Şimdi Ara

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ## (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
1
Favori
78.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bipekkan Tarih 14 Ocak 2007; 19:15:25
    YOO, Yooo... Sakın böyle anlamayın, Keşke, söz konusu makine de konu ettiğim çözümün yanında IS' (Images Stabizied) de olmuş olsaydı. O takdirde bu makine tadından yenmez, d-SLR/like sınıfının tozunu attırırdı, Benim vazgeçmemin nedeni, teknik olduğu kadar (ISO- 5x den sonra resim kenarlarında Renk sapması (Color Aberation)- Objektifin 2.8 -35 mm eşdeğeri olmaması, Resim kenarlarında morluk etkisi, RAW kaydı olmaması gibi) Türkiye Distribütörünün genel tutum bozukluğu da büyük etken oldu.

Ben de herkes gibi sony H2/H5, Canon S3 IS ve Fuji s6000fd arasında kaldım. Fuji diyeceğim ama IS (sizden öğrendim) özelliği dolayısı ile Canon daha ağır basıyor gibi. Sorumu bu nedenle sormuştum.

İlginize de teşekkür ediyorum.

• s6000fd kullanıcısı olarak şunu söyleyebilirim ki makinede IS olmamasının olumsuzluğunu yaşamıyorum hiç. Destek almadan ayakta max.zoom ile çektiğim fotolarda netlik sorunu olmuyor. Fotolar gayet net IS in eksikliğini hissetmedim ve de muadillerine göre birçok yönden üstün olan özelliklerinin keyfini çıkarıyorum. Zaten almadan önce kafamdaki tek soru işareti IS olayı idi. İncelemelerim sonucunda harika netlikte fotoları, süper ISO performansı, 28 mm geniş açısı, daha büyük sensör kullanması, RAW formatında çekim yapması gibi artıları yüzünden IS e rağmen tereddüt etmedim ve aldım.
    Aldıktan sonra görüyorum da IS bir eksiklik değil - teknik açıklamasını yapmışti bir arkadaş, sensör büyüklüğü ve SUPER CCD teknolojisi ile bu açığı kapatıyor sanırım-
    2.5 inç süper LCD ekranı, SLR ı andıran görünüşü, birçok manuel ayarı ile alanların pişman olmayacağı bir makine 6000fd.....

Bundan önceki gözdem H5 idi aslında, S3 ile H5 arasında kalıp S3 ü elemiştim... 6000fd yi görünce de H5 i eledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabri -- 15 Ocak 2007; 1:38:51 >

•  ##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabri -- 15 Ocak 2007; 13:31:59 >
  • @Cabri fotoğraflar çok güzel çıkmış ufaklık birde bayrak ta baya zoom yapmışsın sanırım ama sonuç güzel..

Nice fotoğraf çekimlerine.
  • Teşekkür ederim, inşallah

Bayrak ve gemi 66.7 mm (10.7 X zoom ) ile çekildi. Hepsinde ISO-100.

Aslında resimler kendi pc imde çok daha net görünüyor. ImageShack üzerinden yükleyince hiç beğenmiyorum görüntüyü. 1024x768 resize ile donanimhaber üzerine upload edeyim artık. Daha iyi olur
    sanırım. Küçük resme tıklayınca büyüğü açılır hem de kalıcı olur.

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ##

Böyle daha iyi oldu... Bayrak resmini tahminen 250 m gibi bir mesafeden çektim. Kadrajı fazla kaplamasının nedeni ise Bayrağın dev gibi olması.. Direğin boyu 5 katlı apartman kadar var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabri -- 15 Ocak 2007; 13:26:53 >

• picasaweb kullanırsan, fotoğrafların orjinallerini de yükleme ve bakanların da indirme şansı olur. (toplam 250MB alan veriyor)

Fotoğraflar güzel, benim tek eleştirim: renkler biraz fazla (yani oversaturated), daha evvel de konuşmuştuk. Zamanla bu eğiliminin doğala yaklaşacağını düşünüyorum.

selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: cabri

Teşekkür ederim, inşallah

Bayrak ve gemi 66.7 mm (10.7 X zoom ) ile çekildi. Hepsinde ISO-100.

