Şimdi Ara

SL65 SİYAH İNCİ TERTEMİZ SERVİS TERBİYESİZLİGİ YÜZÜNDEN SATILIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırıkkale
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • UZUN UGRAŞLAR SONUCU ARADIĞIM SL 65 İ BULDUM TERTEMİZ CİHAZ.

NEYSE PARASINI VERİP ALDIM.CİHAZ TERTEMİZ DAHA JELATİNİYLE DURUYOR VE GARANTİLİ DİYE DÜNYA BİR PARA DÖKTÜM ALDIM.

KULLANMAYA BAŞLADIM.CİHAZ FİLM ARIZASI YAPTI. FİLMİN İÇİNDEKİ SES KABLOSU KOPMUŞ.TELEFON ÇALIŞIYOR KARŞININ SESİ BANA GELMİYORDU. BENDE GARANTİLİ DİYE SERVİSİNE YOLLADIM BAYİ ONAYLI 27.04.2007 TARİHLİ GARANTİ BELGESİ FOTOKOPİSİYLE SONRA BEN CİHAZ GELSİN DİYE BEKLİYORUM TIK SES YOK.TELEFON AÇTIM BUGUN BİRAZ ÖNCE CİHAZIMIN FATURASI OLMADIGI İÇİN GARANTİ KAPSAMINA ALINMAMIŞ VE ÜCRETLİ ONARIMA ALINMIŞ.ONAY BEKLİYORMUŞ.KONUŞTUM ARADIM OLMADI SAYDIM SÖVDÜM YİNE OLMADI .CİHAZIN FATURASI OLACAK DİYE TUTTURDULAR.NEYSE DEDİM SERVİSTE YAPILSIN DEDİM. NE KADAR PARA TUTAR DEDİM LANET GELESİ TELESERVİSE NE DESE BEĞENİRSİNİZ

BENDEN BİR EKRAN FİLMİ İÇİN 120 YTL İSTEDİLER.ÜSTÜNE ÜSTLÜK YAPTIKTAN SONRA ÇALIŞMAYABİLİR GARANTİSİ VEREREKTEN.BÖYLE ADAMLARA NE DİYECEKSİN BİRDE TELESERVİSE İSTANBUL MERKEZ.BENİ CİHAZDAN SOGUTTULAR LANET OLSUN DİYORUM.

DEDİM CİHAZIMI GERİ YOLLAYIN.EN SONUNDA BİR SEYE OLUR DEDİLER.

SU ANDA CİHAZI BEKLEMEDEYİM BU AKŞAM KARGOYA VERECEKLERMİŞ.CİHAZ TEMİZ VE ÖTESİ ÇİZİK YOK DAHA JELATİNİYLE DURUYOR.HER TÜRLÜ KUTU APARATI KİTABI IVIRI ZIVIRI VS.SİYLE DURUYOR.YANINDA BİR ADET FAZLADAN BATARYASINI VERECEGİM.

CİHAZ ÇALIŞIYOR.BU KADAR TEMİZİNİDE BULAMAZSINIZ PİYASADA KARŞIDAN SES GELMEMESİ HARİÇ HİÇ BİR PROBLEMİ YOK SADECE EKRAN FİLMİ DEGİŞECEK TELEFONLA SORDURTTUM 15 YTL İSTEDİLER.GARANTİLİ TAKMAYA

BEN CİHAZDAN SOĞUDUM ALAN ARKADAŞIN 15 YTL EKRAN FİLMİ HARİCİ BİR MASRAFI ÇIKARSA ÖDEMEYİ TAHATTÜT EDİYORUM.LANET GELSİN BÖYLE SERVİS ANLAYIŞINA

CİHAZI ANLATMAYA GEREK YOK SADECE SİROCCOYLA ARTEYLE SAFİRLE BİLMEN NEYLE YANYANA KOYUN KIZI ERKEGİ HERKES ÖNCE BU CİHAZI ELİNE ALIR.O DERECE KARİZMA BİR CİHAZDIR.KİBARLIKTADA ÜSTÜNE YOKTUR.

70 YTL YE VERECEGİM CİHAZI. TERTEMİZ SIFIR AYARINDA CİHAZ KASASI DAHA JELATİNİYLE DURUYOR.

TEMSİLİ RESİM KOYUYORUM ÖZELLİKLERİ İÇİN

http://www.maksimum.com/teknoloji/cep/200.php

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkrdn -- 2 Eylül 2008; 16:48:57 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Saçmalık olmuş hocam resmen,servisin olduğu yere gitmeni öneririm orada yüzyüze görüş kabul etmezlerse servis müdürünü çağır biraz da sert konuş yaparlar garanti kapsamında mutlaka.KVK'yı örnek ver bırakın garanti belgesini sadece imei numarası bile yetiyor bu ne biçim servis diye zorla tel'i ücretsiz yaparlar,inat ederlerse Siemens telefon bölümünün Türkiye sorumluluğu olan şirketi ara durumu aynen anlat mutlaka bir çözüm çıkar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MadDog1

Saçmalık olmuş hocam resmen,servisin olduğu yere gitmeni öneririm orada yüzyüze görüş kabul etmezlerse servis müdürünü çağır biraz da sert konuş yaparlar garanti kapsamında mutlaka.KVK'yı örnek ver bırakın garanti belgesini sadece imei numarası bile yetiyor bu ne biçim servis diye zorla tel'i ücretsiz yaparlar,inat ederlerse Siemens telefon bölümünün Türkiye sorumluluğu olan şirketi ara durumu aynen anlat mutlaka bir çözüm çıkar.

