Şimdi Ara

sliim pc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkdaşalar uzun uzun araştırdım dvd player almak yerine reciever büyüklüğümnde bir silim kasa yapmak yada satın almak daha matnıklı geldi çünkü yok lat yazı sorunu yok kodec yok hd okumam yok alt yazı rengini değiştirmem diyen dvd - dvix playerlarden bıktım lcd tv ye rahatlıkla bağlıycağım silm kasa sayesinde çok oyun oynuyamaskda multimedia işlemlerini eksiksizce yerine getirebilir hatta internete bile tv den girebilirim bu sayade

şimdi arkdaşlar arçeliğin böyle bir ürünü var yaklaşık 1500 ytl ürün çok iyi ancak bence pahalı

http://www.arcelik.com.tr/Cultures/tr-TR/ArcelikUrunler/8953951100.htm?&productCode=8953951100

başak bir yerde mini pc buldum
    http://www.merpazar.com/asp/show_stock.asp?product=MERPC500

bunun fiyatını diğerine göre birazdaha uygun ancak özellkleri yeterli değil

ben kendim silm kasalarla yana micro atx kasalarla pc oluşturmak istiyorum bunun için nasıl bir yol izlemeliyim öncelikle nasıl kasalar mevcut tam olarak bulamadım biliyorumki kasa küçüldüğü için ekran kartı yada ses kartı sorun çıkarta bilir
    açıkcası ben normal bir anakart kullanmak isiyorum ama kasa küçük olduğunda kartlar da sorun yaşıyabilirm en azından soğutma ksımında acaba bunun için sıvı soğutma sistemi kullansam olabilirmi tabi bunların yterine arçeliğin ürününü alamk dahamı mantıklı

• 1500 satıyorlarsa başka yerlerde 600 - 700 alırınsın

arçelik-beko-vestel millete kazığın alasını sokuyorlar

geçen vestelindi 10000 ytl lik bilgisayarı 3500-4500 ytl ye rahat toplarsın

bu tür markalar bilgisayar kasasıla ilgili hiçbir şey üretmiyorlar onlarda sizin gibi toplama yapıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 2 Mayıs 2008; 11:36:09 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.