Şimdi Ara

slc hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar slc kasası sizce nasıl bir kasa bu kasa hakkındaki görüşlerinizi ve bilgisi olan arkadaşların varsa yorumlarını ve tecrubelerini bekliyorum hangisi daha makbuldür 280 slc 350slc 450slc tesekkürler,

http://www.sahibinden.com/mercedes_450_slcWQQaXQQ4328081WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/450_slcWQQaXQQ3393825WQQpXQQdisplayitem

slc hakkında

• .

slc hakkında

slc hakkında
  • .

slc hakkında

slc hakkında
  • arkadaşlar yokmu bir fikri olan
  • Bunların bi eşi daha yok ya

Çocuklugumdan beridir mercedes hastasıyım. Hatta ilyas salmanın sarı mercedes dizisini izlemeye dayanamam Eve cıkartılası araçlar.
  • Bu araçlarla ilgilenen, sahip olan çok çok az kişi var. Sorunuza geç yanıt almanız olasıdır.

Bu araçlar çok güzel. Parça sıkıntı yaşayabilirsiniz. Eğer bu sorun teşkil etmeyecekse ve alacaksanız hayatta kullanırken en çok zevk alacağınız arabadır.
  • yorumlarınız için tesekkürler bu araçı hobi aracı olarak almak istiyorum o yüzden parcası var veya yok benim için çok önemli degil bir sekilde bulunur ama hangi motor haçmi ona karar veremiyorum hangisi daha makbuldür 280 slc 350slc 450slc tekrar tesekkürler,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lombargatto -- 5 Mayıs 2008; 20:19:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    magnezyum hakkında......
    3 yıl önce açıldı
    Mpv ler hakkında bir soru
    11 yıl önce açıldı
    Kamyonetler hakkında genel
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ayrıca arkadaşlar sizce hangi versiyonu daha güzel american mı yoksa europa mı

bu american versiyon

slc hakkında

slc hakkında

slc hakkında

slc hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lombargatto -- 5 Mayıs 2008; 20:29:17 >

• Bence avrupa versıyonu daha guzel ama hangisinden temiz bulursanız onu alın. Çok da fark yok aralarında bence...

• 450 slc amerikan olmali..

Bir kac ay once fume bir tane satilikti Bostanci taraflarinda, tekrar baktim fakat ilani bulamadim..
  • TESEKKÜRLER ARKADAŞLAR
  • bence avrupa kasa daha güzel. daha sportif duruyor. farları çizgilerine daha çok yakışıyor.
  • Bahsettiğiniz model Mercedes Benz'de R107 kasa koduyla bilinir.. Aslında SL ( yani iki kişilik ve üstü açık ) modelin bir uzantısı olarak dizayn edilmiş ve arka çamurlukta kısa bir uzatma bölümüyle 2+2 Coupe halini almış bir araçtır..

Kronik bir sorunu bilinmemekle birlikte zamanın verdiği yorgunluk ve yurdumuzda sıkça rastlanan ucuza kaçılarak yapılan bakım/onarım ve özensiz servis geçmişi gibi eksi yönleri hesaba katmazsanız kullanması oldukça zevkli, kompakt ve şık bir Coupe Benz'dir.

Eğer almak gibi bir niyetiniz varsa aracın pas, çürük durumuna kesinlikle çok dikkat edin.. Tabanda, bagajda, çamurluk etekleri ve ön cam direklerinde çürüme, pas ve boya kusması varsa uzak durmanızı tavsiye ederim.. Kaporta bir aracın orijinaline uygun şekilde tamir edilmesi en güç bölümüdür.. Ayrıca kaportada yapılacak ek parçaların Mercedes'in kendi sacıyla aynı kalınlıkta olmayacağını ve aracın mevcut kaporta hatlarını vermek zor olacağından dolayı bol macunlu bir arabanız olur ki bunu isteyeceğiniz zannetmiyorum..
    Önden darbe almış bir R107'nin eski çizgisini yakalaması zordur.. Özellikle panjur ve kaput arasındaki aralığa ve far kaşlarının simetrisine bakarak bunu kolayca anlayabilirsiniz.. Bir de arka tamponun yüksekliğine dikkat edin.. Arka tampon oldukça ağır bir parçadır ve arka çamurluklarda iki yuvaya asılı vaziyette durur.. Zamanla bu yuvalar genişler ve tampon aşağı doğru kayar.. Halledilebilir bir sorundur ancak imkan varsa bu problemi olmayan araç tercih edilmelidir..
    Bagajın ve arabanın içinin su almadığına da emin olun.. Genelde R107'lerde kapı toz lastik ve fitilleri oldukça aşınmış olur ve izolasyon,sızdırmazlık görevlerini yerine getiremeyecek durumdadır..
    Torpido ve kapı döşemelerinin de orijinal ve makul kondisyonda olmasına dikkat etmelisiniz çünkü koltuklar, tavan ve arka pandizot sonradan uygun kalite ve modelde deriyle tekrar yapılabilir ancak kapı döşemeleri ve torpido tamiri imkansıza yakındır..
    Motor konusunda şahsi tercihim kesinlikle bir V8'den yanadır.. Ancak yakıt ve parça temini gibi sıkıntılarınız varsa o zaman daha küçük hacim bir sıralı 6 silindir de olabilir..
    Şanzuman konusunda ise kesinlikle otomatik derim.. Özellikle 4 ileri otomatikleri tercih etmenizi öneririm.. R107 şık ve kibar bir araçtır.. Yaşı ve teknolojisi de hesaba katılırsa bence konfor performanstan önce gelmelidir..

