Şimdi Ara

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ## (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
1
Favori
78.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güle, güle, hep iyi günlerde kullanmak nasip etsin, Örnek fotoları bekliyoruz...

quote:

Orjinalden alıntı: The_WeB

sonunda fujı s6000FD em elıme ulastı,
    ılk defa slr -like makıne kullanmama ragmen cok hosuma gıttı ,
    usa dan almama ragmen turkce menusu cıkması benı sasırttı

• Bence 100-150 kişi fuji ye böyle mailler atsa adamlar abesle iştigal filan diye terbiyesizce cevaplar veremez.

Fiyatı makul seviyeye çeksinler çok satsınlar pazar hakimi olsunlar kötümü bu söylediklerimiz.

Bende yurtdışından getirteceğim. neredeyse yarı yarıya fark var.

Saygılarla...

quote:

Orjinalden alıntı: bipekkan

Arkadaşlar,
    Fuji/Türkiye' ye fiyatlarla ilgili olarak gönderdiğim ve Fuji' den aldığım cevap aşağıdadır.
    Tüm, Türkiye'den s6500fd veya başka bir model ürün almayı düşünenlere YORUMSUZ sunulur.....
     ##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ##

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ebu Computer -- 2 Şubat 2007; 13:55:31 >

• The_Web Makinen Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanman dileğiyle.Sabırsızlıkla örnek fotolarını bekliyoruz.
    Benimkide kargoda şu anda. Kaç günde eline ulaştı acaba öğrenebilirmiyim ?.

Böyle giderse yakında bi 6500fd Fan Club kurarız artık..
  • quote:

hayırlı olsun, güle güle kullan.. fotoğraf çektikce de bizi hatırla
  • quote:

Orjinalden alıntı: prokizya

quote:

Sn.The_WeB makineniz hayırlı olsun nice güzel fotoğraflar çekmeniz dileğiyle.Darısı başımıza inşallah.

Makineyi hangi yolla aldınız ? Web den mi? yoksa arkadaş vasıtasıyla felan mı?

usa dan ny dekı BHphoto magazasından dırek alındı,
    ona ragmen bu fıyat oldu

netten alınsaydı 50 dolar vergı vermıycektık

• quote:

Orjinalden alıntı: htintas

The_Web Makinen Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanman dileğiyle.Sabırsızlıkla örnek fotolarını bekliyoruz.
    Benimkide kargoda şu anda. Kaç günde eline ulaştı acaba öğrenebilirmiyim ?.

Böyle giderse yakında bi 6500fd Fan Club kurarız artık..

tsk ederım

arkadas tarafından bızzat alındıgı ıcın sorun olmadı,

ben leden aldım dırek,

@bipekkan
    ve
    @antique
    tesekkur ederım

• bir süredir forumdan uzağım... ben ve antiqıe den sonra yavaş yavaş 6500fd kullanıcıları artmaya başlamış sanırım. yeni alan arkadaşlar 6500fd niz hayırlı olsun, güle güle kullanın. 6500fd fun clup kurulma vakti geliyor sanırım
  • kart sıparsı verdım 1 gb lık H type onu beklyıorum 16mb ıle raw cekmıyor,
    bırde canta alıcam, daha pıl ıle sarj cıhazı var of
  • Biraz satsın indirim yaparlar belki..hazırda beklemek lazım:)

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=2676&productid=bd81269
  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=2676&productid=bd81269
    Sandisk xD=113 YTL
    İdefix Fuji2GB=123 YTL
    123 YTL'lik kart hediyesi ortalama 824 YTL makina bedeli. Yani illaki yanında yine bir şey verilecek zorla....TANRI ISLAH ETSİN.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 2 Şubat 2007; 18:57:22 >
  • O kadar çok yurtdışından alan olduki,bu bir kayıpki; BİRAZ ISLAH OLMUŞ sanırım.
  • Ahhhh, Keşke Sevgili 06, keşke, Avrupada 300 €'nun altına düştü ve Olympus'un SP550 UZ modeli geliyor tangur tungur. Bir topik açtım öğleden sonra bir göz at, Telaş bundan, Benim bildiğim 10'nun üzerinde vatandaş zaten aldı....
    quote:

Orjinalden alıntı: 06

O kadar çok yurtdışından alan olduki,bu bir kayıpki; BİRAZ ISLAH OLMUŞ sanırım.
  • ben s6000 de bı turlu makro cekemıyorum guzel :(

hep bulanık cıkıyor makro ve supermakro yu denedım,

bırde turkce kullanma kılavuzunu nerden temın edebılırım?

