Şimdi Ara

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ## (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
1
Favori
78.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Makinayı alalı ne kadar oldu ekranda 7 tane ölü pixel varsa makinanın lcd ekranı değişiyor.Bendede böle bir sorun vardı makinayi aldıktan 20 gün sonra olmuştu hemen fuji ana merkeze götürdüm yenisi ile değiştirdiler makinamı ama şu andada 2,3 tane var ekran parlaklığını sona getirince gözüküyor ölü pixel için yapabileceğimiz birşey yok yani 10 tane yenisini verseler yine oluşabilir.

@Michael Scofield
    Fuji 6500 ile çok daha kaliteli fotoğraflar çekebilirsiniz.Dediğiniz olay çekenle alakalı olabilir.www.deviantart.com veyawww.fotokritik.com dan bütün makinaların fotoğraflarını bulabilirsiniz.

• http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/s/finepix_s8000fd/specifications/index.html ANA sayfada konu açtım ilginenler oraya bir baksın.yorumlarınızı esirgemeyin bizden.
  • sevgili emrcan, cevabın için çok teşekkürler.makinayı alalı 3 gün oldu.11 tane nokta gördüm.gerçi fotoğraflara yansımıyor ama sırf içim rahat etsin diye makinayı bugün fujifilme gönderiyorum.umarım bir netice alabilirim.aslında birazda suç bende ,fazla inceliyorum.ama herşeye rağmen makina güzel.lutfedip cevap yazan herkese tekrar teşekkür eder, tüm üyelere saygılarımı sunarım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: casan

sevgili emrcan, cevabın için çok teşekkürler.makinayı alalı 3 gün oldu.11 tane nokta gördüm.gerçi fotoğraflara yansımıyor ama sırf içim rahat etsin diye makinayı bugün fujifilme gönderiyorum.umarım bir netice alabilirim.aslında birazda suç bende ,fazla inceliyorum.ama herşeye rağmen makina güzel.lutfedip cevap yazan herkese tekrar teşekkür eder, tüm üyelere saygılarımı sunarım.

O Zaman Hemen Gönderin Yenisini İsteyin Yanlız.Zaten 7 Gün İçinde Sizin Sebebi Olmadan Makinayı İade,Değiştirme Hakkınız Var
  • selam.çok soru sorduğumun farkındayım ama bilgi ve tecrübelerinize ihtiyacım var.anlayışınıza sığınırım.s6500 acaba 4 gb kartı desteklermi.xd kart zaten sıkıntılı,şu an hepsiburada.com da 2 gb fuji xd kart 63 ytl kampanyalı .sonuçta bu makinayı uzun süre kullanmak niyetinde olan biri olarak yedek bir kaç tane 2 gb kart alayımmı,yoksa ileride 4 gb lık kartlarda çıkarmı.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  • 4 gb çıksa da işine yaramaz...
    Max 2 gb destekler s6500...
  • Bugün aldım Ankara Sakarya Caddesinden Köksal foto'dan 2 gb (H) fuji marka 70 ytl 7 ay taksitle ilgilenenlere
  • Çok iyi fiyata almışsın HastaX Bravo... :) Ben 1 gb H Fuji sipariş verdim, 47 lira. Gelicek de göricez.. :) Gözünü sevdiimin taşrası... Bi xd bulamadık memlekette, Hepsiburada'nın eline düştük... :)
  • Google amcada aratırken rastgele bulduğum bir sitede bir üye tarafından s6000fd ile çekilmiş fotolar, bir göz atın makinanın hakkını cidden vermiş bir kaç örnek foto göndereyim.

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ##

Adres:http://www.dcresource.com/forums/showthread.php?t=26764

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Michael Scofield -- 19 Ağustos 2007; 1:27:17 >

• S6500FD alacagım
    Hepsiburada gibi sitelerde
    850 iken doların artmasıyla bir anda 940 a kadar yükseldi

Hemalhemsatta gitti gidiyorda 600 ytl ye bu makina var

hiç o sitelerden alan oldu mu
    ???

bu arada digital zoomun 2X olması çok üzücü bir durum...10.7*2=21.4 zoom için yeterli mi?daha artırabilme imkanı var mı
  • Hiç olmasaydı da olabilirdi @omkazım, zaten laf ola, beri gele konmuş bir özellik. Şu ana kadar bir defa kullandım. Yerine bir hot flash konsaydı daha iyi idi....
  • arkadaslar merhaba,

gecen hafta cok sukur ruyalarima giren fotoraf makinami aldim.. s6500fd..

nerden?
    ne kadar ?

internette arastirdim... teknosalara gittim.. oralara gittim..buralara gitim.. en sonunda sirkeciye düstüm..

