Şimdi Ara

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ## (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
1
Favori
78.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ah okuldaki bursum işte şubatta gelecek eğer s5700 üme talip çıksaydı üstüne kredi kartıyla çektirebilirdim ama işte :(teknosadan da yeni almıştım hemen üst modeline kapıldım resmen :)
  • Bu yuvarlak şey ne işe yarar arkadaşlar.

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ##
  • quote:

Orjinalden alıntı: AKINLASINN

Bu yuvarlak şey ne işe yarar arkadaşlar.

manuel çekimlerde kontrol sağlayan diyafram veya enstantane değerlerini değiştirmeye yarıyor olabilir..
  • Arkadaşlar merhaba. Fotograf makinamı yenilemek durumundayım bu aralar. Fujifilm dikkat ettiğim alınca da pek pişman olmayacağımı düşündüğüm bir model. Japonya dan bir arkadaşıma getirtmeyi düşünüyorum.
    Benim için olmazsa olmazlar:
    Tilt ekran
    Geniş zoom aralığı
    Fotograf makinasına benzemesi
    Anı düzeyinde video performansı
    Bunlara sahip olan model 9600. H9 ve S5 de bunlara sahip ama gönlüm daha çok fuji den yana. 9600 ün 6500 den artısı yazdıklarımın haricinde nedir? SLR like benim için ideal sınıf o nedenle altını ve üstünü düşünmüyorum.
    Aklıma takılan diğer şeyler de :
    Fuji ile video çekerken manuel zoom yapmak gerekiyor. Bu konu kullanan arkadaşlarda sıkıntı yaratıyor mu? 9600 modeli biraz iri diyor yeni alan bir tanıdığım. Slr makinalar gibi kocaman ve ağırmış ona göre. Sizce nasıldır ben makinayı bizzat elime alamadım şimdilik.
    Bu arada mevcut ya da kısmetse eski makinem exilim p505. Cevaplarınız için teşekkürler

• peki arkadaşlar son sorum olacak 9600 ün fiyatı şubata doğru düşermi madem bu kadar beklicem şubatta alacaksam almışken daha üstün modelini alayım doğrumu sizce düşündüklerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: asenyurt

peki arkadaşlar son sorum olacak 9600 ün fiyatı şubata doğru düşermi madem bu kadar beklicem şubatta alacaksam almışken daha üstün modelini alayım doğrumu sizce düşündüklerim

9600 daha pro bir makina 6500 e göre...bi-kaç artı özelliği var...fakat 6500 e göre daha yumuşak bi foto kalitesi olduğu söyleniyor...yine de artıları daha fazla olduğu için alınabilir bi makina,,tabi fiyat uygun olursa...çünkü slr-like sınıfında çok yüksek meblalar ödemek bence çok mantıklı değil.....
  • işte şubata kadar düşerse onu alayim bari 6500 ün piyasada olmadıını artık üretilmediini sölüyosunuz o zamana kadar bulamazsam fiyatıda düşerse gider 9600 alırım fakat o zamana kadar fiyatı düşermi acaba yada düşmezse 6500 bulabilirmiyim sıfır :(
  • haa bu arada beyler bayanlar s5700 ümü isteyene satabilirim teknosa dan çantası 2 gb kingstone hafıza kartıyla verebilirim kutu içeriği herşeyiyle vericem eksiksiz. teknosadan alalı herhalde tam bir ay falan oluyor. faturası falan hepsi mevcut.

isteyen olursa : atakansenyurt@hotmail.com irtibat
  • quote:

Orjinalden alıntı: asenyurt

haa bu arada beyler bayanlar s5700 ümü isteyene satabilirim teknosa dan çantası 2 gb kingstone hafıza kartıyla verebilirim kutu içeriği herşeyiyle vericem eksiksiz. teknosadan alalı herhalde tam bir ay falan oluyor. faturası falan hepsi mevcut.

isteyen olursa : atakansenyurt@hotmail.com irtibat

2. el bölümüne yaz...bi de sahibinden.com u kullan bence...daha çabuk satarsın..
  • Akşam veya gece oda ışığında bulanıklık bakımından s8000fd mi , s9600mi yoksa s6500fd mi daha iyi sonuçlar verir. ( Yoksa başka bir makinemi? )
  • quote:

Orjinalden alıntı: deneme222

Akşam veya gece oda ışığında bulanıklık bakımından s8000fd mi , s9600mi yoksa s6500fd mi daha iyi sonuçlar verir. ( Yoksa başka bir makinemi? )

oda ışığı altındaki çekimlerde eğer eliniz titriyorsa IS sistemli bir model daha iyi sonuç verir...belirttikleriniz arasında s8000fd yani
  • s6500fd nin "Picture Stabilization" özelliği oda ışınıdaki çekimlerde iyi sonuç vermezmi. Bu özellik hangi ortamlarda kullanılmalı, bu özellikle ilgili pek fazla bilgi yok galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartanesi37 -- 11 Aralık 2007; 16:02:27 >
  • quote:

s6500fd nin "Picture Stabilization" özelliği oda ışınıdaki çekimlerde iyi sonuç vermezmi. Bu özellik hangi ortamlarda kullanılmalı, bu özellikle ilgili pek fazla bilgi yok galiba

