Şimdi Ara

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ## (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
1
Favori
78.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün bende hayallerimdeki makine olan fuji 6500fd ye kavuştum.
    2gb kart, Fuji çanta (çok dandik malesef) birde 4 adet şarj edilebilir kalem pil ve şarj aletini hediye ettiler.
    Toplam 1018 ytl 12 ay taksitle.
    Ankara Armada teknosa dan aldım.
    Ancak sinirimi bozan adamlara 30 kere dedim kapalı kutu istiyorum kurcalanmış mal istemiyorum diye.
    Orda olmadığı için başka yerden getirttiler aleti. Kutu kesinlikle açılmadı dediler.
    Ewde bir baktım kurcalamayı bırak herifler kendi fotolarını çekmiş. Neyse alet temiz gözüküyor geri iade
    etmekten vazgeçtim çünkü Ankara da başka yerde bulamadım aleti.
  • İyi günler
    Hepsiburada.com dan üzülerek sipraiş vermek zorundayım...
    S6500FD 2XD card+çanta ile beraber gelecek
    hepsiburada dan önceden bu makinayı alan arkadaşlar var mı,nasıl ssağlam yolluyıorlar mı made in..... ne yazıyor..
    nasıl hemen kargoya veriyorlar mı benim c.tesi ye kadar elimde olması lazım
    Maalesef yurtdışından getirtemiyorum çünkü ögrenciyim ne kadar çok taksit benim için o kadar iyi.
  • ben 500'e bırakırken siz 1milyar veriyorsunuz ya hayret ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

ben 500'e bırakırken siz 1milyar veriyorsunuz ya hayret ediyorum

Garanti var hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: antique

ben 500'e bırakırken siz 1milyar veriyorsunuz ya hayret ediyorum

Walla ben de yeni aldım 540 lira yırtdışı... :)
    Hem de gıcır gıcır... Jelatinleri kendim çıkarıp ilk pilleri kendim takıyorum... Bunun tadı da bambaşka... Lcd'ye filmi yapıştırmak falan...:)
    Antik; sanki biraz fazla istiyosun... ;)

Ama yurtdışı değilse, garantiliyse fazla diil bi de filtre kart falan da var. Almamış olsam 500e alırdım seninkini... Ama 1-2 hafta önce sorduumda 500e bırakmamıştın... :)
  • Ya arkadaşlar, s6000fd 329-50=280 dolar ve 5 yıllık Mack International Warranty=28 Dolar almayı düşünüyorum. Nasıl sizce fiyat?
  • Ben 1 üst mesajda 540 liraya aldım diyorum, sen 350 lira nasıl fiyat diyosun? Küfür mü ediyon yani... iyi işte daha ne olacak bedavaya mı versinlar. Yoksa üstüne para mı verseler... :)

Güzel fiyat kardeş al geç...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

Ben 1 üst mesajda 540 liraya aldım diyorum, sen 350 lira nasıl fiyat diyosun? Küfür mü ediyon yani... iyi işte daha ne olacak bedavaya mı versinlar. Yoksa üstüne para mı verseler... :)

Güzel fiyat kardeş al geç...

• meraba barkadaşlar;
    uzun zamandan beri fotoğraf makinası araştırıyorum ve uzun süre önce s5700 almaya karar verdim fakat son günlerde s6500fd merakı başladı ve fikrim de deişmeye başladı .öncelikle 600 ytl kadar bütçem var ve eğer 6500 alırsam garantisize yönelecem diğeri ise garantili almayı düşünüyorum.gerçekten bu makinayı önerirmisiniz.megapixe konusunu makina alırken çok ta önemli deil ama s6500 de 6.1 megapixel be arkadaş! ama çektiği fotoğrafları görünce hayretler içinde kaldım :DD sonuç olarak o kadar parayı vericez çözünürlüğü iyi bişey almayı isterim..yada sizler ne dersiniz garanti konusunu göz önüne alarak hangisini satın almalıyım???
  • Kesinlikle s6500...

Megapixel hiçbişeydir aşağıda saydıklarım herşey
    -sensör boyutu
    -max enstantene
    -min enstantene
    -Objektiften elle zoom
    -Objektiften elle netleme
    -görüntü olarak karizma (bu görecelik gösterebilir)

Extra bilgi: Bu çözünürlük olayı son bakılacak şeylerden biridir. Makina üreticileri makinadan anlamayanları kandırmak için iyi bir şekilde kullanıyorlar bunu.
    Bende 7.2mp Casio var ama devamlı 3mp.de çekiyorum. (tabi bi de s6500 var) :)
    6mp.den fazla çözünürlüğün pek bi işinize yarayacağını sanmam
  • netlik açısından bakıldığında da megapixelin pek önemi yok sanıyorum,is it? :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adailton -- 23 Ağustos 2007; 1:48:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: adailton

netlik açısından bakıldığında da megapixelin pek önemi yok sanıyorum,is it? :)))

Evet önemi yok...

