Şimdi Ara

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ## (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
1
Favori
78.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir arkadaşın teyzesi var orada ben onun adresini alıcam oda bana göndericek sanırım o şekil biryol düşünüyorum :) en iyisi biriktirip para peşin yurt dışı almak sanırım yurt dışında s6000 300 dolar gibi bir fiyattan satılıyor
  • Bence de en iyisini yaparsınız hele akrabanız varsa ilaveten karınız bir 100 YTL daha artacaktır. Aşağıdaki linkte USA fiyatlarını bulacaksınız ki ben de şaşırdım bir ara 234 $ kadar düşmüştü.
    http://shopper.cnet.com/digital-cameras/fujifilm-finepix-s6000fd/4014-6501_9-31974922.html
    quote:

Orjinalden alıntı: NoDRaC

bir arkadaşın teyzesi var orada ben onun adresini alıcam oda bana göndericek sanırım o şekil biryol düşünüyorum :) en iyisi biriktirip para peşin yurt dışı almak sanırım yurt dışında s6000 300 dolar gibi bir fiyattan satılıyor

• Ankara' da Oturan Arkadaşlar'a
    Dün Ankara Konya Sk' ta, şarj cihazları ve Şarj edilebilir pillerle ilgili yaptığım son araştırma ve test sonucu ilebulduğum yeni bir akıllı ve hızlı şarj cihazı ile ilgili geniş açıklamalarım aşağıdaki linkte.
    Bir göz atın isterseniz....

http://forum.donanimhaber.com/m_11309414/mpage_12/tm.htm
  • @NoDRaC,
    Verdiğim fiyat fotozeynep te geçerli fiyattır.
  • arkadaşlar benim bu makineyi biran önce almam lazım hatta bu hafta içi tabiki Türkiye garantili alma taraftarıyım haliyle en ucuz nerden alabilirim yardımcı olurmusunuz? hepsiburada da indirim var ama sözde 800 küsür makine fazla değil mi? Acil cevaplarınızı beklerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeKSandDoRT

arkadaşlar benim bu makineyi biran önce almam lazım hatta bu hafta içi tabiki Türkiye garantili alma taraftarıyım haliyle en ucuz nerden alabilirim yardımcı olurmusunuz? hepsiburada da indirim var ama sözde 800 küsür makine fazla değil mi? Acil cevaplarınızı beklerim.

şu an tr garantili en uygun fiyat fotozeynep te...660 ytl...

www.fotozeynep.com.tr

• Arkadaşlar bende fotoğraf makineleri konusunda çok araştırma yaptım, çok site inceledim, sizin yorumlarınızı okudum ve bir fujifilm s6500fd almaya karar verdim. Hepsiburada.com dan 788 ytlye 12 ay taksitle bu makinenin siparişini verdim.

Daha çok evde floreasan lamba altında resim çekeceğimden dolayı bu makinenin benim ihtiyacıma karşılık vereceğini düşünerek bu makineyi seçtim.
    İnşallah doğru bir seçim yapmışımdır.

IS özelliğinin olmaması akşam evde çekeceğim resimlerin kalitesini etkilermi?, inşallah pişman olmam. Saygılarla...
  • Keşke siparişi vermeden bu satırları yazsaydınız.....Elbette elde çekmeye kalkarsanız ve elinizde titreme de varsa 1/100 enstantane altında epey problem yaratır. Aynı şartlarla 3-4 X zoom sonrasıda yetersiz ışıkta aynı sorunları yaşarsınız Mutlaka çekiminize uygun esnemeyen iyi bir tripot kullanmanız ya da makineyi sabitlemeniz gerekir. Unutmayın, bende bir yıldır bu makineyi kullanıyorum ve makinenin falsolarını çok iyi biliyorum....
    quote:

Orjinalden alıntı: deneme222

Arkadaşlar bende fotoğraf makineleri konusunda çok araştırma yaptım, çok site inceledim, sizin yorumlarınızı okudum ve bir fujifilm s6500fd almaya karar verdim. Hepsiburada.com dan 788 ytlye 12 ay taksitle bu makinenin siparişini verdim.

