Bildirim
Mercedes x hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Üretimden kaldırılan araçların yaklaşık 7 yil daha yedek parça desteği olur.
Bunu mercedes bayiine sorup kesin bilgi almak lazim. Ticari-Hususi platformlarda bu süre farklılık gösterebilir.
Kaporta harici navara ile aynı olduğu için nissan parçalarıyla ve Mercedes motoru başka araçlarda olduğu için devam edilebilinir.
2019/06 da üretim bandı kapandı.
Zaman işlemeye başladı bile..
Bence Ranger Varken gereksiz bir macera.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIRBOSS -- 24 Şubat 2020; 20:13:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben olsam almazdım. Değer kaybedeceği için değil. Ford ranger, Toyota hilux gibi bu piyasada yıllardır olan ve olmaya devam edecek markalardan alırdım..
Alınır, citan bile alınıp satılıyor hala.
Hocam içi çok kaliteli, birde önden aşırı yakışıklı bir araç, kararsız kaldım tek derdim değer kaybı oldu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cok farkli bi arac 1 kere bindim hasta kaldim imkan olsa alinir
İkinci el alacağınız için kaybedeceği kadar kaybetmiş olur zaten hocam. Mercedes bu her türlü satılır düşüncesindeyim. Eğer çok beğendiyseniz be bütçeniz de müsaitse neden olmasın kiquote:
Orijinalden alıntı: unknownartist
Hocam içi çok kaliteli, birde önden aşırı yakışıklı bir araç, kararsız kaldım tek derdim değer kaybı oldu
Sıfır alımlarda gayet güzel kampanya var hocam. Bilginize
X250d power 0 yok ki hocam, sizin bilgidğiniz ne var?
Alt pakette 0 faiz uygulaması mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ben olsam almazdım. Değer kaybedeceği için değil. Ford ranger, Toyota hilux gibi bu piyasada yıllardır olan ve olmaya devam edecek markalardan alırdım..
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X