Şimdi Ara

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ## (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
1
Favori
78.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu işlemin sonucu ya yenisi gelir, yada parası.
    quote:

Orjinalden alıntı: deneme222

Mesaj attım bana faturanın fotokobisiyle , durumu anlatan yazıyı ürünle birlikte "D-Market Elektronik Hizmetler ve Tic.Aş.

İnkılap Mah. Küçüksu cad. No: 70 Ümraniye/İstanbul" adresine göndermemi söylediler. Bende hemen kargoyla gönderdim.
  • fuji6500 kullanan arkadaşlara makinelerinin kapağını kapatıp, f2,8'de iso 100 ile 30 saniye pozlama yapmalarını ve çıkan sonucu bilgisayara atıp bir incelemelerini tavsiye ediyorum!

yıldızlı bir gökyüzüyle karşı karşıya kalabilirler

sizin fotograf makınası da böyle oluyormu ???
  • Evet öle oluyor.Fuji 6500 ün sensörü çok iyi olmadığından
  • Bu sorun hepsinde kesin oluyormu acaba. Eğer oluyorsa ne diye bu kadar uzun enstantane süresine izin verirler ki.
    quote:

Orjinalden alıntı: malibar

fuji6500 kullanan arkadaşlara makinelerinin kapağını kapatıp, f2,8'de iso 100 ile 30 saniye pozlama yapmalarını ve çıkan sonucu bilgisayara atıp bir incelemelerini tavsiye ediyorum!

• @ malibar bu 3. yer aynı konuyu soruyorsun.
    @emrecan,
    Sensörün kötülüğünden değil, O zaman Nikon D80 ve Canon 30D nin de sensörlerine KÖTÜ dememiz gerekir. Diğer topikte nedenlerini, uzun uzun anlattım yoruldum....
    quote:

Orjinalden alıntı: malibar

fuji6500 kullanan arkadaşlara makinelerinin kapağını kapatıp, f2,8'de iso 100 ile 30 saniye pozlama yapmalarını ve çıkan sonucu bilgisayara atıp bir incelemelerini tavsiye ediyorum!

• S6500fd için çanta tavsiye edebilirmisiniz, içine rahatlıkla girebilecek. Hediye olarak gelen çanta küçük geldi, içine sığdıramadım. Ayrıca bu kamerayı hediye olarak gelen çantanın içine sığdırabilen varmı merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartanesi37 -- 13 Aralık 2007; 21:15:37 >
  • deneme bak sana gelen çanta ya sığıyormakıneyı dık yerleştıreceksın objektıfı uzerıne gelecek yerleştırecem dıye kırma objenltıfı
    tabi sana gelen kılıf ın onunde fınepix yazıyorsa dediğim gibi olacak
  • Objektif altta olacak şekilde denedim, üstte olacak şekilde denedim olmuyor, makine kırılacak diye korkuyorum oyüzdende fazla zorlamıyorum.
  • arıkadaşlar 6500 de hdr ayarlarını nasıl yapacağız?
  • Sadece neden tek başına makineyi düşünüyorsunuz..... Ben bu yüzden 3 çanta değiştirdim. Örneğin yedek pil ve şarj cihazını yanınızda bir diğer gözde taşımak istemezmisiniz? Mesela küçük bir masa tripotu, Polarize ve UV filtreniz, Muhafaza Kutuları, Kablolarınız, varsa yedek hafıza kart veya kartlarınız, varsa cart (!) okuyucunuz ve makineye ait kablolar vb vb. Bu topikti hatırladığım kadarıyla 10 ay önce aldığımız tüm çantaları ölçüleriyle birlikte vermiştik. Çantayı biraz büyük tutarsanız herşeyiniz derli, toplu olur....
    quote:

Orjinalden alıntı: deneme222

S6500fd için çanta tavsiye edebilirmisiniz, içine rahatlıkla girebilecek. Hediye olarak gelen çanta küçük geldi, içine sığdıramadım. Ayrıca bu kamerayı hediye olarak gelen çantanın içine sığdırabilen varmı merak ediyorum

• @yilmaz_memre,
    PM yeni farkettim. Bende bir yerde okumuştum ama hiç denemedim. Ard arda tripotla birlikte foto. çekilip bir yazılımla üst üste getiriliyordu ama yine hatırladığım farklı enstantane değerleriyle ama Tam hatırlayamıyorum. Kusura bakmayın...
    quote:

Orjinalden alıntı: yilmaz_memre

arıkadaşlar 6500 de hdr ayarlarını nasıl yapacağız?
  • şöyle yapılıyor. +-1 seçmek iyidir :)

quote:

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ##
  • ee nasıl yapacam bunu sorunum o zaten
    quote:

Orjinalden alıntı: uruzgar

şöyle yapılıyor. +-1 seçmek iyidir :)

quote:

• Orjinalden alıntı: yilmaz_memre

ee nasıl yapacam bunu sorunum o zaten

• Sizde Türkçe Manuel yok anlaşılan.... Sizin için Linkten bir daha indirip canlı tutuyorum, hemen indirin Link aşağıda. Rapid_share arasındaki( _ ) işaretini kaldırın.....
    http://rapid_share.com/files/26945055/fuji_s6500_TURKCE.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 18 Aralık 2007; 12:19:30 >

• abi menüler aşağıda artık karıştırıp bulursun diyecem çünkü brackleting ayarını +-1 yapıyorsun. birde çoklu çekimi hani foto çekmek için bastığımız butonun arkasındaki çoklu çekim butonu ona basılı tutup brackletinge getiriyorsun gerisini makine yapıyor.

quote:

quote:

quote:

• quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

hocam bahsettiğin fuji s6500fd ne kadar? Yanında verilenler ve durumu (sıfır mı? ithal mi? 6000 mi?) ???

Teşekkürler.
  • sağolasın uruzgar işte benım oğrenmek istediğim buydu, bende de var kullanıl klavuzu ama bu şekilde yapılacağını bılmıyordum öğrenmek istediğim buydu

quote:

abi menüler aşağıda artık karıştırıp bulursun diyecem çünkü brackleting ayarını +-1 yapıyorsun. birde çoklu çekimi hani foto çekmek için bastığımız butonun arkasındaki çoklu çekim butonu ona basılı tutup brackletinge getiriyorsun gerisini makine yapıyor.

quote:

quote:

quote:

• sıfır makine. S6000fd dir adı. Yurt dışıdır ürünün gelişi. ertesi gün kargo hemen. fiyat 625 ytl.
    quote:

Orjinalden alıntı: SeKSandDoRT

quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

hocam bahsettiğin fuji s6500fd ne kadar? Yanında verilenler ve durumu (sıfır mı? ithal mi? 6000 mi?) ???

Teşekkürler.
  • AKINLASINN garantisi var mı senin sattığın 6500 ün.yani sorunla karşılaşırsak muhattap olacağımız bi firma?almaya niyetim var onun için soruyorum
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.