Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 4. Maç | Benfica - Galatasaray | 3 Kasım 2015 @22.45 (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.464
Cevap
1
Favori
14.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Begenmedigimiz Niasse gelseydi her sey cok farkli olabilirdi, 1 tane Niasse'yi 5 tane umuta 10 tane sabriye degismem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Beşiktaşlı olarak Galatasaray'a yazık oldu bence en kötü beraberlik hakkıydı bu maçın.
    Ayrıca gsde bu Muslera varken başka kimse kalecim var demesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ATATÜRKTEN SONRA BU ÜLKENİN GÖRDÜĞÜ EN BÜYÜK KURTARICI FERNANDO MUSLERA .

• quote:

Orijinalden alıntı: oranya

Bir Beşiktaşlı olarak Galatasaray'a yazık oldu bence en kötü beraberlik hakkıydı bu maçın.

hem yazık oldu hem yazık olmadı.

yazık oldu çünkü rakip çokta iyi değil defansif olarak.yumuşak bir benficaya yenildik.

yazık olmadı çünkü galibiyeti hak eden benfica idi.adamlar kaç kez musleraya takıldılar.

beşiktaş şu benficayı parçalardı bence.benfica hem lizbondan hemde porto dan daha kötü durumdu bu sezon.benfica resmen altın buldu grupta.2. turda benficayı perişan ederler şu defansıyla.
  • Maçın hakkı beraberlik falan değildi kimse kendini kandırmasın. Muslera yerine bizim tolga falan olsaydı kalede benfica rahat 5lerdi. Gs nin çok net 2-3 eksiği var. Burak-sabri-selçuk kesinlikle değişmeli artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

şeker gibi grupta rezil bir futbol ve 4 maç sonu 4 puan.

açık söylemek gerekirse beşiktaş şu grupta oynasa şu anda 9 puan yapmıştı

uefa avrupa ligi grubundan hallice.

Abartma. Beşiktaş'ın da şu an 5 puanı var.

Bu Beşiktaş bu benficaya 2-3 sallar geçerdi besiktasin grubunda direkt final takımı olan sporting var ve ona rağmen mağlubiyeti yok şuan astanayi yenmiş ve bu mactanda 3 puan gelseydi ust tur oynardı gs. Hep söyledim hala söylüyorum burak, umut , yasin ve sabriyi stada bile almam bırak maçta oynatmayı . koskoca takımın forvetlerine bak gomez e bak adam ofsaytin kitabini yazmış bu kadar etkili bi sf ben görmedim antalya da bile eto var eto . şu umutun tipini görünce maçtan soguyorum anasını satiyim . inş bu sezon 5. Falan oluruzda bazı şeyler değişir. Bide üste biri demiski Benfica 3 yıldızlı gs 4 su yıldız muhabbetini bırakın portekizde 10 yılda bir yıldız verirler adamların 34 şampiyonluğu var bizim lig gibi 5 senede bir vermezler hem 47844 yıldızın olsada yıldız maç kazandırmıyor .

• Bundan sonra en iyi ihtimal uefaya gitmek( bile garanti değil )
    Ama devre arası ön libero ve forvet lazım tabi bu iki isim hamzanin evlatlarıyla tatlı rekabete giricek oyuncu değil direk 11de oyuncak oyuncular olmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

Orijinalden alıntı: C00Luck

Hayaller 2.tur gerçekler avarajla 3.lük

Averajla 3. olacağımızı sanmam puan farkıyla oluruz boş boş mesaj atmayı kesmelisin.

valla bu gruptan astananın da çıkma şansı var
  • Yazık yemin ediyorum

• Galatasaray içerideki Benfica dahil son birkaç maçta gerçekten baya derli toplu, oyunun 2 yönünü de iyi oynayan bir görüntü veriyordu. Takım oyunuyla iyi neticeler almıştı.
    Benfica leş, arenada kaybetti, ligde derbide kaybetti, Gaitan harici etkili silahı yok, bu maçı final niteliğinde görüyor. Sen tut astana madridle berabere kal olacak iş değil. Fırsatlar altın tepsiyle defalarca sunuldu önümüze. Ayni milli takımımızın Fransa'ya gidişindeki mucizevî sonuçlar gerçekleşmesi gibi olacaktı. Ah şu astana maçında bırakılan 2 puan, sonra bu maç...

