Şimdi Ara

Slmlar WOW'a başlıycamda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet ben bu forumda birkaç ay misafir olarak takıldım önce hepinize selamlar en seviyeli forum olarak burayı seçtim ve üye oldum.Ben KO'da gece saat üçlere kadar yatmayarak birkaç günde 55 lwl çara sahip oldum(warrior).Fakat maalesef adamım hacklendi ve brz düşündüm ve şu kanıya vardım.Aslında KO dandik bir oyun gerek buglardan gerek hackten gerek grafik vs vs.WOW'ın orjinal serverinin fiyatı biraz kabarık geldide bende free server takılcam.Ama nerden üye olcam ve nasıl oynu oynuycam(yani free için cd mi alcam yoksa KO gibi netten iniomu)En iyi server nedir yorumlarınızı bekliom

• www.wowstatus.net de bir sürü server var (free)

wow free server için ayrı bir cd almayacaksın normal cd sini alcaksın netten inmiyor

Bence en iyi 2 server Marc,itech wow

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlueCh -- 16 Haziran 2006; 21:04:15 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlueCh

www.wowstatus.net de bir sürü server var (free)

wow free server için ayrı bir cd almayacaksın normal cd sini alcaksın netten inmiyor

Bence en iyi 2 server Marc,itech wow

saolasın
  • şunu bil once free ile offical arasında dağlar kadar fark var.... aylık 21 ytl gunde 1 ytl koysan bi kenara bişi olmaz ...
  • kredi kartım olsa offical'a canım feda ama anlamıyorum böyle şeyleri eğer free'de gerçekten çok zevk alırsam 1 2 ay orjinal oynarım(bütçe olayı)
  • free de bi ko dan aldıgın zevkin 3 4 katını alırsın :) ama orjinalde bu kat 10 a 20 ye cıkar :)
  • Maalesef bütçem orj. sercerlara uymuo free takılcam.CD'yi almama az kaldı para biriktiriomda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Silkroad'a Giriş !!
    9 yıl önce açıldı
    30 yaşında wow'a başlamak
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen kardeşim ncsofttan yedigim şamarın etkisiyle kendimi wow forumlarında buldum, ve oynayacagım taktım kafaya alıyom hesabı bu hafta..

lineage2ye ölüm daha dogrusu ncsofta ölüm

ncsoftun el attıgı hiç bir oyunu oynamayın kardeşim maddi çıkar peşinde koşuyolar sadece,
    ncsoft oyunları:
    -guildwars
    -lineage2
    -city of villans
    -vs.. takarik oyun
  • ilk kez L2 ve GW'dan kötü tepkiler geldi L2 ve GW gerçek söylemek gerekirse pekte ilgimi çekmedi ama WOW bambaşka hiç görmeden sadece rehberini okuyunca bile bağlanabiliom
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.