Son olarak Amerikan tampon kanımca Mercedes Benz R107 Coupe'nin başına gelmiş en kötü şeydir..
    4x4 araçlarına 20" krom jant takan zihniyetin 25 sene önce ne yaptığını merak ediyorsanız buyrun Amerikan tampon SL'e/SLC'ye bakın.. Güzelim Alman araçlarının Teksas'lı petrol zenginleri için "faça" yapılmış haline para verseler binmem..

Yardımcı olabileceğim herhangi bir sorunuz varsa cevaplamaktan memnuniyet duyarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mec -- 14 Mayıs 2008; 22:39:54 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mec

Bahsettiğiniz model Mercedes Benz'de R107 kasa koduyla bilinir.. Aslında SL ( yani iki kişilik ve üstü açık ) modelin bir uzantısı olarak dizayn edilmiş ve arka çamurlukta kısa bir uzatma bölümüyle 2+2 Coupe halini almış bir araçtır..

Kronik bir sorunu bilinmemekle birlikte zamanın verdiği yorgunluk ve yurdumuzda sıkça rastlanan ucuza kaçılarak yapılan bakım/onarım ve özensiz servis geçmişi gibi eksi yönleri hesaba katmazsanız kullanması oldukça zevkli, kompakt ve şık bir Coupe Benz'dir.

Eğer almak gibi bir niyetiniz varsa aracın pas, çürük durumuna kesinlikle çok dikkat edin.. Tabanda, bagajda, çamurluk etekleri ve ön cam direklerinde çürüme, pas ve boya kusması varsa uzak durmanızı tavsiye ederim.. Kaporta bir aracın orijinaline uygun şekilde tamir edilmesi en güç bölümüdür.. Ayrıca kaportada yapılacak ek parçaların Mercedes'in kendi sacıyla aynı kalınlıkta olmayacağını ve aracın mevcut kaporta hatlarını vermek zor olacağından dolayı bol macunlu bir arabanız olur ki bunu isteyeceğiniz zannetmiyorum..
    Önden darbe almış bir R107'nin eski çizgisini yakalaması zordur.. Özellikle panjur ve kaput arasındaki aralığa ve far kaşlarının simetrisine bakarak bunu kolayca anlayabilirsiniz.. Bir de arka tamponun yüksekliğine dikkat edin.. Arka tampon oldukça ağır bir parçadır ve arka çamurluklarda iki yuvaya asılı vaziyette durur.. Zamanla bu yuvalar genişler ve tampon aşağı doğru kayar.. Halledilebilir bir sorundur ancak imkan varsa bu problemi olmayan araç tercih edilmelidir..
    Bagajın ve arabanın içinin su almadığına da emin olun.. Genelde R107'lerde kapı toz lastik ve fitilleri oldukça aşınmış olur ve izolasyon,sızdırmazlık görevlerini yerine getiremeyecek durumdadır..
    Torpido ve kapı döşemelerinin de orijinal ve makul kondisyonda olmasına dikkat etmelisiniz çünkü koltuklar, tavan ve arka pandizot sonradan uygun kalite ve modelde deriyle tekrar yapılabilir ancak kapı döşemeleri ve torpido tamiri imkansıza yakındır..
    Motor konusunda şahsi tercihim kesinlikle bir V8'den yanadır.. Ancak yakıt ve parça temini gibi sıkıntılarınız varsa o zaman daha küçük hacim bir sıralı 6 silindir de olabilir..
    Şanzuman konusunda ise kesinlikle otomatik derim.. Özellikle 4 ileri otomatikleri tercih etmenizi öneririm.. R107 şık ve kibar bir araçtır.. Yaşı ve teknolojisi de hesaba katılırsa bence konfor performanstan önce gelmelidir..

