Şimdi Ara

Şl ye gitmememiz daha iyi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • City tottenham maçını izliyorum. Düşünsenize city deplasmanında oynuyoruz en az 10 tane atarlar bakın en az diyorum içeridede fark etmez içeridede atarlar o kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• güzel kardeşim bu yazdıklarını yaşına veriyorum. Sanırım daha küçük kardeşimizsin ama yapma skor taraftarı olma. Takımını en iyi günden en kötü gününe kadar destekle. Bu avrupa maçları sadece skor değil dünyanın parasını kaldırıyoruz. Buradan gelecek paralar ile transferler yapılıyor. Bizim için avrupaya gidememek büyük zarar demek. Ayrıca avrupaya gidince direk karşına yarı finale kalmış takımlar gelmiyor. Benfica,Salzburg, Kiev gibi sana uygun takımlar da gelebiliyor bunlardan bir maç kazanmak veya elemek büyük kazanç. Kura işi şans işidir, Barcelona da çıkabilir Schalke 04 de çıkabilir. Büyük takım gelir kesin 10 atar diye Avrupaya gitmemek nasıl bir mantıktır? Sen avrupaya gitmezsen takımın adını nasıl duyuracaksın? İlerde Drogba,Sneijder,Pepe gibi adamlar neden gelsin Avrupada oynamayan bir takıma?
  • sizle aynı takımın taraftarı olmak utanç verici..
  • quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

sizle aynı takımın taraftarı olmak utanç verici..
    Ben gerçekçi bakıyorum dostum.Görünen köy kılavuz istemez. Türkiyede ki futbolla Avrupada ki futbol artık makas çok açıldı. Hiçbir şekilde onlara yetişemicez. Öyle 4-5 m euroluk adamlarla birşey yapamazsın

• Hee milyonlarca euro gelirden mahrum olalım, çok güzel bir bakış açısı bunu hemen kulübe mail olatak atmalıyız!

• quote:

Orijinalden alıntı: Axhen059292

Ben gerçekçi bakıyorum dostum.Görünen köy kılavuz istemez. Türkiyede ki futbolla Avrupada ki futbol artık makas çok açıldı. Hiçbir şekilde onlara yetişemicez. Öyle 4-5 m euroluk adamlarla birşey yapamazsın

Alıntıları Göster
    güzel kardeşim bu yazdıklarını yaşına veriyorum. Sanırım daha küçük kardeşimizsin ama yapma skor taraftarı olma. Takımını en iyi günden en kötü gününe kadar destekle. Bu avrupa maçları sadece skor değil dünyanın parasını kaldırıyoruz. Buradan gelecek paralar ile transferler yapılıyor. Bizim için avrupaya gidememek büyük zarar demek. Ayrıca avrupaya gidince direk karşına yarı finale kalmış takımlar gelmiyor. Benfica,Salzburg, Kiev gibi sana uygun takımlar da gelebiliyor bunlardan bir maç kazanmak veya elemek büyük kazanç. Kura işi şans işidir, Barcelona da çıkabilir Schalke 04 de çıkabilir. Büyük takım gelir kesin 10 atar diye Avrupaya gitmemek nasıl bir mantıktır? Sen avrupaya gitmezsen takımın adını nasıl duyuracaksın? İlerde Drogba,Sneijder,Pepe gibi adamlar neden gelsin Avrupada oynamayan bir takıma?

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

güzel kardeşim bu yazdıklarını yaşına veriyorum. Sanırım daha küçük kardeşimizsin ama yapma skor taraftarı olma. Takımını en iyi günden en kötü gününe kadar destekle. Bu avrupa maçları sadece skor değil dünyanın parasını kaldırıyoruz. Buradan gelecek paralar ile transferler yapılıyor. Bizim için avrupaya gidememek büyük zarar demek. Ayrıca avrupaya gidince direk karşına yarı finale kalmış takımlar gelmiyor. Benfica,Salzburg, Kiev gibi sana uygun takımlar da gelebiliyor bunlardan bir maç kazanmak veya elemek büyük kazanç. Kura işi şans işidir, Barcelona da çıkabilir Schalke 04 de çıkabilir. Büyük takım gelir kesin 10 atar diye Avrupaya gitmemek nasıl bir mantıktır? Sen avrupaya gitmezsen takımın adını nasıl duyuracaksın? İlerde Drogba,Sneijder,Pepe gibi adamlar neden gelsin Avrupada oynamayan bir takıma?

