Şimdi Ara

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ## (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.259
Cevap
1
Favori
78.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: colak.serdar

hayirli olsun arkadasim

Eyvallah Serdar, inşallah çekeceğim fotoğrafları buraya eklemeye başlarım. Tecrübeli arkadaşların da yardımıyla makinayı nasıl verimli kullanabileceğimi öğrenirsem o zaman tam süper olacak
  • Hayırlı olsun haziran15...
    Kendine doğum günü hediyesi heralde...

Doğum günün de şimdiden kutlu olsun, hafta içi unuturum belki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

Hayırlı olsun haziran15...
    Kendine doğum günü hediyesi heralde...

Doğum günün de şimdiden kutlu olsun, hafta içi unuturum belki...

Çok teşekkür ederim pirekare Valla doğruyu söylemek gerekirse doğum tarihimi profilimden hatırlaman baya şaşırttı beni, tekrar çok teşekkür ederim, hep beraber nice mutlu yıllara Bu arada sanırım kendime hediye ettiğim en iyi doğum günü hediyem Fuji s6500(6000)fd'm, hatta sanmam kesinlikle öyle

• sen şimdilik.. auto modda cekimlerini yaparsin ..arkadaslarda varsa bi rica et turkce kullanma kılavuzu varmi diye... bende yok.. varda pcdeyok..

fotolari bekliyoruz..

http://www.flickr.com/photos/7881977@N07/

• vay be
  • Ya valla süper oldu bu kılavuz, sağolasın pirekare , tavsiyen için sağol Serdar. Salı gunu geliyor makina, fotoları sıralarım inşallah...
  • bu arada lens setini takip ediyorum...
  • ya bi türlü terslıkten kurtulamadım alamadım hala makineyi umudum kalmadı dıyorum bi gelecek dıyorlar bı gelmeyecek arap saçına döndü benim iş yeter ama gelsin artık makinem
  • Rica ederim.. :) Sadece link verdim, upload benden diil... ;)
  • Yazılanları epey bi okudum. Bende bu cihazı garantili ve Türkçe menülü Sirkeci'den alma taraftarıyım.

Tek anlamadığım bir konu var. Bu cihazda elle zom yapılabiliyor bu çok güzel. Peki herhangi bir düğme ile zoom yapılamıyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: smartcard

Yazılanları epey bi okudum. Bende bu cihazı garantili ve Türkçe menülü Sirkeci'den alma taraftarıyım.

Tek anlamadığım bir konu var. Bu cihazda elle zom yapılabiliyor bu çok güzel. Peki herhangi bir düğme ile zoom yapılamıyor mu?

Bilen varmı?
  • quote:

Yazılanları epey bi okudum. Bende bu cihazı garantili ve Türkçe menülü Sirkeci'den alma taraftarıyım.

hayır sadece elle zoom yapılabiliyor bir düğmeyle olmuyor
  • Düğme ile 2x dijital zoom yapabilirsiniz sadece optik zoom lens ile yapılıyor
  • filtreyi hepsiburada.com dan aldım B+W yuz kusur YTL'ye

quote:

polarize filtrelerde renkler daha göz alici oluyor herhalde...
    yani bultlar daha beyaz gökyüzü daha mavi..
    sagdaki resimde denizin içi gözüküyor ama renkler solmuş :)

filtreleri nerden almiştin. ?
  • evet flickr'da bumerang benim :) yada uruzgar ikiside :)

burada bumerang kapılmış olduğundan uruzgar :)

polarize filtre alacaksan biraz kaliteli olmasinda fayda var. ucuz plastiklerde görüntü ve netlik kaybı oluyormuş. zaten pol. filtre 1stop azaltıyor birde kayıplar olunca pekte hoş olmuyormuş. o yüzden ben biraz fazla para verdim. 40-50YTL cokin emulix ler var onlarda iş görüyordur muhtemelen ama B+W ler cam ve multi coated imiş.

quote:

bu ne hiz ya :)
    flickr da bumerang sensin dimi. :)

20070630-025_fk baslikli resim harika... bu resime bi ad taksan..

bu arada ..

http://www.aydinlarfoto.com/tm/product_details.asp?p_id=966#

bu nasil.. ( filtre )

• quote:

Orjinalden alıntı: uruzgar

filtreyi hepsiburada.com dan aldım B+W yuz kusur YTL'ye

quote:

polarize filtrelerde renkler daha göz alici oluyor herhalde...
    yani bultlar daha beyaz gökyüzü daha mavi..
    sagdaki resimde denizin içi gözüküyor ama renkler solmuş :)

filtreleri nerden almiştin. ?

Aslında o kadar gerek yok polarizeye makinanın üstündeki f tuşuna basın renklerden saydamı seçin polarize filtre gibi renkleri dolgunlaştırıyor

• quote:

fuji finepixs6500fd nin optik zoom u 10.7 x lcd ekranin sag tarafinda bi büyütec ikonu var oraya basinca x2 büyüme daha yapiyor.. bence gayette basarili ...fazla bi bozulma olmuyor resimlerde....
  • ufaktan resim eklemeye baslayalim mi.. muhabbeti kesmeden ama

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.