Şimdi Ara

SLM ARKADAŞLAR BEN 700 - 800 ARASI Bİ PC KASASI TOPLAMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLURMUSUNUZ ACİL....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    EKRAN KARTI
    İŞLEMCİ
    HDD
    RAM
    ANAKART
    KASA MODELİ ÖNERİRMİSİNİZ ŞİMDİDEN TELEKKÜLER ...

Not: Eski bilgisiyarimda bir tek monitör kullanilabilir durumdadır . Kasadaki tüm parçalar çok eskidir . Kısacası kasa alıcam . Ama monitörde çok eskidir bu ekran kartiyla o monitor uyumlu olmaz bence onerebileceginiz güzel ve ucuz fiyatta monitör tavsiyelerinizide bekliyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar0118 -- 7 Ağustos 2010; 14:58:29 >

• Elinizde kasa powerı var mı ? Varsa marka/modelini belirtiniz.

Monitörünüz kaç iniç, çözünürlüğü nedir ?

Nereden ve ne şekilde alışveriş yaapbilirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 7 Ağustos 2010; 14:20:47 >
  • MÖNİTÖRÜM ESKİ 17 İNÇ CRT VATANDAN ALIŞVERİŞ YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM...
  • Sormayı unutmuşum, anakartınız nedir ? ona göre işlemci ve ram yazmamız lazım bir de sadece kasa mı lazım power var mı elinizde ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 7 Ağustos 2010; 14:25:27 >
  • ya aslında bana anakartta lazım onunda sizden fikrinizi alabilirmiyim
  • Anlaşıldı komple bir kasa lazım size, şu sisteme bakın isterseniz;

Vatan Bilgisayar, %12 İndirimli WorldCard X6 Taksitli Fiyatlar;

İşlemci: AMD Athlon II X2 245 2.9GHZ 2MB --- 116 TL
    Anakart: MSI 785GM-E51 AM3 DDR3 --- 138 TL (Amd Athlon II X3-X4 & Phenom II X4-X6 cpu + Raid ve E-Sata destekli)
    Bellek: PATRIOT 2GB DDR3 1333MHZ (Tek Modül) --- 93 TL (Sonradan 2GB daha ekleyebilirsiniz)
    Ekran Kartı: ASUS HD4850 GDDR3 1GB 256BIT --- 219 TL
    Sabit Disk: SAMSUNG 500GB 16MB SATA II 7200RPM --- 77 TL
    Optik Sürücü: SAMSUNG SH-S223C 22X ± DOUBLE LAYER SATA DVD-RW --- 41 TL
    Kasa: XIGMATEK ASGARD PURE BLACK EDITION 500W ATX --- 138 TL

822 TL kdv dahil.

Eğer optik sürücü lazım değilse çıkarıp, ekran kartını HD5750 yapabilirsiniz, yazacaktım lakin stokta görünmüyor, eğer alacağınız zaman bulabilirlerse önceliğinizi bu ürüne verirsiniz.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-eah5750fmdi512md5-hd5750-gddr5-512mb-128bit-ati-dx11-pcie-2.1-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=46264

Ama bu şekilde de alsanız oyunları kullandığınız ekrana göre sorunsuz oynarsınız, sistem de ileriye dönük oldu zaten upgrade yapabilirsiniz zamanla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 7 Ağustos 2010; 14:43:36 >

• çok teşekkür edrim ben yardım ettiğin için :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederim, hayırlısı olsun şimdiden güzel bir kasa oldu bencede

Mağazadan alırsanız da orada toplatma işini ücretsiz yaptırabilirsiniz, eğer webten alırsanız da bir pc'ye de toplatabilirsiniz düşük bir ücrete...
  • çok süperr olmuş elinize sağlık bide ben işlemci intel olabilirmi diye soracaktım sana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdar0118

çok süperr olmuş elinize sağlık bide ben işlemci intel olabilirmi diye soracaktım sana...

Aynı performansı verecek intel tabanlı bir kasa için bütçeyi 1000+ ya çıkarmalısınız. Derseniz ki ben boşu boşuna kazık yemek istiyorum, geleceğe yönelik geliştirilebilir bir anakartım olmasın, öyleyse intel de önerilir.
  • hımmm çok iyi anladım saol :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.