Alıntıları Göster
    Kaç yaşındasın kardeşim?

• Orada o gelirler oldukça, 5 büyük ligin temsilcileri dahi şampiyonlar ligi hedefi ile yarışırken biz gitmesek iyi olur demek?...

Mantıklı gelmedi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fener bu sene şampiyon olacak..
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Orada o gelirler oldukça, 5 büyük ligin temsilcileri dahi şampiyonlar ligi hedefi ile yarışırken biz gitmesek iyi olur demek?...

Mantıklı gelmedi.
    Yahu tabi dostum ekonomik olarak süper olucak fakat makas aşırı derecede fazla açık. Türk futbolu iğrenç bir vaziyette. Avrupada oynanan futbolla türkiyede oynanan futbol bir değil. Sen sterling mane aguero, bu tarz oyuncuları 4-5 m euroluk adamlarlamı durdurabileceksin? Ben Gsli olarak güzel futbol seyretmek istiyorum. Şl ye gidelim sonuncu olalım böyle istemiyorum. He şansa bala gruptan çıksak bile ertesi sene zaten istikrarlı olucağımızdan şüpheliyim. Adamların oynadığı futbolu izliyorum 5 saniyede rakip Kaledele. Akıl dolu paslaşmalar, verkaçlar. Bi de bizimkilere bakıyorum adam 2 saat arkadaşını arıyor eeeee böyle oluncada rakip savunma yerleşiyor. Ben böyle gerçekçi bakıyorum. Gerçekler ne yazık ki acıdır. Keşke 2000 deki Gsmiz olsa :(

• O kolay ligde de hiç bir maça çıkma o zaman da gol yeme ihtimalin kalmaz hiç gol yemeden geçirirsin yılı mis gibi. Hem masraf ta olmaz topçuları elde tutmanın da manası olmaz hepsini satarız üff paraya bak, stat bakım filan gerektiriyor maç olmayınca bakım da gerekmez oradan da kar ettik. Her gol yiyen takımla da dalga geçeriz muhahah gol yediler biz yıllardır gol yemiyoruz diye.

Sen bunu bir düşün ama sindire sindire uzun uzun düşün. Düşününce o düşünmenin sağlaması için ekstra daha fazla düşün sağlamasını da yapınca Allahın hakkı 3 tür diyerek öyle bir uzun süre düşün ki Guinness rekoru olsun işte öyle bir düşünme olsun, hakkını ver o düşünmenin. Yemeden içmeden sağa sola bakmadan özellikle buralara aklını karıştıracak şeyler olur diyerek hiç bakmadan uzun uzuuun düşün.
  • Gitmezsek sonumuz fenerbahçe gibi olur. Bir yerden para bekleriz, olmaz bu.

ŞL şart.
  • Oynadıklar futbol şiir gibi lakin o kadar da abartmayın.
    Oyuncularımız isim olarak ortalamanın üstü gereken takviyeler yapılırsa bu kadroyla bi süre 2.turu görürüz.
    Benim fikrim tabi CL kulvarı farklıdır Ajax a bak naptı yani takımları küçümseyip büyültürseniz olmaz hatta büyük takım denk gelmezse atıyom 3 sezob çeyrek finale bile çıkabiliriz.

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Disaridan bakan biri icin Galatasaray'in (veya Besiktas'in) ikinci turu görmesi olaganüstü bir durumdur. Bu isler eskiden kolaydi ama modern futbolda zor.

Tarihin en zayif gruplarindan birinde bile (Porto, Schalke, L.Moskova) kadro degeri en düsük takim bizdik. Bu sene sampiyonlar ligine katilan 32 takim arasinda kadro degeri olarak 28.yiz. Gectigimiz takimlar Kizilyildiz, Youngboys ve AEK hepsi grupta sonuncu olup elendi.

"Ajax'a bakin ne yapti" demissin. Bu sezona gelene kadar son 15 sezonda bir kere bile gruplardan cikamadilar. Hatta cogunda ön elemede elenip gruplara bile kalamadilar. Bu arada Galatasaray ceyrek final ve son 16 turlarina kaldi. BJK gruplardan lider cikti. Ajax ki her sene en üst düzey kulüplere futbolcu ihrac eden bir takim. Kadro degeri bizim 5 katimiz.

CL'nin asil olayi üst tura cikmak degil. Euro kurundan verilen yayin gelirini cebe atmak ve oyunculari parlatip satmak. Gitmeyelim rezil oluruz diyenler Malatyaspor'u falan tutsun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.