Şimdi Ara

Slm donanimhaber ben cem1976 lütven dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim char hecklendi oyunda benı tanıyan herkesden item isteniyormus lutven kımse item falan vermesin tskler

Birde birsey sormak istıyom butun bılgılerı degısdırgım halde msn devamlı hecklenıyo bu nasıl olabılır bu konuda bana yardımcı olurmusnuz başka mankınelerde degisdırdıgım halde gende msn heckliyo bunun onune gecemıyom gızlı soru ve sifreyi degisitiriyorum gene buluyo bu adam bana biri yardımcı olsun tşkler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastlast -- 17 Temmuz 2007; 2:35:08 >

• ben pek(hiç)inanmadım senin cem1976 olduguna ama neyse
  • quote:

Orjinalden alıntı: BursaLe

ben pek(hiç)inanmadım senin cem1976 olduguna ama neyse

+22
  • ya ben kımseden birsey istemıyom sadece beni tanıyan insanların haberi olsun istıyom neden ınamıyonki onu anlamdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastlast -- 17 Temmuz 2007; 2:36:19 >
  • cem abi msn den konuşalım istersen daha detaylı anlatırım ayrıca geçmiş olsun tamda yeniden başlayacakken kötü oldu bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastlast

ya ben kımseden birsey istemıyom sadece beni tanıyan insanların haberi olsun istıyom neden ınamıyonki onu anlamdım

cem1796 nın türkçesinin bundan daha iyi oldugunu düşünüyorum ve ondan inanmadım tamam mı ? ve durup dururkende böyle bir konu açmazdı forumdaki arkadaşlarının yardımıyla bir konuda toparlardı olayı .
  • sel_mage@hotmail.com bunu ekle bana yardım et tskler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya allah aşkına ben türkce bilmiyom tamammı ben sadece haber vermek istedim nedir bu plomikler buraya konu acınca neden boyle herkes kendini cok bilmiş zannediyo sadece haberiniz olsun birde bana yardım edin diye yazdım yeter ya gece gece nerden geldin sen acdıgıma pişman oldum konuyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastlast -- 17 Temmuz 2007; 2:47:37 >
  • madem cem abisin tolga55 in ncsden sonraki nickini sole bana ?
  • sel_mage@hotmail.com ekle simdi sana ıspatlıycam adını hatırlamıyom ama bır kac ıpcu verıcem sana ok

ve neden bana kımse msn konusunda yardım etmıyorda cem1976 sın dıye ıfademi alıyo anlamıyom kımseden birsey istemıyom sade msn konsunda yardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: lastlast

sel_mage@hotmail.com ekle simdi sana ıspatlıycam adını hatırlamıyom ama bır kac ıpcu verıcem sana ok

ve neden bana kımse msn konusunda yardım etmıyorda cem1976 sın dıye ıfademi alıyo anlamıyom kımseden birsey istemıyom sade msn konsunda yardım

öledir
  • bu kadar paranoyak olmaya gerek yok ben kefilim cem abi olduğuna ya amma büyüttünüz
  • cem1976 olmadığın yazılarından belli forumu meşgul etme iyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-899B4D97F -- 17 Temmuz 2007; 5:04:45 >
  • buraya her konu acan ıspatlamak zorundamı anlamıyom sadece yardım istedim ve kimsenin item vermemesini bu konu hakında meil attım cevap gelınceye kadar bu adam oynuyo cunku kimsenin benim adımı kullanırak item toplamasını önlemek icin yazdım bunda bu kadar buyutucek ne var cocukmusunuz en kısa zaman butunuyle charımı alcam barı ınsanlar zarar gormesin istedim...........
  • cem abi kim cem1976 kim bu ikisi aynı kişiler mi yoksa ben miyim lan cem abiBiri bizede anlatsın fransız kaldık konuya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenten- -- 17 Temmuz 2007; 5:17:22 >
  • hepimiz hekmagduruyuz hepimiz cem1976'yiz!
  • quote:

Orjinalden alıntı: gijakpis

hepimiz hekmagduruyuz hepimiz cem1976'yiz!

• quote:

Orjinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

cem abi kim cem1976 kim bu ikisi aynı kişiler mi yoksa ben miyim lan cem abiBiri bizede anlatsın fransız kaldık konuya.

cem1976 = cem abi dedikleri kişi xigenonda efsane oyunculardan biri..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.