Bilgisayar ekranı ya da tv ya da foto kağıdı üzerine 5 mp ile 7 mp. farketmez...

Çok büyük baskılarda farkedilebilir... (mp. boyut ile alakalıdır. Netlik, canlılık, doygunluk... bunların mp ile alakası olmayıp sensör boyutu ile doğrudan ilgilidir. Sensör boyutu s6500de s5700e göre çok daha iyidir)
  • zaten fikrimi deiştirmemde sensör boyutunun çok etksis oldu zaten noise oranını baya azaltıyo galiba.ben bu s6500fd yi alırsam garantisiz alıcam gittigiyordan.sen ne dersin bu işe?:)))
  • Ok derim...
    ben de garantisiz aldım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_16224658/mpage_1/key_//tm.htm#16224658
    bu topiği açan pininfarina kullanıcısından. Eğer daha uygun fiyat bulamazsan bu arkadaşı tavsiye ederim 1 hafta sonra geldi makina...

Walla ben elektronik aletleri bozmadığım için 50 lira düşük olsa bile garantisiz olanı alıyorum... :)
  • ben de temiz kullanırım ama makina kaynaklı sorun çıktığı zaman uğraşmak istemem o yüzden garantili düşünüyorum ama türkiyenin vergi sistemi işte bizi kötü yolalra itiyo:))) pininfarinayı biliyorum direk amerikadan geririyolar sanıyorum fakat taksit olmaması kötü onda da.peki bişey daha soracağım bu s6500fd de objektiften yaptığımız ayarlamarı arkada dijital olarak da yapabiliyomuyuz yoksa tamamen mi manual çünkü bu benim ilk makinam olacak ta????
  • quote:

ben de temiz kullanırım ama makina kaynaklı sorun çıktığı zaman uğraşmak istemem o yüzden garantili düşünüyorum ama türkiyenin vergi sistemi işte bizi kötü yolalra itiyo:))) pininfarinayı biliyorum direk amerikadan geririyolar sanıyorum fakat taksit olmaması kötü onda da.peki bişey daha soracağım bu s6500fd de objektiften yaptığımız ayarlamarı arkada dijital olarak da yapabiliyomuyuz yoksa tamamen mi manual çünkü bu benim ilk makinam olacak ta????

taksitli varmış pardon :D
  • Objektiften yapılan ayarların biri zoom, bişey bilmene gerek yok...
    Netleme ise, manual moda aldığında çalışıyor. Yoksa kendisi oomatik netliyor zaten...

Auto moduna getirince kompakt makineler gibi son derece basit bir kullanımı vardır. ilk makine olabilecek bi makinedir... :)

Garanti konusu tabi sizin bileceğiniz bi iş...

Ama bir çok arkadaşın garantili makinalarında (başka markalar) objektif sorunu çıkmıştı ve servis "kullanıcı hatası" demişti. Garantinin işe yaramama durumu da var... :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

Objektiften yapılan ayarların biri zoom, bişey bilmene gerek yok...
    Netleme ise, manual moda aldığında çalışıyor. Yoksa kendisi oomatik netliyor zaten...

Auto moduna getirince kompakt makineler gibi son derece basit bir kullanımı vardır. ilk makine olabilecek bi makinedir... :)

Garanti konusu tabi sizin bileceğiniz bi iş...

Ama bir çok arkadaşın garantili makinalarında (başka markalar) objektif sorunu çıkmıştı ve servis "kullanıcı hatası" demişti. Garantinin işe yaramama durumu da var... :)

bu yararlı bilgiler içiin çok teşekkürler gece gece aydınlandım sayenizde:DD ama kafamı da karıştırmadınız deil yani
  • Rica ederim... Kolay gelsin... Makine seçmek zor iş... Seçmekle de bitmiyo walla dediğin gibi TR mi yurtdışı mı süreci başlıyor bi de... :)

Makine olarak s6500 güzeldir, onunla pek kafanı kurcalama bence, garantilimi alsam yurtdışımı alsam konusunu düşün yeter... :)

Makine sınıfında 1 numaradır...
  • quote:

ben de temiz kullanırım ama makina kaynaklı sorun çıktığı zaman uğraşmak istemem o yüzden garantili düşünüyorum ama türkiyenin vergi sistemi işte bizi kötü yolalra itiyo:))) pininfarinayı biliyorum direk amerikadan geririyolar sanıyorum fakat taksit olmaması kötü onda da.peki bişey daha soracağım bu s6500fd de objektiften yaptığımız ayarlamarı arkada dijital olarak da yapabiliyomuyuz yoksa tamamen mi manual çünkü bu benim ilk makinam olacak ta????

Valla hocam her zaman garantisi olan mal iyidir.+ Türkiyedeki tüketici haklarındanda faydalanabilirsin fujifilm sorununu çözmez ise ama amerikadan alırsan makinanın arkasında kimse yok.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.