Aslında resimler kendi pc imde çok daha net görünüyor. ImageShack üzerinden yükleyince hiç beğenmiyorum görüntüyü. 1024x768 resize ile donanimhaber üzerine upload edeyim artık. Daha iyi olur
    sanırım. Küçük resme tıklayınca büyüğü açılır hem de kalıcı olur.

Böyle daha iyi oldu... Bayrak resmini tahminen 250 m gibi bir mesafeden çektim. Kadrajı fazla kaplamasının nedeni ise Bayrağın dev gibi olması.. Direğin boyu 5 katlı apartman kadar var

• Merhaba @Alehar, bu iyi bir çözüm olabilir. Ufacık resimler üzerine yorum yapmakta zor tabi.
    Aslında baskı siparişi alan bir site var ona upload etmeyi düşünüyordum. Baskı almak istediğimde de kolaylık olur. picasa gibi paylaşım özelliği var mı bilmiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabri -- 15 Ocak 2007; 14:04:57 >
  • Arkadaslar slm'lar..
    Fuji makinalar hakkinda forumda en tecrubeli ve alt yapisi guclu topigin burasi olduguna karar verdim ve bir konuda fikir ve tawsiyelerinize ihtiyacim var

Casio Z1000 kullaniyorum ve bu makinenin iç mekan (flash veya flashsiz), macro, video ve gunduz cekimlerinden oldukca mennunum (sinifina gore). Lakin bir kac gundur aklima bir makina musallat oldu, Fujifilm Finepix F40..

Fuji'in yuksek iso hassasiyetine sahip ve neredeyse efsane olmak uzere olan, odul almis modeli (bir o kadar hilkat garibesi, demode tasarimli) F30'un veliahti F40 yani. Bu compact makinayi ciddi ciddi dusunmeye basladim. Dedigim gibi Z1000'den mennunum aslinda, fakat F40'in en dikkat cekici yonu 1/1.6inch sensor'e sahip olmasi. Gerci 10mp'den (Z1000), 8mp'ye gecmek (F40) basta mantiksiz gibi gozukse de, bence bu bir sorun olmayacak çunku kucuk bir sensore sikis-tepis sikistirilmis 10mp'dense, nispeten daha buyuk bir sensor'de 8mp'i tercih ederim. Yaniliyormuyum? (Z1000 1/1.8 sensore sahip)

F30 estetik olmayan bir makina olmasina inat, cihazin takdire şayan yuksek İSO basarimi, renk canliligi ve keskinligi yerli/yabanci bir cok forum ve topige konu oldu. Bu yuzden F40'in'da, en az F30 kadar kaliteli sonuclara imza atacagini dusunuyorum. Gerci dpreiew ve steve amca f30 icin "fotolarda yuksek oranda kontrast ve sharpness etkisi oldugunu soylemiş ama bence sonuclar bu elestiriyi hak etmiyor ve makinanin renk canliligi ve doygunlugu bu sinifta gorduklerimin en iyisi diyebilirim..

Sizlere sorum, f40'in manuel ayar secenegi varmi arkadaslar? Dahasi benim icin önemli olan gece cekiminde f40'tan iyi sonuclar alabilirmiyim? Fuji sitesine henuz f40'in manuel'ini koymamis bu yuzden net bilgi sahibi olamadim. Kisaca f40 testleri yayinlandiginda cihaz hakkinda olumlu gorusler agir basarsa eger, Z1000'i satip bir f40 alsam buna degermi?

F40 tanitim link;http://www.steves-digicams.com/pr/fuji_01042007_f40fd_pr.html

Dp preview puanlamalari..

