Şimdi Ara

slm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • meraba belki biraz saçma olacak ama bi sorunum var sorunum su ben bilgisayara format atmaya calışıyorum fakat bir türlü beceremedim kısaca sölemek gerekirse unuttumda dene bilir bana acil olarak formatın nasıl atıldıgını anlata bilirmisiniz calistigim emlakcının bilgisayara virus girdi ve birturlu temizleyemedım bu yuzden bilgisayara acıl olarak format atmam lazım bana yardımcı olursanız sevinirim e-mail adresim kovboyy3@hotmail.com

• Format :http://forum.donanimhaber.com/m_5463037/tm.htm

Format simülasyonu izlemek istersen

www.hemenp@yl@s.com/download/1295659/Windows_Xp_Setup.rar.html

uygun harfleri düzeltin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mantality -- 1 Ağustos 2006; 18:21:14 >

• xp cd sini tak sonra bilgisayarı kapa - aç sonra bir tuşa basıp ön yüklemeye geç gerisi gelir....
  • quote:

Orjinalden alıntı: HacKToR

xp cd sini tak sonra bilgisayarı kapa - aç sonra bir tuşa basıp ön yüklemeye geç gerisi gelir....

önce first boot'u CD-rom seçsin bence
  • Arkadaşlar bende eskiden bilmiyodum format atmayı soradan bana biri öğretti ama hep forumlara sorduğumda adamlar ben biliyomuşum gibi cvp veriyodu.Adama demişsinizki cd tak yeniden başlat bir tuşa bas ama adam sonrasını nerden öğrensin similatör vermişsiniz simlatörden sonraki aşamaları nasıl yapcak.örn;internet ayarlarını,dil ayarlarını driver yüklemelerini falan filan.Bide adama demişsinizki firs boot cd-rom seçsin format atmayı bilmeyen adam nerden bilsin bios ayarlarını.Şimdi arka doğru düzgün anlatırdım ama işim var gitmem lazım.En uygun zamanda anlatacam.Saygılar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasılsınız arkadaşlar
    2 yıl önce açıldı
    Merhaba Arkadaşlar
    4 yıl önce açıldı
    SELAM! BEN GELDİM!
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.