merhaba arkadaşlar ben foruma yeni katıldım ve çok beğendim. benim sorunum şu; bilgisayarım durduk yerde kapanıyor ve yeniden açmaya çalıştığımda ise kasaya elektrik gelmiyor fişi çıkarıp takmak gerekiyor ve çıkarıp takınca da en az 10-15 dk beklemem gerekiyor acaba nede olabilir? şimdiden teşekkürler..
Hoşgeldiniz
Önce birkaç uyarı:
1) Konu başlığında sorununuzdan kısaca bahsedin. (ÖR: Bilgisayarım açılmıyor) 2) Teknik yardım bölümü kurallarını okuyun. 3) Arama kısmından sizin sorununuza yakın olabilecek sorunları araştırın. Sizin söylediğiniz sorunla ilgili onlarca konu açıldı bu forumda. Şu son birkaç günün konularına bakarsanız aynı sorunla ilgili soru ve çözüm önerilerine ulaşabilirsiniz.
Şimdi çözüm önerisi
Muhtemelen PSU ile ilgili bir sorununuz var. mümkünse topraklı olduğundan emin olduğunuz bir prize takıp yeniden deneyin. PSU fanının döndüğünden ve kasa ile kasanın arkasındaki yüzey (duvar masa vs) arasında yeterince mesafe olduğundan emin olun. PSU çok ısındığında soğuyana kadar açılmayı engelleyebilir. Kasada elektrik kaçağı varsa da benzer bir sorun yaşayabilirsiniz. Bur kontrol kalemi ile kasanın çeşitli yerlerini kontrol edin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme