Şimdi Ara

SLM SEAT DOSTLARI SİZLERİN DEĞERLİ FİKİRLERİNE İHTİYACIM VAR

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlr ben seat ibize 1.4 85 hp style donanım araç almayı düşünüyorum adana bayis i ile görüştüm 32800 dediler park sansörü ve trafik sigortası hediye dediler sizce bu fiyta bu araba iyimi olumlu ve olumsun yanları nedir bu aracın kullananlardan yorum alabilirmiyim beni memnun edermi ayrıca bu motor ileride lpg taktırmak için uyumlumudur yardımların ız için şimdiden teşekkü ederim saygılar

• araç güzel LPG ile tam uyumlu motor var üzerinde, ilerde değil aracı aldıktan bir ay sonra taktırın lpg yi, liste fiyatıı söylemişler size direk, başka bayi ile görüşüp fiyatları karşılaştırıp en iyi teklifi kabul edin derim. pazarlık sünnettir.
  • anladım çok tsk ederim lpg hemen taktırınca garantide sıkıntı olmuyormu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoGuSuM

anladım çok tsk ederim lpg hemen taktırınca garantide sıkıntı olmuyormu acaba

garanti biter tabi LPG ye geçerseniz, ama o motora da lpgsiz binilmez. ben olsam 2bin km benzinle kullanıp hemen lpg ye geçerim o motora, garantiyi gerektirecek bir durum oluşacağını pek sanmıyorum, eğer araçta fabrikasyon bir sorun varsa ilk 2bin km içinde kendini belli eder, eğer sıkıntı bir durum oluşmazsa ilk zamanlar, garantiyi gerektirebilecek bir sorunla karşı karşıya kalma riski çok çok az.
  • Arkadaşım merhaba kesinlikla pişman olmayacağın bir aracadır.
    Arkadaşın dediği gibi 2000km benzinle kullandıktan sonra LPG ye geçirirsin baktın benzin seni yormuyor o şekilde de kullabilirsin.
    Daha doğrusu bu senin yıllık olarak yaptığın km bağlı bir durum.
    Senede 10000km geçmiyorsan pek LPG taktırman kar ettirmez.
  • tamam dostlarım çok tsk ederim kararımı vrdim kesin alıcam inş fiyat araştırması içindeyim şu an hepinize teker teker teşekkürü borç bilirim çok sağolun
  • LPG taktırıcaksan sakın kaçırma al derim ama benzinli kullanıcaksan hiç tavsiye etmem bende 1.2 tsi dsg var 100km de 7.5 litre yakıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.