quote:Orjinalden alıntı: xberkinx fake ne Türk Dİl Kurumuna göre: GEldiği için çok sevinilen kimse.BEklenen kişi.Aşk-u Memnu.
quote:Orjinalden alıntı: xberkinx fake ne fake:bir devletin kendi kendini yönetmesi quote: slm ben yeni uyeyim sizlerle tani;mak istiyorum ben de roberto carlosum hosgeldin
quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: xberkinx fake ne Türk Dİl Kurumuna göre: GEldiği için çok sevinilen kimse.BEklenen kişi.Aşk-u Memnu. yenilerle dalga geçmek adet oldu ben seni pii pi! diye karşılamak istiyorum bi süredir burda olanlar pipinin ayrı yazılmışından farklı bi anlama geldiğini biliyolar zaten
quote:Orjinalden alıntı: xberkinx la BEN ZATI UYEYIM BUARAYA KULLANICI ADIM ^^esperanza^^ YALANCILAR SIZI fake almak 1 hafta demek
LA INAN MAZSANIZ PROFILIME BAKIN SIZI INANDIRMAK ZORUNDA DIILIM ^ESPERANZA^^ DA CEZA ALDIM BENDE BUNU ACTIM
quote:Orjinalden alıntı: beyazorkide esperanza 7 gün cezalı değilmi ya o zaman fakenin babası oluyon sen LA SEN BENI NERDEN TANIOSUN + DAM USTUNE BASDIN
quote:Orjinalden alıntı: xberkinx quote:Orjinalden alıntı: beyazorkide esperanza 7 gün cezalı değilmi ya o zaman fakenin babası oluyon sen LA SEN BENI NERDEN TANIOSUN + DAM USTUNE BASDIN msj okurken aklımda kalmış