Şimdi Ara

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ## (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
1
Favori
78.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • neredeyse 6 aydır kullanıyorum. araba içinde giderken yaklaşık 120 km hızla etraftaki ağaç manzara fotosu çekiyorum. hızlı çekim modu ve yeterli ışık varsa IS felan gerekmiyor. ama akşam üstü güneş batıyorsa o zaman ISO arttırmak şart. ama ISO 400 gayet temiz fotolar veriyor. çekinmeden kullanabilirsin...

quote:

Orjinalden alıntı: djinn_inc

quote:

Orjinalden alıntı: adailton

selam s6500cüler :))

artık biçoğunuz beni tanıyosunuzdur şu is olayına takılı kalan çocuk..evet benim:))

aklıma geçen gün nette fotolara bakarken bişey geldi.mesela boğaz turu yapıyosun teknedesin, bi yalıyı çekmek istedin zumlu veya zumsuz. tekne hareketlerinden dolayı bi sallanma olacak.yine de iso marifetiyle oluşabilecek netlik kaybını engelleyebilme imkanı var mı. yoksa bu yönü eksik mi kalacak makinanın???

isoyla hiç uğraşmadan yapabilirsiniz ama gün ışığında yeterli ışık varsa shutter hızını uygun bi yere getirerek yeteri kadar ışık olduğu için bi problemde çıkmaz bence

• quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

sensör benim için en önemli şey..

1/2.35 kötü...

kesinlikle s6500 tercih ederdim...

Merhaba Pikare,
    yeterli bilgim olmadığı için bişi sorucam: Niye kötü? 8MP, düşük sensörü kompanse etmez mi...?
    kolay gelsin...
  • Aksine daha çok kötü sonuç almanı sağlar düşük mp büyük sensör en iyi görüntüyü verir.
  • BAslık asagıda kalmasın
     ##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ##
  • quote:

Orjinalden alıntı: t@rik

İyide dostum ben tr garantili fiyatını verdim. Burada ki garantili değil.

quote:

eğer uygun fiyatlı arıyosanız buraya bakmanızı öneririm:)) özellikle 2 gb xd cardlı fiyatına

http://www.amazon.com/Fujifilm-Finepix-Digital-Wide-Angle-Stabilization/dp/B000GFWFY8/sr=1-8/qid=1169387287/ref=sr_1_8/105-2898107-5238069?ie=UTF8&s=photo

avrupa birliği olan ülkelerin birinden makineyi alırsanız (örneğin amazon.de) fujifilm türkiye garanti veriyormuş. makine alacak olan arkadaşlar bir araştırsınlar bunu..

• Evet bana Almanyadan geldi faturası ve Garanti kartıda vardı. Hatta fuji Türkiye ye e mail le sormuştum. Almayadan S6500fd makina geldi bunun Türkiyede garantisi varmı yokmu diye sormuştum. Evet var demişlerdi
    quote:

Orjinalden alıntı: >sCoRPion<

quote:

Orjinalden alıntı: t@rik

İyide dostum ben tr garantili fiyatını verdim. Burada ki garantili değil.

quote:

eğer uygun fiyatlı arıyosanız buraya bakmanızı öneririm:)) özellikle 2 gb xd cardlı fiyatına

http://www.amazon.com/Fujifilm-Finepix-Digital-Wide-Angle-Stabilization/dp/B000GFWFY8/sr=1-8/qid=1169387287/ref=sr_1_8/105-2898107-5238069?ie=UTF8&s=photo

avrupa birliği olan ülkelerin birinden makineyi alırsanız (örneğin amazon.de) fujifilm türkiye garanti veriyormuş. makine alacak olan arkadaşlar bir araştırsınlar bunu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d.t.s. -- 13 Eylül 2007; 23:56:28 >

• vaybe fujiciler vefasiz ciktiniz be ..iyice diplere düşmüşüz forumda bi canlanin :)
  • http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd81269
    arkadaşlar burda kı fıyat nasıl hediyelerıyle falan alınabılırmı? son 4 gun falan ıyorda??
  • istanbulda oturuyorsan bi sirkeciye git derim..
    quote:

