< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Ben gerçekçi bakıyorum dostum.Görünen köy kılavuz istemez. Türkiyede ki futbolla Avrupada ki futbol artık makas çok açıldı. Hiçbir şekilde onlara yetişemicez. Öyle 4-5 m euroluk adamlarla birşey yapamazsın
|
güzel kardeşim bu yazdıklarını yaşına veriyorum. Sanırım daha küçük kardeşimizsin ama yapma skor taraftarı olma. Takımını en iyi günden en kötü gününe kadar destekle. Bu avrupa maçları sadece skor değil dünyanın parasını kaldırıyoruz. Buradan gelecek paralar ile transferler yapılıyor. Bizim için avrupaya gidememek büyük zarar demek. Ayrıca avrupaya gidince direk karşına yarı finale kalmış takımlar gelmiyor. Benfica,Salzburg, Kiev gibi sana uygun takımlar da gelebiliyor bunlardan bir maç kazanmak veya elemek büyük kazanç. Kura işi şans işidir, Barcelona da çıkabilir Schalke 04 de çıkabilir. Büyük takım gelir kesin 10 atar diye Avrupaya gitmemek nasıl bir mantıktır? Sen avrupaya gitmezsen takımın adını nasıl duyuracaksın? İlerde Drogba,Sneijder,Pepe gibi adamlar neden gelsin Avrupada oynamayan bir takıma?
|
|
|
|
|
|
|