Şimdi Ara

ŞL 2015-2016 C Grubu | 4. Maç | Benfica - Galatasaray | 3 Kasım 2015 @22.45 (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.464
Cevap
1
Favori
14.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Brolaf

Bjk iyi oynuyorda dengesiz oynuyor 1 maç süper diğer maç mala bağlıyor ama Bence de bjk bu benficayi yenerdi

Hocam dediğim gibi fener 10 kişi rakibi karşısında 11 kişi defans yapıyorsa ve buna karşın 11 kişi rakibine karşı 1-0 iken skor bjk 5 kişi ile saldırıyorsa ben BJK yi alkışlarım abi. Adamlar acayip saldırıyor ve rakibi bunaltıyorlar.
  • Bir Bjk'li olarak öncelk olarak Galatasaray'ı tebrik etmek istiyorum..Bazı kişisel hatalar olmasan dün 3 puanı çok rahat alabilirdi.

Maç 1-1 ken evde delirdim Burak'ı niye çıkarmıyor diye,abi yanlış anlamayın ama bir forvet bu kadarmı kötü olur ya..Şimdi bir forvetten ne bekleriz?

-Defansı rahatsız etsin isteriz (Eskiden Drogba varken karşı rakip defans elini kolunu sallayarak çıkamazdı adamın ölüsünü bile 2 kişi tutardı)
    -Yeri geldiğinde orta sahaya kadar gelip top almasını isteriz
    -Kaptırdığı topu geri kazanmak ve o sırada takım hücumda olduğu için defansın yerine geçmesini pozisyon olmasını sağlamak için pres yapmasını isteriz.
    -Kornerlerde ve duran toplarda seni tutan karşı takım defans oyuncusunu tutmasını isteriz..(2 duran top ve 2 sindede Luisao çok rahat 1.golde pozisyonun içinde 2.golde golü atan oyuncu.Bu adamı Burak'ın alması lazım değilmiydi şimdi?)

yukarıdaki maddelere bakıyorum Burak hangisini yaptı? Cevap : Hiçbirini

Eğer maç 1-1 ken Hamza hoca Burak'ı oyundan alsaydı.Şu Allah'ın izniyle 3 puanı kutluyorduk..Ayrıca Benfica gibi bir takımı Galatasaray'ın 2-3 atması lazım bu adamlar nasıl 9 puan topladı ben anlamıyorum..

Neyse geçmiş olsun Galatasaray'lı arkadaşlara inş bir üst tura çıkarlar

• UYKUSUZLUGUN HAKKINI VERSELERDI
  • Kimse wesley sneijder bişey yazmamış neden star diyemi? Bu adam ne yaptı dün sahada? Topa, oyuna girmedi katılmadı.
    Ya podolski? Bu neyaptı 90dk 1 kere topa deydi oda karambole gol oldu başka takıma katkısı ne?
    Yok Hamzaoğlu yok yasin bırakın bu işleri. Tamam takımdaki dengeler bozuk kötü futbolcu, kötü TD kabulde sen wesley sneijder sın starsın bi oyuna gir görelim.
    Sen podolski sin kurtarıcı forvet aldılar seni, Şuan 37 yaşındaki drogbanın formu bile senden iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Kimse wesley sneijder bişey yazmamış neden star diyemi? Bu adam ne yaptı dün sahada? Topa, oyuna girmedi katılmadı.

sneijder hesap sorulacak son kişi. lisedesin, üniversiteliler ile maç yapıyorsun. senin takımında sadece ilkokullular var ne yapabilirsin ? takımda tek pas yapıp araya kaçabilen, uzun pas atabilen tek kişi sneijder.

takım real madrid olsa belki sneijder'i eleştirebilirsin ki sneijder şuan real madrid oyuncularını bile tokatlar.
  • bir fenerli olarak bu geceden sonra Musleraya büyük saygı duymaya başladım. Lig tarihin en iyi kalecilerinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Repentless

quote:

Orijinalden alıntı: AdamsınDrogba

Biz burada tartışalım,Sabri de Ferrarisiyle karısının koynuna döner.