Son olarak Amerikan tampon kanımca Mercedes Benz R107 Coupe'nin başına gelmiş en kötü şeydir..
    4x4 araçlarına 20" krom jant takan zihniyetin 25 sene önce ne yaptığını merak ediyorsanız buyrun Amerikan tampon SL'e/SLC'ye bakın.. Güzelim Alman araçlarının Teksas'lı petrol zenginleri için "faça" yapılmış haline para verseler binmem..

Yardımcı olabileceğim herhangi bir sorunuz varsa cevaplamaktan memnuniyet duyarım..

veriş oldugun bilgiler için çok tesekkür ederim açıkcası bende sizin gibi v8 ve otamatik yanayım american versiyonu hakkında yapmış oldugunuz yorumuda çok begendim ve yerinde buldum doğrusu avrupa versiyonu bu yorumunuzdan sonra tek tercigim olucak american versiyonunu direk eledim bu tarz bir araç almak için acele etmemek gerektigini düşünüyorum o yüzden hiç acele etmeden temiz ve fiyatı uygun bir araç almayı pilanlıyorum bu tarz araçlarda fiyat belirlemek çok zor dogrusu herkez kafasına göre fiyat söylüyor hatta bugün bir araça baktım araç çürükler içindeydi ve 30 ytl istediler bana göre çok yüksek bir fiyattı sizde araçın fiyatı ne olmalı temizligine göre çok degişir biliyorum ama yukarıdaki ilanların fiyatları ve araçlar sizce nasıl tekrar çok tesekkür ederim sorularım oldukcada size danışıcam.

• Amerikan versiyonu çok daha hoş bence.
  • Selamlar tekrar..
    Amerikan tampon konusunda ben sadece şahsi fikrimi belirttim yoksa siz beğeniyorsanız ben etkilemiş olmak istemem..
    Ayrıca Amerikan tamponların yapısında, 1973 senesinde ABD'de yürürlüğe giren bir trafik yasası doğrultusunda, saatte 9mil sürate kadar yaşanan çarpmaların etkisini minumuma indirecek absorbe edici yaylar bulunmaktadır.. Bu nedenle ABD'ye ihraç edilen tüm Avrupa menşeili araçların tampıonlarında bu tipte farklılıklar vardır..
    Benim asıl tepkim Türkiye'de böyle bir zorunluluk olmamasına rağmen ısrarla arayıp bulup bu sevimsiz tamponları araçlarına takanlaradır..

Fiyat konusunda inanın piyasa bilgim pek yok.. Ayrıca malumunuz bu araçlar meraklı kişilerin elinde ve bir taşıttan ziyade hobi amaçlı kullanılan modellerdir.. Bir Megane gibi piyasa değeri saptamak zor olur..
    Naçizane tavsiyem aldıktan sonra size en az problem çıkaracak hatta mümkünse hiç çıkarmayacak olanı bulup bütçenizi bu araca göre ayarlama çalışmanızdır..

Orjinalden alıntı: lombargatto

veriş oldugun bilgiler için çok tesekkür ederim açıkcası bende sizin gibi v8 ve otamatik yanayım american versiyonu hakkında yapmış oldugunuz yorumuda çok begendim ve yerinde buldum doğrusu avrupa versiyonu bu yorumunuzdan sonra tek tercigim olucak american versiyonunu direk eledim bu tarz bir araç almak için acele etmemek gerektigini düşünüyorum o yüzden hiç acele etmeden temiz ve fiyatı uygun bir araç almayı pilanlıyorum bu tarz araçlarda fiyat belirlemek çok zor dogrusu herkez kafasına göre fiyat söylüyor hatta bugün bir araça baktım araç çürükler içindeydi ve 30 ytl istediler bana göre çok yüksek bir fiyattı sizde araçın fiyatı ne olmalı temizligine göre çok degişir biliyorum ama yukarıdaki ilanların fiyatları ve araçlar sizce nasıl tekrar çok tesekkür ederim sorularım oldukcada size danışıcam.

• söylemiş oldugunuz herseye katılıyorum american tampon hakkında bende sizinle aynı fikirde oldugum için söylemiş olduklarınız benim çok hoşuma gitti tekrar çok tesekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.