Casio Z1000 10Mp (Recommend)

Build quality; 9.0
    Ergonomics & handling; 8.0
    Features; 6.5
    Image quality; 7.5
    Optics; 7.0
    Performance; 9.0
    Value; 8.0

Fujifilm F30 6Mp (High Recommend)

Build quality; 9.0
    Ergonomics & handling; 7.5
    Features ; 7.0
    Image quality; 8.5
    Optics; 8.0
    Performance; 8.5
    Value; 7.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 15 Ocak 2007; 14:34:29 >

• nihayet s6500fd elime geçti.. heyecandan ölmek üzereyim

az önce fedex-kargo evime teslim etti, çok iyi paketlemişler, açarken bile zorlandım, dış görünüşü gerçekten güzel..
    ilk fırsatta birsürü fotoğraf çekip buraya koyacam merak etmeyin.. walla 1hafta geçmek bilmedi benim için

gittigidiyor'dan sipariş verdim, amerika'dan gönderildi, tam 1hafta da elime geçti, 699ytl ödedim, kargo masrafı ödenmiş olarak geldi!
  • İlk görüşte aşk dimi Cezbedici bir görünüşü var hakikaten

Hadi bakalım tekrar hayırlı olsun.

quote:

Orjinalden alıntı: antique

nihayet s6500fd elime geçti.. heyecandan ölmek üzereyim

az önce fedex-kargo evime teslim etti, çok iyi paketlemişler, açarken bile zorlandım, dış görünüşü gerçekten güzel..
    ilk fırsatta birsürü fotoğraf çekip buraya koyacam merak etmeyin.. walla 1hafta geçmek bilmedi benim için

gittigidiyor'dan sipariş verdim, amerika'dan gönderildi, tam 1hafta da elime geçti, 699ytl ödedim, kargo masrafı ödenmiş olarak geldi!

• tşkler cabri..
    walla bu olaya girmem de senin etkin büyük.. sen açılışı yapmasaydın ben kolay kolay cesaret edemezdim internetten alışverişe

öncelikle sana ve bütün yorum yapan arkadaşlara çok tşkler

quote:

Orjinalden alıntı: cabri

İlk görüşte aşk dimi Cezbedici bir görünüşü var hakikaten

Hadi bakalım tekrar hayırlı olsun.

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antique -- 15 Ocak 2007; 17:18:11 >

• hayırlı olsun

dikkat ettinmi acaba "gift" olarak işaretlenmiş mi? ve de değeri ne kadr belirtilmiş fedex tarafından ?

yorumlarını akşama paylaşırsın artık ;)

quote:

• F40 ilk anons edildiğinden beri ilgimi çekiyor. Ama F30'a göre ciddi bir dezavantaja sahip malesef: Manuel kullanım diye bilinen Aperture (diyafram) ve Shutter (enstantane) öncelikli çekim modlarını koymamışlar. Avantajları ise, face detection, 8MP olması ve dediğin gibi daha iyi bir body tasarımı. 3200ISO yerine 2000ISO ya sahip olması şu anda pek yoruma açık değil.

Tahminimce, manuel kullanımın sunulmamış olması, F6500fd ve F9600fd modelleri ile rakip olmasını istememelerinden kaynaklanıyor. Zira, F30 bile ISO ve resim kalitesi performansı açısından f6500fd yi cazip olmaktan çıkarabilecek kapasitede!

Ayrıca F serisinde geniş açı olarak da 36mm devam ediyor. Bu konuda da 6000-9000 serisinin avantajlı olmasını istiyorlar gibi...

Bu durumda, F40 veya F30 arasında karar verirken F30'un manuel kullanımı avantajdır, malesef resim kalitesi ve noise performansı konusunda F40'ı değerlendirebilmek için ilk incelemelerin çıkmasını bekliyoruz... Face Detection konusu ise bana pek bir şey ifade etmiyor şahsen. Ama amatörler için iyi bir özellik olarak düşünülebilir...

quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Arkadaslar slm'lar..
    Fuji makinalar hakkinda forumda en tecrubeli ve alt yapisi guclu topigin burasi olduguna karar verdim ve bir konuda fikir ve tawsiyelerinize ihtiyacim var

Casio Z1000 kullaniyorum ve bu makinenin iç mekan (flash veya flashsiz), macro, video ve gunduz cekimlerinden oldukca mennunum (sinifina gore). Lakin bir kac gundur aklima bir makina musallat oldu, Fujifilm Finepix F40..

Fuji'in yuksek iso hassasiyetine sahip ve neredeyse efsane olmak uzere olan, odul almis modeli (bir o kadar hilkat garibesi, demode tasarimli) F30'un veliahti F40 yani. Bu compact makinayi ciddi ciddi dusunmeye basladim. Dedigim gibi Z1000'den mennunum aslinda, fakat F40'in en dikkat cekici yonu 1/1.6inch sensor'e sahip olmasi. Gerci 10mp'den (Z1000), 8mp'ye gecmek (F40) basta mantiksiz gibi gozukse de, bence bu bir sorun olmayacak çunku kucuk bir sensore sikis-tepis sikistirilmis 10mp'dense, nispeten daha buyuk bir sensor'de 8mp'i tercih ederim. Yaniliyormuyum? (Z1000 1/1.8 sensore sahip)

F30 estetik olmayan bir makina olmasina inat, cihazin takdire şayan yuksek İSO basarimi, renk canliligi ve keskinligi yerli/yabanci bir cok forum ve topige konu oldu. Bu yuzden F40'in'da, en az F30 kadar kaliteli sonuclara imza atacagini dusunuyorum. Gerci dpreiew ve steve amca f30 icin "fotolarda yuksek oranda kontrast ve sharpness etkisi oldugunu soylemiş ama bence sonuclar bu elestiriyi hak etmiyor ve makinanin renk canliligi ve doygunlugu bu sinifta gorduklerimin en iyisi diyebilirim..

Sizlere sorum, f40'in manuel ayar secenegi varmi arkadaslar? Dahasi benim icin önemli olan gece cekiminde f40'tan iyi sonuclar alabilirmiyim? Fuji sitesine henuz f40'in manuel'ini koymamis bu yuzden net bilgi sahibi olamadim. Kisaca f40 testleri yayinlandiginda cihaz hakkinda olumlu gorusler agir basarsa eger, Z1000'i satip bir f40 alsam buna degermi?

F40 tanitim link;http://www.steves-digicams.com/pr/fuji_01042007_f40fd_pr.html

Dp preview puanlamalari..

Casio Z1000 10Mp (Recommend)

Build quality; 9.0
    Ergonomics & handling; 8.0
    Features; 6.5
    Image quality; 7.5
    Optics; 7.0
    Performance; 9.0
    Value; 8.0

Fujifilm F30 6Mp (High Recommend)

Build quality; 9.0
    Ergonomics & handling; 7.5
    Features ; 7.0
    Image quality; 8.5
    Optics; 8.0
    Performance; 8.5
    Value; 7.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alehar -- 15 Ocak 2007; 16:30:49 >

• quote:

Orjinalden alıntı: bipekkan

Tekrar merhaba,
    Mal yolda dedik ama Hepsi Burada' dan gelen mesaj, İNANILMAZ,
    Mesaj aşağıda ve bir arkadaşımıza da gelmiş aynı mesajdan....

Sn Bülent İpekkan
    Stok alarm listenize eklediğiniz FUJIFILM FINEPIX S6500FD 6.2-66.7mm LENS 6.3MP DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ ürünü üretici firma tarafından artık üretilmediği için satıştan kaldırılmıştır.
    Detaylı bilgi için StokAlarm Listenizi inceleyebilirsiniz.
    Hepsiburada.com'u tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz

Şu makina için yaklaşık 1.5 ay mesaimi verdim. Yanar yanarım buna yanarım,
    İdefix' teki cuma günkü durum bunu açıklıyordu aslında bir gariplik olduğunu, s9600 ilanı vardı ve s6599fd için TÜKENDİ mesajı vardı ve halada var.
    Hepsi Burada' da, s6500fd ile olan bilgilerin tamamı kaldırılmış dSLR sınıfında gösterilen s9500 de eski yerine dönmüş.....

Hemen, USA ve Japon/Fuji'ye mesaj attım, sonuç gelene kadar herhangi bir yorumda bulunmayacağım, Alman/Fuji'ye atmadım, Olur a imalatı onlar durdurmuş olabilir netekim !

Arkadaşlar uzun süredir sizlerin paylaşımlarınızı takip ediyorum, herkese teşekkür ederim.s6500 ün üretimden kaldırıldığı hk.fujifilm.com.tr destek hiz.bilgi istedim gönderdikleri msj.aynen yazıyorum.

"FinePix S6500fd modeli, ocak ayı içinde Türkiye piyasasında sunulacaktır. Lütfen, resmî olmayan haberlere itibar etmeyiniz".

İyi günler dileği ile...
    FUJIFILM TÜRKİYE

• Arkadaşlar,
    netFotograf.com' Fuji de görevli Cihan Şenol Bey'in Bu konudaki mesajının ilgili bölümünü aynen iletiyorum.

"Merhaba Arkadaşlar;
    İşlerimin yoğunluğu yüzünden geçen hafta siteye uğrama şansım olmamıştı. Şimdi sorduklarınıza tek tek cevap verebilirim.
    Sevgili ......, hepsiburada.com alarm listesindeki bi ürün kısa süreli de olsa satıştan kaldırılınca "artık üretilmiyor" gibi bir mail atıyormuş demek ki. ben de yeni öğrenmiş oldum bunu. kendilerini uyaracağım bu konuda. S6500'ün üretimden kalkması gibi bir durum söz konusu değildir. Sadece biz planladığımız zamandan erken davranınca gümrük tarafında ufak problemler çıktı. O yüzden gelişi gecikti. Durum bu.
    Sevgili ......, FujiFilm Japon kökenli bir marka, fakat ana dağıtım büroları mevcut. Almanya da onlardan biri. İthalat maliyetleri tabi ki her ülke için geçerli ama maalesef her markada her üründe olduğu gibi biz de her ülkeden daha fazla maliyetle ürünleri temin ediyoruz. Bu konuda biz de yeri geldiğinde Japonlarla uzun tartışmalara girebiliyoruz.
    ...............
    Tarih: 15 Ocak 2007, 09:40
    ----------------
    Cihan ŞENOL
    Bilişim Kanal Sorumlusu

FUJIFILM Plaza Dereboyu Cad. No:39
    34403 Halkalı / İstanbul
    Tel: +90 (212) 473 3800
    Fax:+90 (212) 473 3810
    Gsm:+90 (533) 601 9585
    cihan@fujifilm.com.tr "

Böylece, Hepsi Burada' nın alarm bölümünün ciddiyetini de test etmiş oluyoruz.....

• evet gift olarak işaretlenmiş ve ürün bedeli 120$ olarak belirtilmiş..
    bu kadar kolay olacağına pek inanmıyordum açıkcası ama oluyormuş demek ki

quote:

Orjinalden alıntı: spdrmn

hayırlı olsun

dikkat ettinmi acaba "gift" olarak işaretlenmiş mi? ve de değeri ne kadr belirtilmiş fedex tarafından ?

quote:

• Hocam trink para değil mi(cash)Hayırlı olsun.Taksit imkanı olsaydı iyi olurdu valla.
    quote:

evet gift olarak işaretlenmiş ve ürün bedeli 120$ olarak belirtilmiş..
    bu kadar kolay olacağına pek inanmıyordum açıkcası ama oluyormuş demek ki

quote:

Orjinalden alıntı: spdrmn

hayırlı olsun

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: Alehar

F40 ilk anons edildiğinden beri ilgimi çekiyor. Ama F30'a göre ciddi bir dezavantaja sahip malesef: Manuel kullanım diye bilinen Aperture (diyafram) ve Shutter (enstantane) öncelikli çekim modlarını koymamışlar. Avantajları ise, face detection, 8MP olması ve dediğin gibi daha iyi bir body tasarımı. 3200ISO yerine 2000ISO ya sahip olması şu anda pek yoruma açık değil.

Tahminimce, manuel kullanımın sunulmamış olması, F6500fd ve F9600fd modelleri ile rakip olmasını istememelerinden kaynaklanıyor. Zira, F30 bile ISO ve resim kalitesi performansı açısından f6500fd yi cazip olmaktan çıkarabilecek kapasitede!

Ayrıca F serisinde geniş açı olarak da 36mm devam ediyor. Bu konuda da 6000-9000 serisinin avantajlı olmasını istiyorlar gibi...

Bu durumda, F40 veya F30 arasında karar verirken F30'un manuel kullanımı avantajdır, malesef resim kalitesi ve noise performansı konusunda F40'ı değerlendirebilmek için ilk incelemelerin çıkmasını bekliyoruz... Face Detection konusu ise bana pek bir şey ifade etmiyor şahsen. Ama amatörler için iyi bir özellik olarak düşünülebilir...

F30 ile F40 arasında noise açısından çok aman aman bir fark beklemiyorum ben (kendi tahminlerim sadece) Çünkü çok çok az büyültülen sensör (1/1.7" ye 1/1.6") kalan 2 MP' in gömülmesi ile aynı doygunluğa erişmiş - ne tarif ama

Alehar' ın dedikleri çok mantıklı (9000 ve 6000 serisine rakip olma sorunu) Bas çek arayan birisi için F40 çok güzel gözüküyor (F30 un da başarısından yola çıkarak) ama şahsen ben kendi açımdan, F30 ve 40 ın aynı noiseu taşığıdığını varsaysak bile (aynı yada yakın çıkması muhtemel) aperture ve shutter ayarlarına sahip modeli seçerim. Çünkü neredeyse fotoğrafa hiç bir müdahele şansımız kalmamış gözüküyor bu F40 da

ISO olayı eğer ara basamaklı bir tercihte düzenlenebiliyorsa, 2000 değeri çok çok yakın durmuş 1600 e. 3200 çok gürültülü diye yaptılarsa bunu, 2000 den daha büyük bir değer seçilebilirdi belkide (tabii işin matematiği ve hesabını bilmediğim için kafadan yorum yapıyorum, belkide teknik açıdan 2000 de son bulması gerekiyordu, ya da 2000 daha bir optimum değerdi)

Sonuç; şu an çıkmamış hali için bir seçim yap deseler, F30 seçerdim ben. +2 MP çokda umrumda değil benim ama aperture ve shutter priority çok önemli

Not: Ne kadar çok parantez kullanmışım

• sanırım bu f40 modeli f20 modelinin devamı gibi.
    aynı tip pili kullanıyorlar.ikisinde de manuel çekim modu A ve S eklenmemiş.
    halbuki fujiden beklenen
    yeni özellikler =
    geniş açı 28 gibi
    is benzeri
    1 cm makro.
    M modu(tam manuel)
    estetik yapı

olsaydı daha iyi olurdu.

muhtemelen alehar deyişiyle pazarlama taktiği ağır basıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: radiko

sanırım bu f40 modeli f20 modelinin devamı gibi.
    aynı tip pili kullanıyorlar.ikisinde de manuel çekim modu A ve S eklenmemiş.
    halbuki fujiden beklenen
    yeni özellikler =
    geniş açı 28 gibi
    is benzeri
    1 cm makro.
    M modu(tam manuel)
    estetik yapı

olsaydı daha iyi olurdu.

muhtemelen alehar deyişiyle pazarlama taktiği ağır basıyor.

dpreview'de F40 icin assagidaki ozellikleri vermisler. Yani aperture (diyafram) ayari manuel olarak var gozukuyor cihazda? Bu nasil is anlamadim ben

http://www.dpreview.com/news/0701/07010402fujifilmfinepixf40fd.asp

Aperture:
    • Wide-angle: F2.8 - F8, 10 steps in 1/3 EV increments
    • Telephoto: F5.1 - F8, 10 steps in 1/3 EV increments

B arada f40'in nette ilk incelemesi buyrun
    http://www.digitalcamerainfo.com/content/Fujifilm-FinePix-F40fd-First-Impressions-Review.htm

Cihazin manuel ayar konusunda yapilan yorumu;

Manual Control Options
    The Fujifilm FinePix F40fd has an “M” position on its mode dial, but it should be more accurately titled a “program” mode instead of “manual.” Exposure settings cannot be changed individually, but several options like exposure compensation, white balance, and ISO can be set. Some other F-series cameras have more manual control but the F31fd only has aperture and shutter priority modes.

Anladigim kadariyla cihaz sadece beyaz ayari, iso ve exposure gibi manuel ayarlara izin veriyormus. Bu seride ise sadece F31fd shutter ve aperture'ye manuel kontrol imkani taniyormus..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pininfarina -- 16 Ocak 2007; 7:26:00 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.