Şimdi Ara

SLI yapılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLI yapıp yüksek performans alabileceğim ekran kartı bakıyorum bütçe önemli değil gtx980 ti süperclock acx 2.0 düşünüyorum onerilerinizi alabilirmiyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• System nedir ? Birde monitorunuzun cozunurlugu nedir ? 1080p ise tek 980ti yeter de artar bile.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir sistem toplayacağım usta SLİ oc felan yapacağım bir oyun pc si toplayacağım.Yalnız işte şuan bileşen piyasası karışık biraz,o yüzden önerileri alacağım butcemde gayet yüksek.

• 4K oyun deneyimi istiyosan 980ti X2 veya X3 yapabilirsin bütce sorunu yoksa , eğer böle bir oyuun deneyimi istiyosan da sana tavsiyem blower fan modellerden alman olacaktır yani referance tasarım 980 ti , çünkü kasanın ici hamam gibi olur sıcak hava iceri aktığı için ya da ÇOK iyi bir kasa içi havalandırma systemi kuracaksın...Tabi bu senin ne istediğinle alakalı , istediğin moniter yada monitörler ve tabi hangi çözünürlük istediğin ilk olarak sorulması gereken , yukarda solediklerim 4K bir system icin di....Daha öncede dediğim gibi 1080p bir oyun deneyimi istiyosan tek kart gayet yeterli .+ Olarak daha once bir cok kez SLI system kullanan biri olarak şunu solemek istiyorum SLI iyidir güzeldir yüksek performance verir ama TEK kart ın verdiği sorunsuzluğu stabiliteyi bulamassın SLI da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gyu -- 5 Ağustos 2015; 14:21:53 >
  • 980ti iyi bir kart ayrıyetten slı da yapıcaksın sorun yaşamazsın.
  • Monitör tabiki 4k monitör alacağım.Topladığım sistem beni en kötü 5 sene ultra ayarlarda oynatacak şekilde ayarlamaya çalışacağım.Bunun içinde yüksek bütçe ayırdım.Önerileri alıyorum ama bildiğimiz gibi 980ti nin birsürü modeli var bunlardan hangisini hangi markanınkini secmeliyim o konularda birazcık bilgisizim.

• Bütçe sıkıntısı yok ise:3 adet 24" oyuncu monitörü ve 980ti sli....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    6800 Ultra SLI Oyun testleri
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayali sistem, en sevdigim.

• 2 tane gtx 980ti 6 bin xd 6 binin 3 binine 1 pc al kalan 3 bin le upgrade yaparak 20 sene kullan xd
  • 3.000 TL lık bir sistem şuan sadece 1 buçuk sene götürür farkindaysan bazı şeylerin hadi 3.000 de parça degisikliliği yapsak goturcegi en fazla 2 buçuk sene :)

• @inuh kardeşim senin hayallerin bazılarının gerçekleri malesef ;)

• Butce ne 10k+ varmi x99 5960x 32 gb ram 5960x 1500w 2adet gtx 980ti 3adet 144hz monitor vs dahada cikilir

• AbbaSii41 A kullanıcısına yanıt
    1200 tl lik pc ile 5 seneye yakındır gidiyorum xd götürme meselesi ne istediğine bağlı biraz
  • @Zaman Geldi kardeşim postu mu okursan ultra ayarlarda dedim ;) Şuan ki düsüncem anakart olarak MSI z170 m9 ram olarak g-skill trident z 32 GB ekran kartı x2 evga gtx980 ti süperclock acx 2.0 işlemci i7-6700k birde monitör vatanda 4k Samsung un monitör u var 1.5k onu dusunuyorum ağustos sonuna kadar hazırlayip listeyi almayı dusunuyorum

• O islemci ile olmaz yanliz pci hat sayisi 16 onda x99 ve 40 hat destekli cift 980ti de fps drop yaptirmayacak islemci getek madem ciddi cidfi yapilacak

• @*666* anlattığın şeyi birazcık açar mısın ?

• Biraz arastirin inceleyin anladigim kadariyla ust seviye sistem bilginiz yetersiz cok detay var

• quote:

Orijinalden alıntı: AbbaSii41

SLI yapıp yüksek performans alabileceğim ekran kartı bakıyorum bütçe önemli değil gtx980 ti süperclock acx 2.0 düşünüyorum onerilerinizi alabilirmiyim ?

yapmaz isen dopsun.
    yap vere dh nıkın vede sıstem resımlerını bu konu altında ver.
  • Tek 980 ti yeterli olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: AbbaSii41

@inuh kardeşim senin hayallerin bazılarının gerçekleri malesef ;)

İmzaya bak sonra konuşalım bu hayal meselesini.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.