Merhaba volcano11 imi satip slk700 ve fan i almayi dusunuyorum sizce hata mi olur bu arada belirgin bi fark varmidir?
birde volcano11 de fan devrini ayarlamak gibi bi lux um vardir tmd de fan bunu yapabilir miyim.cpu sicakligim genelde cok yuksek oldugundan fanlar cildirir gibi calisiolar ...
fark olur tabiiki.tmd icin fan ayarlarnı yapabılecegın 1 aparat var ama ısmını unuttum [:I] da aklım seye karıstı gerekten o kadar yuksek mı derecen ve fan hızın. yok yanı bende xdream var ve bıldıgım kadar ıle v11 buna rakıp cıkarılmıs tı ki benım fan mınımum da 2500 de felan donuyo ıslemcım su an 39derece. senın kac cıvarı merak ettım de... neyse fazladan paran var ıse al. ama cok buyuk bır performans da bekleme.
Fanmate alabilirsin NCS, Mavidonanim ve bunun gibi bir çok yerde bulabilirsin.
aldim ve sole diyim volcano11 2500 devirde 59max sicaklik veriyordu tmd ve slk ikilisi 5000devirde 40standby 45max sicaklik veriyor
devirler yaniltmasin 2500luk volcano 5000lik tmd ile ayni sesi cikartiyor. volcano yu 3000-4000 e getirdiginizde odaya jet iniyor sanarsiniz. "Fanmate" i alip biraz daha dusurcem devrini tmd nin ve ses miktarini azcik azalticam
sonuc olarak sicaklik bariz fark ederken ses de bi deisme yok. fanmate i denedikten sonra gene yazarim bisiler...
thermaletake v11 gerçekten cok gürültülü ve sıcaklık konusunda benim aynı problemim var su anda 200*11 kullanıyorum ısı zar zor kendini denegeleyebilio sıcak günlerde zaten max devirde bile 200*10.5 e düsürmek zorunda kalıyorum çünkü sıcaklık 59 derecelere falan cıkıyor.Makina reset atmaya ve kilitlenmeye baslıyor. Neredeyse o/c bile yapmadan bu kadar cok ısınması bence anormal. Ben de satıp baska bi seyler almayı düsünüyorum. Sanırım sorun volcano11 de!!!
Yeni degerler: stand by 38derece max 41derece
Eski degerler: max 59 derece ve reset
eskiden coolermaster hsc-v62 kullaniyordum voltajsiz 2100 de 46-53 derece arasi voltajli 2200 de bile 60 dereceyi buluyordu ki 2400 cikiyordun ama bench alamiyordum tmd+slk700+ac3 adim dijitalcenter dan 39 dolara... voltajsiz 2100 de 31-32 derece yukte 35 derece ,1.925 voltaj verip 2400mhz yapip "bench" alabiliyorum sıcaklik 39-40 dereceyi asmiyor fanmate taktim 3500 devirde calistiriyorum gayet sessiz hele hsc-v62 ye gore coooook sessiz 2100mhz de voltajsiz yuksuz 37 derece sabit yuklu nadiren 40 derece gordum:)