Şimdi Ara

slinsin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • psp uyumsuzluğu, kadro yetersizliği yüzünden iptal edilmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sempaticks -- 4 Eylül 2009; 16:45:24 >

• Oyun sanırsam türk yapımı vede siz haberi türk bir siteden elde etmişsiniz.Sitenin linkini yollayabilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

Oyun sanırsam türk yapımı vede siz haberi türk bir siteden elde etmişsiniz.Sitenin linkini yollayabilirmisiniz?

Evet bende öyle düşünüyorum herhangi bir linkten aldıysanız linkini gönderebilirmisiniz? İnşallah sağlam bir linktir oyun güzele benziyor
  • Ben oyunun yapımcılarından biriyim. Benle birlikte çalışan 23 arkadaşım var.

Bugün şarkı listesi üzerinde çalışıyoruz. Akşama doğru paylaşırım.
  • güzel, umarım oyunu resmileştirirsiniz.
  • Rockband:Unplugged çıktığından beri hani bir de Singstar çıksaydı fena olmazdı diye düşünüyordum.Bu iyi oldu işte.

@werewofdark
    +1

@Sempaticks
    Umarım SCE bundan haberdar olur ve sizi destekler.
    Sonuçta Psn oyunları arasında genellikle küçük birer ekip tarafından hazırlanmış olan birkaç oyun bulunuyor.Bu da öyle bi oyun olabilir.
    Oyunu bitirince yine SCE ile irtibata geçmenizi tavsiye ederim, adamlar belki size dönebilirler, kimbilir?
    Yardım edebileceğimi düşündüğün bi konu olursa pm ile bana ulaşabilirsin.Elimden geldiği kadar yardım etmeye çalışırım.
    Gelişmeleri bekliyoruz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 19 Ağustos 2009; 18:35:39 >

• Teşekkürler. İnşallah. Çok zor bir iş. Başarırız inşallah.

Şarkı Listesini yazdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar guitar hero tarzı psp oyunu var mı ?
  • Rock band: Unplugged çıktı sen daha oynamadın mı?
  • Söyleme olayı nasıl olucak merak ettim çoğu kişi ing şarkıların sözlerini tam bilmez vede oyun da rock-metal tarzımı olucak yoksa seda sayan style mi
  • Oyunu merakla bekliyorum, hemde Türk yapimi olmasi dahada heyecanlandirdi..
  • demo warsa link bekliyoruz
  • Umarım tutar ve ilk Türk oyunu olur PsP'deki. Başarılar.
  • Bu oyundan sonra PopBand: Turkishfest ve PopBand: Memories of Micheal Jackson yapmayı planlıyoruz

Oyunun tasarımına yeni başladık. Bununla birlikte ilk SSler gelicek...
  • Türk kullanıcılara bir demo sunsaydınız keşke. homebrew kapsamında..
  • Sabırsızlıkla ilk SS'leri bekliyorum
  • Ben hala anlamadım bu oyunu GH gibi mi olacak? Şarkı nasıl söyleniyor hadi gitar çalarken notalara basıyorsun şarkıda? Gutiar Hero'nun da mikrofon desteğinin ne işe yaradığında bihaberim.
  • ss ve link bekliyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.