Ancak gelinen son noktada önce Burak'ın son derece etkisiz, kolayca kart görerek tabir-i caiz ise maçı satmaya varan kötü oyunu, Sino'nun hiç sorumluluk almaması, Selçuk'un da anlamsız kötü oyunu, Sabri'nin ne oynadığını bilmeden koşturması, çok ciddi basit defans hataları & dengecinin de çok geç , yanlış hamleleri eklenince fırsatı teptik. Dengeci bence takımı korkak oynattı. Son maçlardaki takım ruhunu da baskıyı da belli ölçüdeki iyi oyunu da bu maçta göremedim. Yardımlaşma yoktu, oyun boyu çok uzadı, son dakikalar hariç hiç baskı kuramadık.

Atletico maçına yanlış 11, Astana maçına öyle, bu maçta da macera aramalar. Bunu Vitor yapar, kadro geniş alternatifi var. Şenol hoca da yapar ama Hamza hoca , sen yapamazsın hocam. Alternatifin yok, elindeki imkan kısıtlı. Son maçlarda çok iyi hava yakalamışsın, hele ki en iyi yaptığın iş olan savunma istikrarını neden bozup macera arıyorsun. Yenen goller amatörce. Bu seviyede kesinlikle yapılmaması gereken hatalar. Muslera da hiçbirşey yapamaz çaresiz. İkisi de birbirinin kopyası lanet karambol golleri. Ya kardeşim, hiç olmazsa bir şeyi iyi yaparsın. Ya alanı iyi savunursun ya da adamı, bu maçta ikisi de yoktu. Böyle basit gollerle kaybetmek, hele ki kaçırdığımız gole hiç gelmek bile istemiyorum. Böyle kaybetmeyi kabullenemiyorum. Kendimi paraladım burada. Yasin & Sino beni hayal kırıklığına uğrattılar.

Tüm bu sunulan fırsatları avantajımıza çevirip Atletico ile gruptan çıkabilecekken dengeci eliyle aldı maçı benficaya verdi. Dengecinin & saz arkadaşlarının katkılarıyla bizim yerimize benfica gruptan çıkacak. Olacak iş değil. Ülke puanı açısından da güzel bir yükselişimiz vardı o açıdan da üzüldüm. Ne zaman yüzümüz gülecek merak ediyorum.
    Alınacak 6 puan var ama sadece kağıt üzerinde. Dengeci takımı serbest bıraksa oyuncular zaten kendi kendine motive olur, belki bir mucize gerçekleştirebilir. Yoksa bu mentaliteyle 3 puan bile zor alınır kalan 2 maçta. Çok yazık oldu.

• Herşeye rağmen bugün de en yüksek sesle GALATASARAY!
  • sabri takımı sabote etmiştir

yenilginin sahibi sabri ve onu oynatan hamzadır.
  • Benfica Astanaya yenilirse bizde Atleticoyu yenersek çıkarız

• şampiyonlar ligi ve üst düzey liglerde oynamış tecrübeli bir forvet , oyunun iki yönünü de oynayabilen ortasaha transferi şart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

Benfica Astanaya yenilirse bizde Atleticoyu yenersek çıkarız

Astananın benficayı yenme şansı sizin atm yi yenme şansınızdan daha fazla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furiosa

quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

Benfica Astanaya yenilirse bizde Atleticoyu yenersek çıkarız

Astananın benficayı yenme şansı sizin atm yi yenme şansınızdan daha fazla

Atletico maçından sonra dalga geçen Molde Trafik kazalı fenerli

• Maç 2-1 devam ederken 3 metreden benficanin topunu çıkaran muslera bence gecenin kahramanıdır..Hakikaten kritik zamanların kalecisi muslera..

• quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: oranya

Bir Beşiktaşlı olarak Galatasaray'a yazık oldu bence en kötü beraberlik hakkıydı bu maçın.

hem yazık oldu hem yazık olmadı.

yazık oldu çünkü rakip çokta iyi değil defansif olarak.yumuşak bir benficaya yenildik.

yazık olmadı çünkü galibiyeti hak eden benfica idi.adamlar kaç kez musleraya takıldılar.

beşiktaş şu benficayı parçalardı bence.benfica hem lizbondan hemde porto dan daha kötü durumdu bu sezon.benfica resmen altın buldu grupta.2. turda benficayı perişan ederler şu defansıyla.

Valla bizi bilemem ama haklı olduğun yer benfica gerçekten kötü...bir daha bu durumda zor yakalanır...

• bu burak zırtabozundan da sabri hırtabozundan 3-5 sene kurtulamıycaz .. ne çok çekecek çilemiz varmış arkadaş
  • Sabrinin bırakın gs da, süper ligde herhangi bir takımda oynaması bile mucize olur.Gs bugün kovsun bedava ya talibi çıkmaz.Bu takım bir de zam yaptı

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.