Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 4. Maç | Benfica - Galatasaray | 3 Kasım 2015 @22.45 (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.464
Cevap
1
Favori
14.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Onronr210

Muslera
    Dönöyer şeycu hakan olcan
    Bilal rodrigez
    Poldi şino yasin
    Umut
    Bu kadro mu oynayacak at mad karşısında

Emin ol kazmoviç yürüyen ölü burak ve karı selçuk yokken kazanma ihtimalimiz daha yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Do Bemol Kerim

quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

Torpil Torpiloğlu Bilal ve Umut Torpillerin sonunu getirsin İnşAllah.

Hamzaoğlu gitse kim gelecek? Hamza'nın fesih bedeli + yeni gelecek hocanın ücreti + yeni gelecek hocanın istediği oyuncular falan derken Gs'ye ekstra külfet olacak. Ha, eğer Hikmet Karaman, Yılmaz Vural, Tolunay Kafkas gibi yerli hocalar düşünülürse devre arasında bi iki tane düşük maliyetli saatçi getirip seve seve alır oynatırlar bu takımı.

Tabi bu adamlar gelirse başarılı olabilir mi, daha mı kötü olur, Hamza Hoca'dan daha mı iyi bu adamlar bunlar da ayrı soru işaretleri tabi.

Ersun yanal getirilebilir mesela.Ayrıca Hamza futboldan anlamıyor.Ben ekrandan oyunu okuyup gol gelebileceğini defalarca farklı maçlarda anlayabiliyorsam ama o anlayamıyorsa sıkıntı var demektir.Bir defa böyle deplasmanlarda atraksiyonlu hareketlere gerek yok.Sabrinin sola alınması gibi.Ayrıca Bilal top rakipteyken oyunda yok ve fizik olarak çok zayıf.Daha diri olan Rodriguez neden oynamıyor.Hadi oynattın.Bilal yoruldu 50,55 gibi çıkarsana adamlar bas bas ben gol atıcam diye bağırıyor.Bunları göremiyorsan go to PTT!

• quote:

Orijinalden alıntı: mertua35_35

quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

şeker gibi grupta rezil bir futbol ve 4 maç sonu 4 puan.

açık söylemek gerekirse beşiktaş şu grupta oynasa şu anda 9 puan yapmıştı

uefa avrupa ligi grubundan hallice.

2.tura çıksak real madridle eşlessek geçme ihtimalimiz senin marsa gitmen kadar düşük en iyisi uefaya gitmek bu kadroyla en azından yarı final hatta final bile görebiliriz.

O da pek kolay değil. Avrupa Ligi'nde de ters takımlar var.

Hele bugünkü futbolumuz oradaki Monaco, Napoli, Dortmund, Tottenham, Liverpool, Villarreal gibi takımlara da sökmez. (Daha UCL'den gelen takımlar var.)

• Gs bu sene uefada final görürmüş biraz gerçekçi ol kardeşim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1907

Şu yasinin pozisyonda Poldi ne pas istiyor yasin daha musait daha net

Neresi net ? adam topu zor kontrol ediyor önüne oyuncular kayıncada mecbur havalandırdı topu. Podolskiye verse hiç olmazsa adam teknik sokardı topu iğne deliğinden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Don McLean

gruptan çıksak direk elenecez ben uefaya gidelim istiyorum her şekilde

atl madridi 0-3 yenicez, astanayı yenicez, gruptan çıkarız.. gruptan çıkma gibi bir durum söz konusu değil. tek rakibimiz astana.
  • Muslera, bu takimin basina gelen en guzel sey...

Yasin'in pozisyonuna dikkatli bakarsaniz top cok ters gelmis yani topun gelecegini beklememis ama o an da vurmaya calismis. Haa poldi o pozisyonu gole cevirirdi ama yapcak birsey yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abivos

quote:

quote:

2.tura çıksak real madridle eşlessek geçme ihtimalimiz senin marsa gitmen kadar düşük en iyisi uefaya gitmek bu kadroyla en azından yarı final hatta final bile görebiliriz.

Güzel hayal kurmussun.Final oynariz diyo . Sozde gs bu gruptan en kotu 2.cikacakdi birinci cikar diyenler bile vardi

Takviye yapılsaydı forvete 2.çıkardık hala şansımız sürüyor ancak uefaya gitmemiz bu sene kadroya düşünürsek daha hayırlı.Belki bjk ile çeyrek finalde karşılaşırız

• Kötü Benfica ve kötü Atletico'nun grubuna düşmek büyük şanstı ama gerek kadro olarak gerek hoca olarak gerekse de yönetim-başkan kalitesi olarak çok kötü bir dönemdeyiz

Daha sezonun başındayız ama şimdiden yeni hocayı yeni transferlerini ve yönetimi konuşmak için sabırsızlanıyorum

• Yasin naptın öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: Dreamers.

quote:

Orijinalden alıntı: AC DC

Grubun tüm yapısının altını üstüne getirebilecek bir maç. Galibiyet alırsak müthiş bir avantaj elde ederek Madrid deplasmanına grup birinciliği için gidiyoruz. Yenilirsek Uefa'ya gidişimiz hemen hemen garanti gibi.

Başarılar cimbomum. Vurduğun gol olsun

İnsan maç hakkında bilgi verir. Konu açıyorsanız hakkını verin. Ne maçın saati ne de tarihi ile ilgili açıklama yapmışsın. Ayıptır gerçekten, lütfen yeni maçların konularını açacak arkadaişar bu hususa dikkat etsinler. Adam "başarılar cimbomum" yazmasını biliyor ama hangi kanalda yayınlandığını yazmıyor.

Bık bık ötme bana ilk sayfadaki bir mesajı görüp. Maçın saati de tarihi de başlıkta yazıyor kör müsün ? Kanalı yazmamışız onu da ilk sayfada 50 kişi yazmış zaten. Senin yaran açtığın maç konularının kapanması ile.