HOCAM TELEFONLA SİEMENSİDE ARADIM HEPSİ TUTURDU FATURA FATURA DİYE SİZİ YANLIŞ YÖNLERDİRMİŞ BİZİM ARKADAŞ DİYE.KVK BAKMIYOR CİHAZA SİEMENSE TELESERVİCE BAKIYORMUŞ.MERSİN İÇİ SERVİSTE YOKMUŞ ANKARA İSTANBULA VARMIŞ BENDE DEDİKLERİ GİBİ KARGOYLA YOLLADIM CİHAZI İSTANBULA YOLLAMADAN DA ONAY ALDIM TAMAM DEDİLER ŞİMDİ ŞEREFSİZLİK YAPIYORLAR 120 YTL ÇIKINCA SİEMENS İŞİ YOKUŞA SÜRÜYOR YAPMAMAK İÇİN.BU NASIL SERVİS DIŞARININ İŞÇİLİK DAHİL 15 YTL İSTEDİGİ İŞE 120 YTL İSTEYECEK VEDE ÜSTÜNE ÜSTLÜK TELEFONUNUZ 120 YTL Yİ VERDİKTEN SONRADA YAPILMAYABİLİR DİYE KONUŞACAK KAFAYI YEDİM.LANET GELSİN TELEFONUNDANDA BEN UGRAŞAMAM ÖYLE İŞ YAPACAZ DERKEN TELEFON ÜCRETİ DÜNYA BİR PARA OLDU NASIL OLSA BENİMKİSİ HAK BİRGÜN ÇIKAR ACISI ONLARDAN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkrdn -- 20 Ağustos 2008; 11:31:37 >

• SİTEDE TAMİR KONTROLUNDE VERDİKLERİ CEVAP

GELDE SÖVME ARKADAŞ

Is Emri No : N0267519
    Model : BENQ SL65
    Aksesuarlar : BATARYA 10321
    ON KAPAK
    ARKA KAPAK
    GARANTI BELGESI FOTOKOPISI
    120428050995831226816052000001
    Yapilan Islemler : Teklif reddedilmistir
    Teklif kabul edilmediğinden müşteri isteğiyle iade
    Teklif edilen onarım bedeli:101.69 YTL+KDV'DİR.
    Kayit Tarihi : 15-08-2008
    Kapanis Tarihi : 20-08-2008

• ee siemense bulasırsan böyle olur kardes ben cx75 kapagını degiştirmek istedim telefonun sifiri 300 milyon ikinci eli 180 anca ederdi benden 150 milyon ,istedilerdi
  • pm...
  • pm cevaplandı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YUH DİYORUM BAŞKA BİR SEY DEMİYORUM YUKARIDA YAZDIGIM YAZIYI OKUDUYSANIZ GERİ İADE ALDIM TELEFONU

FATURASINI ALDIGIM ARKADAŞTAN BULUP TEKRAR YOLLADIM ŞİMDİ TELESERVİCE İLE GÖRÜŞTÜM.NE DESE BEGENİRSİNİZ.
    Cihazda bilincsiz müdahale (Bord üzerinde) tespit edilmistir.
    Onarim sistem modül(anakart)degisimi ile mümkündür
    Tamirsiz iade.
    BU KADAR MI SEREFSİZ OLUNUR CİHAZI İLK SEFER YOLLADIGIMDA CİHAZ AÇILMAMIŞTI.AÇAN YİNE SERVİSTİ ŞİMDİ TEKRAR ALIP YOLLADIGIMDA BUNU DİYENDE SERVİS
    TERBİYESİZLİGİN BU KADARI
    BEN BU TELEFONDAN BIKTIM.BEN UGRAŞAMIYORUM.ADAMLAR YAPMAMAMK İÇİN YALAN ÜSTÜNE YALAN SÖYLÜYORLAR.
    TAKASTA OLUR ARTIK BIKTIM BU ADAMLARLA BEN UGRAŞAMAM
    TAKAS 2.TELEFON OLARAK KULLANILABİLECEK KÜÇÜK TELEFONLARLA OLUR.

• yazık ya
    3 kuruş para kazanacaz diye kendilerini lekeliyolar
  • Almanya'ya şikayet et. Boşuna batmamış Siemens Mobile...
  • pm
  • Size pm atmaya çalıştım ama ulaşmadı.Takas düşünüyor musunuz?Düşünürseniz teklifim olacaktı.PM atarsanız sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.