Şimdi Ara

slm shop4gamers.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sıte hakkında bılgı verebılır mısınz guvenılır mı , daha once alısverıs yapan arkdslar bı yardımcı olurlarsa sevınırım ,tşk.

• Arkadaşlarımdan alışveriş yapanlar oldu, sorun yaşayan duymadım.
    Zaten oyuncu çevresince tanınmış kişiler tarafından işletiliyor.
  • Ürünler tanınmış mağazalara göre pahalı.
  • Ben sorun yaşadım, bir buçuk sene önce aldığım QCK+ pad' in kutu içeriğinden fatura, garanti belgesi, Türkçe kullanma klavızu çıkmamıştı, ürün kutusuda hasarlıydı, bu konu hakkında daha önce açılan başlık vardı arattım bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrooklynZU

Ürünler tanınmış mağazalara göre pahalı.

Evet öyle yalnız bazı ürünler için tek satıcı onlar oluyor, böyle bir durumda başka seçim şansı kalmıyor.
  • İnventus
    A4TECH XL-750F Lazer PS/2, USB Full Speed Kutulu; Siyah (%8) 19.99 31.58 Nakit: 30.00 TL

Bu mağazada 10 lira fazla
    Fiyat : 26,00 $ + k.d.v
    Kdv Dahil : 41,56 TL

Başka örnek olarak

A4 TECH XL-750BF-3 LASER GAMING MOUSE-YILAN DESENLİ Sanalmarketim de KDV Dahil TL :35,47 TL
    Bu mağazada Kdv Dahil : 39,96 TL

Örnekler çoğaltılabilir.Kısacası bence gereğinden fazla pahalı.Exa da 31 liraya aynı mouse un ateş desenlisi.
  • Hocam X7'yi baz almanız hata, diğer oyuncu ürünlerinin çoğu başka firmalarda yok.

Sanalmarketim ve S4G getirtiyor zaten oyuncu ürünleri. Sanalmarketimde de hepsi yok.
    Adamlar 1 tır mal çekmiyor fabrikadan sonuçta, oyuncu piyasası belli, ister istemez fiyatlarının yüksek olması normal.
  • Ona birşey demiyorum zaten.Sadece ucuz olması gereken bu tip ürünler pahalı.Ama gerçek oyuncu ürünleri(kastım kaliteli ürünler) makul seviyede.Piyasaya oranla üstte verdiğim ürünleri düşürmeliler bence.Burası hariç hemen her yerde 35 lira civarında bu ürünler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Midgardian -- 6 Ağustos 2009; 20:28:25 >
  • Sorun fıat deıl arkdslar fıat yuksek olabılır herkes aynı fıata satmak zorundada deıl , ucuz olan urunler de var ayrıca bulunmayan urunler ozellıkle kulaklık hemen hemen her cesıt var mouse da ole sadece klawye de cesıt yok , steel series sp 80 lira dıer magazalarda 90 ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismbay -- 7 Ağustos 2009; 17:02:40 >
  • simdiye kadar steel series QCK ve Razer Salmosa aldim hicbir problem yasamadim,garnti belgesi vs. hersey tamamdi.bekleme gibi sorunumda olmadi kargoya verildikten 1 gun sonra elime gecti.kesinlikle guvenebilirsiniz shop4gamers türkiyede bu işi yapan en iyi firma diyebilirim.Gonul rahatligi ile harcama yapabilirsiniz
  • İstanbulda firma bende biliyorum arkadaşlarım alışveriş yapmıştı bir sorun yaşamadılar yani...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.