Daha çok evde floreasan lamba altında resim çekeceğimden dolayı bu makinenin benim ihtiyacıma karşılık vereceğini düşünerek bu makineyi seçtim.
    İnşallah doğru bir seçim yapmışımdır.

IS özelliğinin olmaması akşam evde çekeceğim resimlerin kalitesini etkilermi?, inşallah pişman olmam. Saygılarla...

• O zaman s6500fd de floreasan lamba ışığı altında iyi çekemiyorsa hiçbir makina bu koşullarda net fotoğraf çekemez, haksızmıyım acaba
  • İyi fotgraftan neyi anladığınız önemli. Bu nedenden haksızsınızşaka bir tarafa Şu açıdan, netlik keskinlik kesinlikle problem olmuyor.zaten net çekimin beyaz dengesi ile uzaktan yakından bir ilşkisi yoktur.Ancak floresant ışık altında tüm renkler yeşile boyanmış gibi veya kapalı havada her şey maviye boyanmış gibi olabiliyor. Bunu otomatik modda yapıyor. Yeterli ışık altında sorun olmamakla birlikte yeterli ışığın olmadığını düşündüğünüz anda modu manuel olarak seçmeniz gerekiyor. Buna özellikle dikkat etmek zorunlu, yoksa renkler için PC de uğraşmanız şart.
    Benim açımdan bu makine de olan bir Hot pixel olayı ki bunu 100 yerine 200 ISO'ya almakla hatta 400 ISO' ya almakla önemli ölçüde çözümlüyorsunuz ama IS' nin olmayışı benim gibi kullanıcılar için büyük hendikap...Gece çekimlerinden ziyade zoom' lu çekimlerde....
    quote:

Orjinalden alıntı: deneme222

O zaman s6500fd de floreasan lamba ışığı altında iyi çekemiyorsa hiçbir makina bu koşullarda net fotoğraf çekemez, haksızmıyım acaba

• daha 17..

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ##
  • Arkadaşlar
    Bende s5700 ümü satıp s6500fd almayı düşünüyorum. Fakat sensör ısınmasından fazla süre pozlamasından ölü pixeller çıktığını hatta kitapçığında bile yazdığı söleniyor. Bu doğrumu?? İkincisi yurt dışı ürünler s6000 die geçiyormuş isimleri tr ye gelen 6500 lerle ne gibi farklılıkları var hem firmware olarak hemde teknik olarak ne gibi deişiklikler var??? özellikle manuel focus ve 28-300 lük bi objektif olması yüzünden alacam bu makineyi. o yüzden 7.1 mp lik makinemi satıp 6 öp lik bir makine alacam değecek tabiki ama korkuyorum açıkcası
  • quote:

Orjinalden alıntı: asenyurt

Arkadaşlar
    Bende s5700 ümü satıp s6500fd almayı düşünüyorum. Fakat sensör ısınmasından fazla süre pozlamasından ölü pixeller çıktığını hatta kitapçığında bile yazdığı söleniyor. Bu doğrumu?? İkincisi yurt dışı ürünler s6000 die geçiyormuş isimleri tr ye gelen 6500 lerle ne gibi farklılıkları var hem firmware olarak hemde teknik olarak ne gibi deişiklikler var??? özellikle manuel focus ve 28-300 lük bi objektif olması yüzünden alacam bu makineyi. o yüzden 7.1 mp lik makinemi satıp 6 öp lik bir makine alacam değecek tabiki ama korkuyorum açıkcası