Orjinalden alıntı: yilmaz_memre

http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd81269
    arkadaşlar burda kı fıyat nasıl hediyelerıyle falan alınabılırmı? son 4 gun falan ıyorda??
  • Valla hocam netten makinamı alınır ya git fotoğrafıya bak al eline nasıl hoşuna gidicekmi sorun varmı ölü pixel vs et kontrol et al yeni çıktı buda netten alma
  • Ve ayrıca garanti verilir demişsiniz ancak ben 900 ytl niye verdim garanti için 500 ytl veripte 900 ytl lik makina almış mühemelesi görmezsiniz servisi olabilir ama uğraştırabilir çünkü sizin türkiyede hibir yaptırımınız yok tüketici hakkınız vs o yüzden fujifilme kalmış birşey
  • yorumların için teşekkur ederim, sanırım yurt dışında yaşıyorsun sizin turkıye deyince
    dostum bahsettiğim siteler garantılı alış veriş yapan siteler yani herhangı bır fotografçıdan bır farkları yok garantı konusunda.. eğer ileride makına bozulduğu zaman aldığım yere gıtsem onlarda garantıye yonlendırecekler o yuzden netle dukkan arasında cok fark yok..hemde ben bızım turkıyenın ankarasında oturuyorum ve ankarada kı fotoğrafcıları gezdım 1 tanesı fujı satıyor onda da 6500 modeklı yok ya ıstanbula gıdecem almaya makınayı yada netten alacam vakıt sıkıntısından net daha makul gelıyor bana

ama olu piksel vs konusunda haklısın o benımde kafamı kurcalıyor sanırım oncesınde muşteri hizmetlerini arayıp bir teyit almam gerekıyor sanırım bu konuda..

quote:

Orjinalden alıntı: emrcan

Ve ayrıca garanti verilir demişsiniz ancak ben 900 ytl niye verdim garanti için 500 ytl veripte 900 ytl lik makina almış mühemelesi görmezsiniz servisi olabilir ama uğraştırabilir çünkü sizin türkiyede hibir yaptırımınız yok tüketici hakkınız vs o yüzden fujifilme kalmış birşey

• @yilmaz_memre

2. mesajı size dememiştim amazon ile ilgili birşey demişler onun için
  • ben s6500 umu hemalhemsat tan aldım.satıcı hong kong tan dirk adresime yollattı.Olu pixel de yok baska bir sorunda yok.2 gb kart ve cihaz 600 e mal oldu.Daha ne olsun.
  • hızlıal dada makına 770 e geliyor hemde 12 ay taksıtli..
    sanırım bu fıyata alınabılır değilmi?

quote:

Orjinalden alıntı: kazar

ben s6500 umu hemalhemsat tan aldım.satıcı hong kong tan dirk adresime yollattı.Olu pixel de yok baska bir sorunda yok.2 gb kart ve cihaz 600 e mal oldu.Daha ne olsun.
  • yaw arkadaslar fuji kafe forumdan kaldirildimi ?

bulamiyorum basligi..
  • arkadaşlar güneşliği kaybettim ya nerden alabilirim. birde uv filtre ile ilgili bilgi verebilirmisiniz?nedir kaçadır...Makinam s6500fd
  • FUJI CAFE'ye bakman daha yararlı olacaktır senin için
  • Arkadaşlar S6500 de hangi model lens kullanılmıştır.
  • sanırım arkadaslar bayagıdır foruma gırıp fıkırlerını paylasmıyo.. bır haftadır oturup paylasımları en bastan okudum.. benımde ıcıme sındı makıne ve yıl basına dogru yurt ıcınden yada yurt dısından alma konsuunda kararsızım..nedne yıl absı dıye sorarsanız malum ogrencılık para kalmadı ınsallah bende bı gun aranıza katılırım.
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.