• Bu maçın böyle olmasının sebebi ileride tatlı rekabet rüyası görüp forvet almayan, bizi Umut ve Burak'a mahkum eden, sağ bek ihtiyacımız yok deyip stoper aldığı adamı haftalardır sağ bek oynatan, Fener maçında yaptığı önce geriye yaslanıp, gol attıktan sonra ileri çıkma hatasını tekrar eden ( en başından geriye yaşlanmayıp atak oynamalıydı )Hamza Hamzaoğlu ve iş bilmez yönetimdir Allah topunu bildiği gibi yapsın.

• Bu maçın böyle olmasının sebebi ileride tatlı rekabet rüyası görüp forvet almayan, bizi Umut ve Burak'a mahkum eden, sağ bek ihtiyacımız yok deyip stoper aldığı adamı haftalardır sağ bek oynatan, Fener maçında yaptığı önce geriye yaslanıp, gol attıktan sonra ileri çıkma hatasını tekrar eden ( en başından geriye yaşlanmayıp atak oynamalıydı )Hamza Hamzaoğlu ve iş bilmez yönetimdir Allah topunu bildiği gibi yapsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: C00Luck

Hayaller 2.tur gerçekler avarajla 3.lük

Averajla 3. olacağımızı sanmam puan farkıyla oluruz boş boş mesaj atmayı kesmelisin.
  • taraftara şaşıyorum.ulan geçen sezonun şampiyonluğunda başrol oyuncusu değilmidi yasin.goller attı asistler yaptı.takımın tek topla dripling yapabilen oyuncusu.ve bu sezon başından beri hamza hoca yasini bitirmek içinden elinden geleni yaptı.nankör olmayın aga.yeteneksiz oyuncu olur anlarımda şu takımın yasine ihtiyacı var aga.

hıyar hıyaroğluna değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

bu nasıl kaçar lan yasin

Pozisyon sırasında ne kadar sinirlensem de şimdi kare kare izleyince biraz hak verdim. Top beklemediği bir anda hızlıca sağ tarafına geliyor, üstüne gelmiyor. Gelişine vurması için o topa kayması lazımdı o zaman da yavaş giderdi ya da kaleyi bulmazdı. Ama son vuruşta topu dağlara taşlara göndermeyebilirdi. Burak, Umut, Bilal, Sabri ve Hamzanın olduğu takımda Yasin'i suçlamak ağır olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: teoska

quote:

quote:

O da pek kolay değil. Avrupa Ligi'nde de ters takımlar var.

Hele bugünkü futbolumuz oradaki Monaco, Napoli, Dortmund, Tottenham, Liverpool, Villarreal gibi takımlara da sökmez. (Daha UCL'den gelen takımlar var.)

Lige devam o zaman bizi lig paklar.Sadece hamzanın gözü korkmamış rakiplerden taraftarında korkmuş bu takım totteham,napoli,monaco gibi takımlarla çekişemeyecekse avrupada işin yok.Örnek 4 tane aynı marka araç var yarışıyorlar bu yarıştan sürücü ustaysa 1.çıkar yani iş hamzada bitiyor.Benficaya atleticoya astanaya ölümüne atak yapacaksın ancak real madrid gibi takımlara haddini bileceksin.

• Allah günah yazmayacak, bu akşam sövmek serbest deseler, EMİN OLUN HACI HOCA DAHİL HERKES SÖVERDİ BU AKŞAM...

ya burak yılmaz;
    sen ne kadar garip acayip profesyonel bi AMATÖRSÜN. böyle bir oyuncunun bu takımda ne işi var??? milleti günaha sokmaktan başka ne işe yaradın bu akşam. de get şu takımdan... durup durup fatih terimin kulaklarını çınlatırım, satmadın o zaman şu adamı

haMza hoca;
    Allasen aklında ne vardı bu akşam, senin matematik dersine coğrafya hocası mı giriyodu hoca yokluğunda. insanı gılcır etmeye birebirsin arkadaş!!!

sabri;
    antrenmanlara metro ile gittiğin yıllardan bu yana çok şey değişti. EN DEĞİŞEN ŞEY ALTINDAKİ PORŞE OLSA GEREK
    ya bu taraftar böyle oyuncuları izlemek zorunda mı? millet uzaya çıktı biz zulüm içindeyiz

herzaman söylemişimdir ÖNCE UMUT VE SABRİ, ARDINDAN BURAK YILMAZIN asla ve asla bu takımda yeri yok AGA

• AC DC A kullanıcısına yanıt
    Hem haksızsın hem de üste çıkıyorsun. Kabul et işte "eksik bilgi verdim" de. Maç ile ilgili bilgilerden anladığın tarih, saat, kanal vs. ise bravo sana. Ceza sınırındaki oyuncuları yaz, puan durumunu yaz, sakatlıkları açıkla. Ben kime ne anlatıyorum ya? Adam daha konu içeriğine maçın saatini yazmamış ben neler söylüyorum böyle?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbomlusinan

Kötü Benfica ve kötü Atletico'nun grubuna düşmek büyük şanstı ama gerek kadro olarak gerek hoca olarak gerekse de yönetim-başkan kalitesi olarak çok kötü bir dönemdeyiz

Daha sezonun başındayız ama şimdiden yeni hocayı yeni transferlerini ve yönetimi konuşmak için sabırsızlanıyorum

aynen aga.

geçen sezonda kötü dortmund ve kötü arsenal çıktı.

bu sezon beşiktaş şampiyon olsun aga.kötü maçlar izliyoruz .2 sezondur şu takım cl yi hak etmiyor.net.

hıyaroğluda tuzu biberi oldu.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.