Şimdi Ara

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ## (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
1
Favori
78.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TR den Türkçe Kullanma Kılavuzlu s6500 yada s9600 almış bir kişi bile yokmu arkadaşlar.
    Herkes benim gibi :) Yurt dışındanmı getirtti bu makineleri. Internet üzerinden bulamadım bir türlü Türkçe Kılavuzu. İngilizcesi PDF olarak indirilebiliniyor ama Türkçesini illa garanti belgesi ve faturayı fakslayıp isteyeceksiniz. Sağolasın Fuji Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deepestlove -- 11 Ağustos 2007; 17:07:10 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

HH ne ki? HepsiHorada... :))

Cok guldum ben de...HH:hemalhemsat.com oluyor bilir herkes sanmıstım.Ayrıca isbank kk'na 5 taksit imkanı da var.

Turkce kullnım kılavuzu isteyen arkadaslar http://yata84.googlepages.com/

Buradan soldaki menude kılavuz diye yazan yerden 3 parca halinde indirebilirsiniz....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazar -- 11 Ağustos 2007; 20:50:01 >
  • Hayırlı olsun kazar...

hemalhemsat hiç aklıma gelmedi walla. oysa 5-6 işlemim var orada da... :)

Satıcı yurtdışından getirtiyodur muhtemelen, 1 haftayı geçer elinde olması...

Ben de 3 gün önce verdim, gelmesi daha 1 haftayı bulur...

Kullanım kılavuzu için ayrıca teşekkürler...
    Makina gelene kadar okuyup öğrenelim eğlenelim güzelleşelim...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_12668512/tm.htm
    bu topikte var s6500fd nin kullanma kılavuzu sonlardaki mesajımda verdiğim link çalışıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

Hayırlı olsun kazar...

hemalhemsat hiç aklıma gelmedi walla. oysa 5-6 işlemim var orada da... :)

Satıcı yurtdışından getirtiyodur muhtemelen, 1 haftayı geçer elinde olması...

Ben de 3 gün önce verdim, gelmesi daha 1 haftayı bulur...

Kullanım kılavuzu için ayrıca teşekkürler...
    Makina gelene kadar okuyup öğrenelim eğlenelim güzelleşelim...

Tesekkuler Pirekare.Senin bircok mesajından faydalandım üstad.Bu arada sanada simdiden hayırlı olsun.Bu yurtdısı olayı insallah basımızı agrıtmaz.
  • selam.sevgili üstatların yorumları sonunda,uzun süren araştırmalarıma son verip,fuji s6500 siparişini verdim.makina yarın elime geçecek.forumu kullanmayı öğrendikçe,çektiğim fotoları ve cihazla ilgili görüşlerimi aktarmaya çalışacağım.bu anlamda makinayla ilgili fikir beyan eden,foto ekleyen vede emek harcayan bütün saygıdeğer üyelere,bir amatör olarak sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.hakikaten çok faydalı bir site,kara vermemde en büyük etken oldu.herkese saygılar.
  • birde s6500 için çanta tavsiyelerinizi bekliyorum.saygılarımla
  • http://www.tripodfoto.com/urun.php?PID=165 bu çantadan almayı düşünüyorum ben
  • emrcan bu daha çok işine yarar tahminen..
    http://www.tripodfoto.com/urun.php?PID=169
  • quote:

Orjinalden alıntı: planck

emrcan bu daha çok işine yarar tahminen..
    http://www.tripodfoto.com/urun.php?PID=169

Dediğin çantayı düşünüyordum ilk başka ama gerçeğini gördüm çok büyük duruyor bizim makinalar için extra lens taşımadığımız için yanımızda ama bu hafta tripodfotoya uğraşıp bütün çantalara bakıcam en uygunu hangisi olursa onu alıcam

• evet gidip görüp içine makineyi ve normal şartlarda neler koyacaksan koyup bakmak en iyisi.. ben netten almıştım, ama sadece makine sığıyor o da tam böyle cuk diye oturuyo cüzdanımı fln koycak yer bile yok yaw.. sonra başka bi tane daha alıcam gibi görünüyo..
  • arkadaşlar
    S6500 için tripod önerileriniz her tripodu alaman makina ağır biraz kullana varsa ne tavsiye eder linkte verirse iyi olur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: omkazim

arkadaşlar
    S6500 için tripod önerileriniz her tripodu alaman makina ağır biraz kullana varsa ne tavsiye eder linkte verirse iyi olur...