Kimse yanlış anlamasın ama bu adamlar nasıl futbolcu oluyor? Sadece Sabri için demiyorum. Beşiktaş'ta falan orta açamayan adamlar var. Diğer takımları hiç söylemiyorum.

Sabri'nin kondisyonu dışında hiç ama hiçbir şeyi yok. 1-2 ay çalışmayla ben de o seviyeye gelirim zaten.

Bu adamlar harbiden nasıl topçu oluyor? Çok büyük torpiller var bence. Hiçbir şey yapmadan dünya para alıyorlar.

Bak samimi söylüyorum bu adamlar topçu falan değil.Biz halı sahalarda orta sahadan sürekli direği vurmaya çalışıyoruz yada vuruyoruz.Ama bu adam koskoca ceza sahası alanı içine indiremiyor şu topu.Dün son toplarda yine Sabri orta açtı arkaya düştü kaleci aldı.O an çok üzüldüm bu andaval topçu olmuş diye.Biraz torpilim olsaydı bende olurmuşum futbolcu demekki.Üzüldüğüm nokta şu; Sneijder,Muslera kadar yeteneklerimiz yok maalesef.Ama bir servet çetin,olcan,sabri olurdum.Hepsini geçtim her insan umut olabilir.Topu sür ve kaçır.Torpil yüzünden hep futbolda gerideyiz zaten.Bu torpil torpiloğlu gibi adamlar olmasa neler çıkar ülkemden.Almanya 1.5 milyon Türk içinden futbolcu çıkarsın.Sonra onu sahiplenelim.Bu sistem eksikliği işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benfica
    AT.Madrid

ilk 2 kesinlesti,3.mücadelesi vereceğiz Astana ile.Astana kendi sahasinda Benfica'yı ya yener ya berabere kalir cok ciddiyim.Biz ATM ile deplesmanda oynuyacağız yeniliriz.Final maçımız arenadaki GS-Astana macı.yinede belli olmaz Astana cok safe futbol oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hankara

şu anki haliyle ligde düşme potasında olan takıma 4 atan bir takımın hocasıyla mı nirvanaya ulaşacağız.. kendiniz 2 attığınızda eskişehire nirvanaya ulaşırsınız da bizde büyük takımlara 3 5 atınca hocaya iyi diyoruz..

Ne demezsin..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • srcn1905 S kullanıcısına yanıt
    Ben o mesajı dünkü maçtan önce yazmıştım.
  • Aynen aynen siz futbolcu olurdunuz ama şans onlara gülmüş

