Şimdi Ara

slider yapımı - yardım-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slide to unlock ekranındaki sliderı nasıl deiştirebilirim ve aynı zamanda call ve power sliderınıda ama slide to unlock olanı daha onemli tabiki kendi istedigim bi resmi yapmam mümkünmü buda başka bir soru bilenler yardımcı olabilrmi acaba 8)

• Telefon jailbreak'li ise cydia'da bolca slider teması var, içlerinden biri mutlaka hoşuna gidecektir.
  • jailbreak .. ya istedgim bişi war zaten .png sinide buldum winscple baglandıgımda hangi dosyayı deiştirmeliyim acaba orasıda bi muamma warmı bilen :I
  • Bana kalırsa sistem dosyalarıyla oynama. Onun yerine şöyle birşey yapabilirsin.

Cydia'dan herhangi bir slider teması indir, sonra winscp ile bağlanıp Library/Themes altında indirdiğin temayı bul. Oradaki slider'ın png'sini kendi istediğin png ile değiştir ve winterboard üzerinden temayı aktifleştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sylargray

Bana kalırsa sistem dosyalarıyla oynama. Onun yerine şöyle birşey yapabilirsin.

Cydia'dan herhangi bir slider teması indir, sonra winscp ile bağlanıp Library/Themes altında indirdiğin temayı bul. Oradaki slider'ın png'sini kendi istediğin png ile değiştir ve winterboard üzerinden temayı aktifleştir.

cok tessekur ederim hallettim ilk olarak winterboardımda sorun warmıs zaten onu sildim yukledim falan oldu bi şekilde teşekuurler tekrardan iyi geceler dilerim :]
  • Rica ederim, hallolduğuna sevindim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 yollu crossover yapımı YARDIM
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.