Linkteki tripodu kullanmaktayım memnunum şu anda
    http://www.tripodfoto.com/urun.php?PID=843

• http://www.deppo.com/index.php?a=product.detail&productId=515639 bende bunu almıştım, problem yok şimdiye kadar..
  • selam.bugün s6500 üme sonunda kavuştum.elime alır almaz ilk düşüncem oh be iyiki bunu almışım oldu.hakikaten çok güzel bir makine.ilk baktığım yer pil yuvası kapağı oldu.olumsuz yorumlar okumuştum.bende çok çok titizim,fakat gördümki hiçte öyle hemen açılacakmış gibi durmuyor.kart yuvası kapağı birazcık daha nazik gibi geldi bana.birde ekranla ilgili ölü piksel şikayetleri vardı.çok şükür ki öyle bir problemle karşılaşmadım.canon s3-s5 ile bu makine arasında kararsız kalmıştım.iyiki s6500 ü tercih etmişim.aldığım yere gelince;webdenal.com dan,810 ytl ye,maksimum karta 6 taksitle aldım.yanında 2 gb xd kart ve çanta hediyesi ile beraber.fakat çanta banada pek kullanışlı gelmedi.bu arada satış temsilcisi nilgün hanıma ve webdenal.com çalışanlarına teşekkür ederim.hakikaten hızlı ve güvenilirler,hiç açılmamış kutu istemiştim,aynen kurcalanmamış etiketleri tarafımdan yırtılan bir kutu göderdiler.herkese saygılarımla

• şu an gördüğüm bir husus,netleme halkası çok yumuşak fakat yakınlaştırma(zoom)halkası daha sert.bu durum normalmidir?kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: casan

şu an gördüğüm bir husus,netleme halkası çok yumuşak fakat yakınlaştırma(zoom)halkası daha sert.bu durum normalmidir?kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

zoom halkasıda kullandıkça yumuşuyacaktır
  • @pirekare cihazdan bir haber var mı?
  • merhabalar.bir arkadaşımın önerisiyle objektif kapağını kapattıktan sonra çekim modundayken fuji s6500 makinamın lcd ekranına baktığımda sabit 7-8 adet beyaz nokta gördüm.bunlardan 1 tanesi kırmızıydı.arkadaşım zararsız ölü pikseller dedi.durumu fuji türkiyeye bildirdim,haklı olarak görmemiz lazım dediler.fuji bayii bir ağabeyime gösterdim vede birkaç fotoğraf çektik.baktıkki fotoğraflara etki etmiyor.bana sen bunu hiç kucalatma ,böylece kullan,zaten servisten de bu normal bir durum diyeceklerdir dedi.fakat bu husus beni hakikaten tedirgin etti.makinayı kullanan veya benzer durumla karşılaşan arkadaşlardan yardım bekliyorum.en azından öneri,kendileri ne yapmışlar.ben herşeye rağmen acaba garantili olduğu için servise göndersemmi kararsız kaldım.cevap ve tavsiyelerinizi bekliyorum,herkese saygılarımla
  • Bugün sirkeci Yuvam fotoya sordum dükkanda yok yarın gelir dedi fiyat olarak 800 ytl 2 gb xd kart ve çanta hediyesiyle veriyolar.

Benim sormak istediğim bu makina hakkında antique arkadasın çektiği fotolara bakınca makina da yeşil ve kırmızı renkler daha baskın çıkması ve bir çoğu resimde karanlık çıkması göze batıyor makinanın performansı bu mudur yoksa çeken kişiden dolayı bu şekilde mi çıkar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofield -- 16 Ağustos 2007; 19:21:23 >
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.