@asenyurt belki biliyosundur,ben de 5700 ümü satıp 6500 aldım ve çok memnunum...hot pixel olayı sanırım ccd sensörlerin 3 aşağı 5 yukarı hepsinde olan bi problem,,hatta bazı dslr modellerde de var...çok üstünde durmuyorum ben çünkü öyle 15-20 sn pozlama kullanmıyorum...s6000 makinanın abd deki adı,,avrupada s6500 adıyla satılıor...isimleri dışında hiç bi farkları yok...mp ye çok fazla takılmaman gerektiğini biliyosundur sanırım...kısacası eski bi 5700 kullanıcısı olarak eğer dslr düşünmüyorsan 6500 şu an için fiyatı da düşünülünce çok iyi bi ürün...karşısında FZ50 var ama o makinanın yurt dışı fiyatından daha ucuza 6500 ü tr garantili alabilirsin...yani sadece IS için o kadar fark verilmez...karar senin...kolay gelsin

• odzi biliorum çok teşekkür ederim açıklamaların için
    ocak yada şubat gibi elime biraz para geçicek daha doğrusu okuladan yaklaşık 500 ytl bi para alacam. s5700 ü kaça satacağım alacak birileri çıkarmı die düşünüyorum yoksa s5700 dursunmu ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: asenyurt

odzi biliorum çok teşekkür ederim açıklamaların için
    ocak yada şubat gibi elime biraz para geçicek daha doğrusu okuladan yaklaşık 500 ytl bi para alacam. s5700 ü kaça satacağım alacak birileri çıkarmı die düşünüyorum yoksa s5700 dursunmu ??

sen bilirsin,,ama yine slr-like alacağın için durmasına gerek yok bence...istersen onu satıp ucuz bi kompakt alabilirsin,bilemiyorum...5700 ün garantili ise 300-350 arası bi fiyata satabilirsin ama yurt dışı ise 250-300 arası iyi bi fiyat sahibinden.com u kullanabilirsin...ben oradan 1 ay önce 400 ytl ye sattım...5700 şu an fotozeynepte peşin 450 ytl...s6500 ise peşin 670 ytl... yurt dışı s6500 almanın bi anlamı kalmadı artık,çünkü 500 civarı bi paraya gelio ve buna 2 gb xd kartı ekleyince fiyat 600 oluyo ve 70 ytl için garantisiz mal almaya değmez bence...

• fotozeynepde 6500fd nin fiyatı uygun ancak stokta yok...belki stoklara tekrar girmeme ihtimali var...benim araştırdığım en ucuz 6500 gold da var..bonus karta %10 indirim yaptığı için yani internette ve garantili 6500fd 800 ytl den aşağı yok...bulan olursa bize de haber versin...
  • Zaten S600fd/S6500 fd' nin imalatı F8000fd çıktığında durdurulmuş olduğunu duydum.. Şu an Stoklardan idare ediliyor. Zaten bu yıl Haziran ayı başında yurt dışı fiyatların 40-90$ arası artma nedeni de buymuş. Yani malın arkası yok...
    quote:

Orjinalden alıntı: physioAMD

fotozeynepde 6500fd nin fiyatı uygun ancak stokta yok...belki stoklara tekrar girmeme ihtimali var...benim araştırdığım en ucuz 6500 gold da var..bonus karta %10 indirim yaptığı için yani internette ve garantili 6500fd 800 ytl den aşağı yok...bulan olursa bize de haber versin...
  • evet arkadaşlar,,6500 ün üretimi aylar önce durdu...ben yurt dışından almak istediğimde bi çok satıcı ürünün amerikada stoklarda kalmadığını söylediler...ben de o dönemde fotozeynepten çok uygun bi fiyata (650 ylt) almıştım...eğer ucuz bi yer bulursam burdan duyururum...
  • yapmayın arkadaşlar valla ben şubatı bekliyorum daha şubata çok var :( ne yani alamıtacakmıyım ben şimdi :(
  • bende arıyorum 6500 fakat durum bu malesef...800 ytl de bence fazla 6500fd için..
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.