Bildirim
Mercedes x hakkında
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Üretimden kaldırılan araçların yaklaşık 7 yil daha yedek parça desteği olur.
Bunu mercedes bayiine sorup kesin bilgi almak lazim. Ticari-Hususi platformlarda bu süre farklılık gösterebilir.
Kaporta harici navara ile aynı olduğu için nissan parçalarıyla ve Mercedes motoru başka araçlarda olduğu için devam edilebilinir.
2019/06 da üretim bandı kapandı.
Zaman işlemeye başladı bile..
Bence Ranger Varken gereksiz bir macera.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 24 Şubat 2020; 20:13:11 > -
Ben olsam almazdım. Değer kaybedeceği için değil. Ford ranger, Toyota hilux gibi bu piyasada yıllardır olan ve olmaya devam edecek markalardan alırdım.. -
Alınır, citan bile alınıp satılıyor hala. -
Hocam içi çok kaliteli, birde önden aşırı yakışıklı bir araç, kararsız kaldım tek derdim değer kaybı oldu -
Cok farkli bi arac 1 kere bindim hasta kaldim imkan olsa alinir -
İkinci el alacağınız için kaybedeceği kadar kaybetmiş olur zaten hocam. Mercedes bu her türlü satılır düşüncesindeyim. Eğer çok beğendiyseniz be bütçeniz de müsaitse neden olmasın kiquote:
Orijinalden alıntı: unknownartist
Hocam içi çok kaliteli, birde önden aşırı yakışıklı bir araç, kararsız kaldım tek derdim değer kaybı oldu -
Sıfır alımlarda gayet güzel kampanya var hocam. Bilginize -
X250d power 0 yok ki hocam, sizin bilgidğiniz ne var?
Alt pakette 0 faiz uygulaması mı?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ben olsam almazdım. Değer kaybedeceği için değil. Ford ranger, Toyota hilux gibi bu piyasada yıllardır olan ve olmaya devam edecek markalardan alırdım..
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X