Loldeki silverlara benziyosunuz

• sneijder bu kafayla Madrid in b takımana giremez gerçekler ortada.
    sneijder hesap sorulacak son kişi ne demek ya?
    sneijder dediğin topçular 90dk top koşturmaz kritik maçlarda maç kurtarır futbolculukları/oyun yapıları takımlara liderlik yapmak abilik yapmakla geçer ki gs de abilik yapılacak bi takımdır.
    sneijder kötüydü falandı filandı demiyorum sneijder futbolculuğunu eleştirmiyorum dediğim şu '' wesley sneijder dün gece neden oyuna girmedi''? parasınımı almıyor? derdi ne?
  • bu maç herşeyi ortaya koydu, hamza hoca fiyasko, madrid maçı çıkış kadrosu ve oyun planı tam bir saçmalıktı ki son olarak bu maçta; akıl mantık şu bu yahu hoca sabri ne geziyor solda bilmem nerede adamın ne yaptığı belli değil kapasite yok şu yok bu yok, poldiyi almışsın sağ ortaya tam etkisizleştirme operasyonu, denayer ya stoper oynar yada hiçbirşey, burak desen maç başlar başlamaz mimiklerle belli etti aklı başka yerde kendisi maçta hep sızlanma eziklik bumudur yani bumudur, sen hocaysan ilk 45 bitti dökülen kırmızı kartla atılması gereken ama kurtulan burağı al koy umutu, emrenin ne işi var al ispanyolu yada karacanı taa baştan, bilal ne ki oynatıyosun varmı bir pres gücü şunu bunu..
    yani insan hayıflanıyor falan filan ama nafile, hocanın yanındaki yardımcılara ne demeli yokmu sizin öngörünüz, sabriyi sol öne atarak ne düşündünüz neymiş gaitanı kesssin yok yaa, rezillik rezillik, bu benficayı yenemiyorsan yuh sana yuh, adamları gördük çoğu genç hız var çalım var başka birşey yok..
    bu kafayla giderse grupta sonuncu olur bu takım daha doğrusu hoca, trabzon başkanı çok kötü şeyler söyledi amma gs hocası için söyledikleri yanlışta değil hani öyle yada böyle o maçla kurtuldu bu hoca.....
    gs teknik ekibi rakiplerini iyi analiz etse, maçlara maceraya atılmadan sağlam kadrolarla çıksa bu gruptan rahat çıkardı ama yok işte yok, ilk yarı sonunda trtde yorum yapıyorlar yok efendim gs iyiymiş falan filan skor yorumu, ne iyisi gs berbat ötesi oynadı adamlarda biraz tecrübe olsaydı 5 yaparladı daha ilk yarıda..

• Yasin'i emre çolak ı ilk 11de başlatmayan,sabri'yi kanat oynatan Selçuk ve sneijderi defansa gömen Hamza'nın ben taa.....
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Kimse wesley sneijder bişey yazmamış neden star diyemi? Bu adam ne yaptı dün sahada? Topa, oyuna girmedi katılmadı.
    Ya podolski? Bu neyaptı 90dk 1 kere topa deydi oda karambole gol oldu başka takıma katkısı ne?
    Yok Hamzaoğlu yok yasin bırakın bu işleri. Tamam takımdaki dengeler bozuk kötü futbolcu, kötü TD kabulde sen wesley sneijder sın starsın bi oyuna gir görelim.
    Sen podolski sin kurtarıcı forvet aldılar seni, Şuan 37 yaşındaki drogbanın formu bile senden iyi.

Hocam Podolski zaten oyunu taşıyabilen bie oyuncu değil, hele bu sefiyede.

Snejder'e gelince ise yanındaki adamlar kötü okunca o ne yapabilir?

Haxball'da bile iyi olsan yanındaki adamlar kötü olunca oynayamıyorsun.

• Allah bizi hamza , umut , sabri ve türevleri tarafından sınıyor bu sene.. Futboldan soğudum sayelerinde.

• III I II III I I kullanıcısına yanıt
    Bjknin oynadığı topa lafım yok benim hatta Fikret Orman geldiğinden beri çok begeniyorum bizim gibi gidip min 2m verip adama almiyor,güzel ve mantikli transferler yapıyor hep keşke bizim baskanda böyle işlerden anlasa Zlatan vs diyip atıp tutmasa

Benim dediğim olay bjknin bazı maçlarda aşırı saçmalaması yoksa Bjk türkiyenin en iyi takımı şu anda

• Ike kullanıcısına yanıt
    hocam birincisi sneijderi çok güzel kilitlediler.. defansın arasında kayboldu.. top gelir gelmez yanında adam bitiyordu.. ve önceki yorumlarda okumuşsundur takım içinde yine aşırı derecede gruplaşma oluyor.. nedense boşta olduğu halde pas verilmeyen futbolcular var sahada..
  • Geçmiş olsun

Ayy çok üzüldüm

• Hemen trtsporu açın dakika yasinin kaçırdığı gole inanamayan izlesin dakika 90

• 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.