aydinlar fotoya girdim. oktay bey beni karsiladi ..cok sicak kanli, hos muhabbet iyi bir esnaf.. iyi bi adam, iyi bir tezgahtar.

ona söylediklerim :
    - s6500 fd. makina hakkinda bilgim var.. fiyat hakkindada. siz bana bu fotoraf makinasini ne kadara vericeksiniz ?
    ve esantiyonlar ne olucak?

o zaman söyluyorum dedi :

2 gb kart
    canta
    mini tripot
    4 adet sarzli pil ve sarz makinasi.
    filtre
    2 saatlik fotoraf kursu
    2 yil garanti.

ve fotoraf makinan ( tr menü)

69 ytl*12 ay

al kredi kartim.. hayirli olsun..

diger magazalar gibi ürünü sattiktan sonra sirtini dönmedi. cay kahve muhabbet.

selamlar...

• @Colak.serdar
    Cok uygun bir fiyata almıssın gule gule kullan.Reklam da guzel oldu:)
  • valla reklam olsun diye yazmadim :)

kararsiz kalanlar için yazdim..

soru : foruma nasil resim ekleriz.. acemiyim yaa...
  • quote:

Orjinalden alıntı: colak.serdar

arkadaslar merhaba,

gecen hafta cok sukur ruyalarima giren fotoraf makinami aldim.. s6500fd..

nerden?
    ne kadar ?

internette arastirdim... teknosalara gittim.. oralara gittim..buralara gitim.. en sonunda sirkeciye düstüm..

aydinlar fotoya girdim. oktay bey beni karsiladi ..cok sicak kanli, hos muhabbet iyi bir esnaf.. iyi bi adam, iyi bir tezgahtar.

ona söylediklerim :
    - s6500 fd. makina hakkinda bilgim var.. fiyat hakkindada. siz bana bu fotoraf makinasini ne kadara vericeksiniz ?
    ve esantiyonlar ne olucak?

o zaman söyluyorum dedi :

2 gb kart
    canta
    mini tripot
    4 adet sarzli pil ve sarz makinasi.
    filtre
    2 saatlik fotoraf kursu
    2 yil garanti.

ve fotoraf makinan ( tr menü)

69 ytl*12 ay

al kredi kartim.. hayirli olsun..

diger magazalar gibi ürünü sattiktan sonra sirtini dönmedi. cay kahve muhabbet.

selamlar...

hocam adanadayız bizde ordan gelip alsak olurmu
    bekliyorum bende adana teknosadan başka yerde yok

• selam.sevili hastaX,verdiğin bilgi üzerine bende köksal fotodan 2 gb fuji xd h serisi kartımı,elazığa kargo dahil 70 ytl ye aldım.size ve köksal fotodan sürmeli beye teşekkürlerimi sunarım.saygılarımla
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

Çok iyi fiyata almışsın HastaX Bravo... :) Ben 1 gb H Fuji sipariş verdim, 47 lira. Gelicek de göricez.. :) Gözünü sevdiimin taşrası... Bi xd bulamadık memlekette, Hepsiburada'nın eline düştük... :)

merak ettim acaba sipariş geldimi bende bi ara düşünmüştüm ama garanti bunlar 1 gb m kart gönderirler diye vazgeçmiştim elinize ulaşınca benide bilgilendirebilirseniz sevinirim
  • ok djinn_inc , bilgilendiririm. bugün kargoya verilmiş, sanırım yarın elimde olur... Ben de şüphelenmiyo diilim, çünkü type belirtilmemiş, resimde H vardı... Ama en azından marka Fuji ve 47 lira bizim buralara çok uygun, neredeyse yarı fiyat... M bile olsa çok uygun yani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: casan

selam.sevili hastaX,verdiğin bilgi üzerine bende köksal fotodan 2 gb fuji xd h serisi kartımı,elazığa kargo dahil 70 ytl ye aldım.size ve köksal fotodan sürmeli beye teşekkürlerimi sunarım.saygılarımla

sanada selam casan. Arkadaşlar Fuji Cafe ye yazdım burayada yazayım. S6500fd makinası için taşıma çantası almayı düşünenler alabileceğiniz en uygun ve kalite li çanta Lowepro Nova 1 tamamıyle SLR tipi makinalar için düşünülmüş deyim yerindeyse lop diye oturuyor. Ankara tripod foto da 49 ytl idi aşağıdaki link den 40 a aldım piyasadan daha ucuza alamazsınız sanırım. Ayrıca dükkanda her türlü cihaz aksesuarı ve 2 nci el makina ve objektiflerini bulabilirsiniz. Mustafa bey var dükkanda donanım haber den arıyorum dediğinizde her türlü kolaylığı sağlayacak.

http://www.sanfo.com.tr/urun.php?id=518

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.