bir arac oldu.

• drkozi D kullanıcısına yanıt

Uzatma kablosuyla ben sarj baslatamadim. Cihaz direk prize takinca sarj etti. Uzatma kablosu hic saglikli olmaz diye tahmin ediyorum.

• drkozi D kullanıcısına yanıt

Hocam izin verecekler mi hem de 7.katta.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.