yada bırısını bana tararmı :),

fujı nın bu kıtapcıgı sattıgını sanmıyorum cunku , pıyasada yoktur
  • Hoş geldin Capri, ÖZLETTİN...... FAN CLUP Tamam Hele şu benim makinede bi gelsin....
    quote:

Orjinalden alıntı: cabri

bir süredir forumdan uzağım... ben ve antiqıe den sonra yavaş yavaş 6500fd kullanıcıları artmaya başlamış sanırım. yeni alan arkadaşlar 6500fd niz hayırlı olsun, güle güle kullanın. 6500fd fun clup kurulma vakti geliyor sanırım
  • Büyük büyük ihtimalle elin titriyor. Bir defada tripot veya benzeri yolla çek, 2. Yol ISO'yu 200-400 veya 800' e yükselt ve enstantane'yi de yükselt ortam ışığına göre.
    Normalleşecektir. Antique ve Capri'nin nefis zoomları var çekilmiş bu topicte. Ben bunları bana da yol göstersin diye indirip exif bilgilerini de not ediyorum. Bakalım biz bu kadar iyi netice alabilecekmiyiz göreceğiz....Unutmuşum, Türkiyeden alan bir arkadaş olmadığı sürece Türkçe kullanım klavuzu bulmak zor. Sıkıştıkça isteyen olursa bölüm bölüm tercüme ederim.
    quote:

ben s6000 de bı turlu makro cekemıyorum guzel :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 2 Şubat 2007; 20:08:51 >

• quote:

Büyük büyük ihtimalle elin titriyor. Bir defada tripot veya benzeri yolla çek, 2. Yol ISO'yu 200-400 veya 800' e yükselt ve enstantane'yi de yükselt ortam ışığına göre.
    Normalleşecektir. Antique ve Capri'nin nefis zoomları var çekilmiş bu topicte. Ben bunları bana da yol göstersin diye indirip exif bilgilerini de not ediyorum. Bakalım biz bu kadar iyi netice alabilecekmiyiz göreceğiz....Unutmuşum, Türkiyeden alan bir arkadaş olmadığı sürece Türkçe kullanım klavuzu bulmak zor. Sıkıştıkça isteyen olursa bölüm bölüm tercüme ederim.
    quote:

ben s6000 de bı turlu makro cekemıyorum guzel :(

anladım, ıngılızce anlıyorumda turkce olsa cok daha ıyı olur, menuler felan da turkce bı de kıtapcık tr bulsam tam super olucak

daha once hıc boyle bır alet kullanmadıgım ıcın zor oluyor ıng. den okuyup anlamak

• Hoş bulduk Bülent abi.. Makinen hayırlı olsun. En çok merak ettiğim senin ne zaman alacağın idi :) Sonunda...
    Yeni yapılan Bolu dağı yolunda güzel fotolar çektim eve dönünce yüklerim şuan dial-up bağlantı ile çok zaman alır. 6500fd resimleri diye yeni topikten devam ederiz artık.

quote:

Hoş geldin Capri, ÖZLETTİN...... FAN CLUP Tamam Hele şu benim makinede bi gelsin....
    quote:

Orjinalden alıntı: cabri

bir süredir forumdan uzağım... ben ve antiqıe den sonra yavaş yavaş 6500fd kullanıcıları artmaya başlamış sanırım. yeni alan arkadaşlar 6500fd niz hayırlı olsun, güle güle kullanın. 6500fd fun clup kurulma vakti geliyor sanırım

• Arkadaşlar makinayı aldım alacağım.. Bir kaç tereddütüm var.. Benim kafamdaki soru işaretlerini silerseniz çok sevineceğim...
    1. Hepsiburadadaki fiyat makul gibi geldi bana... Fiyatta ileride daha düşme olur mu? Aradaki fark için yurtdışı makina koşturmaya gerek var mı?
    2.makinanın boyutu beni biraz korkuttu... Rahatlıkla her yere taşıyabiliyor musunuz? s3 çok kibar ve boyutça küçük.. s3 le s6500 arasında gidip gelmekteyim.
    3. şu anda sizin önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir yer var mı? garantili veya garantisiz farketmez...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tawara

arkadaşlar makinanın yapım yeri neresi? çin malı değildir inşalllah.bir de tripod yuvasının plastik olması ve pil kapağının kilitsiz olaması problem mi sizce?

yapın yeri çin

pıl yuvası gayet saglam sorun olucagını sanmıyorum
    ayrıca makınenın hepsı plastık tum kasası
  • ılk makro cekımım,

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ##
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.