picture stabilization özelliği düşük ışıklı ortamlarda ISO yu 800-1600 hatta 3200 lere çıkararak sana kısa shutter süreleri vermeye çalışan bi sistem...yani kendin de yapabilirsin aynı şeyi manuel ayarlarla...ISO konusunda acemi olanlar için düşünülmüş olabilir
  • Acemiler den ziyade kartpostal boyutunda baskı alacaklar için detay farkı belli olmadığından yüksek ISO' daki Noise belli, olmuyor. Zaten makine çok zorlanmadıktan sonra en fazla 800 ISO olarak çekiyor Otomatikte. ve adamlar kanımca gece çekimi için değil yeterli ışıkta hareketli objeler için düşünülmüş. Çünkü yeterli ışıkta 800 hatta 1600 ISo' da kabul edilebilir sonuçlar alınabiliyor. Yine de el titreme veya nefes alışverişinde problemi olan kullanıcılar, ISO yükselmekle birlikte 1/5 sn - 1/100 sn shutter değerleri arasında IS' ye ihtiyaç duyabilirler.........
    quote:

Orjinalden alıntı: odzi

quote:

s6500fd nin "Picture Stabilization" özelliği oda ışınıdaki çekimlerde iyi sonuç vermezmi. Bu özellik hangi ortamlarda kullanılmalı, bu özellikle ilgili pek fazla bilgi yok galiba

picture stabilization özelliği düşük ışıklı ortamlarda ISO yu 800-1600 hatta 3200 lere çıkararak sana kısa shutter süreleri vermeye çalışan bi sistem...yani kendin de yapabilirsin aynı şeyi manuel ayarlarla...ISO konusunda acemi olanlar için düşünülmüş olabilir

• Arkadaşlar hepsiburadan siparişini verdiğim s6500 fd makinem geldi. Ancak büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Nedenine gelince makinenin kutusu daha önce açılmış ve fotoğraf makinesinin lcd ekranı üzerinde 3 mm lik çizik var. Ürün kutusunda bulunması gerekken aksesuarlardan 4 adet alkalin pil yok.
    Ayrıca fotoğraf makinesiyle birlikte 2GB lık xD kart hediye etmeleri gerekirken bana gönderdikleri hafıza kartı 2GB lık SD kart. Ne yapmam gerekiyor. Ürünü iademi etmem gerekir. Bu sitenin telefon numarası kaç, siteye baktım müşteri hizmetleri diye bir telefon numarası yok. Yardımcı olursanın sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartanesi37 -- 12 Aralık 2007; 13:58:16 >
  • O nasıl şanstır ya.
    Adamların hep dediği birşey var. Kargoyu teslim aldığınızda kontrol edin diye. Bir sorun varsa kargocu elemana zabıt tutturtup geri teslim edin diyorlar.
    Oraya da sadece mail atarak ulaşabiliyorsun. Adamlara bu durumu aynen yaz. Bence yine de yardım edeceklerdir.
    http://www.hepsiburada.com/musteri.aspx?id=41&type=1
    Daha önce çok iyi bir yardımlarını gördüm ben. Hemde kocaman klimayı hiç beni uğraştırmadan gelip evden aldılar, ücretsiz.
    quote:

Arkadaşlar hepsiburadan siparişini verdiğim s6500 fd makinem geldi. Ancak büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Nedenine gelince makinenin kutusu daha önce açılmış ve fotoğraf makinesinin lcd ekranı üzerinde 3 mm lik çizik var. Ürün kutusunda bulunması gerekken aksesuarlardan 4 adet alkalin pil yok.
    Ayrıca fotoğraf makinesiyle birlikte 2GB lık xD kart hediye etmeleri gerekirken bana gönderdikleri hafıza kartı 2GB lık SD kart. Ne yapmam gerekiyor. Ürünü iademi etmem gerekir. Bu sitenin telefon numarası kaç, siteye baktım müşteri hizmetleri diye bir telefon numarası yok. Yardımcı olursanın sevinirim

• Ayrıca bu olayı hepsiburada nın ürün yorumuna da yaz. En azından yorumu okuyanlar için çok önemli bir uyarı yapmış olursun.
  • Arkadaşlar garanti belgesi tam olarak doldurulmamış , kaşelenmemiş ve imzalanmamış olması ilerde makinenin teknik servise gittiği zaman bir sorun oluştururmu. Size gelen ürünlerde garanti belgesi kaşelenip, imzalanmış olarak mı geliyor yoksa bana geldiği gibi mi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartanesi37 -- 12 Aralık 2007; 15:54:25 >
  • yok hocam kutudan çıkan 2 kağıdı doldurmana gerek yok fatura elınde olsun yeter tabı o 2 li kağıdıda atma..
    birde adamalra ser bir mesaj at o nasıl şey oyle ya sd kart kullanmıyorkı makıne nıye sd kart verıyor ben de nette naldım h ızl ı al .com dan adamalr eksiksiz herşeyiyle teslım etmışlerdı..
    sende anlat halletsinler..

quote:

Arkadaşlar garanti belgesi tam olarak doldurulmamış , kaşelenmemiş ve imzalanmamış olması ilerde makinenin teknik servise gittiği zaman bir sorun oluştururmu. Size gelen ürünlerde garanti belgesi kaşelenip, imzalanmış olarak mı geliyor yoksa bana geldiği gibi mi geliyor.
  • Mesaj attım bana faturanın fotokobisiyle , durumu anlatan yazıyı ürünle birlikte "D-Market Elektronik Hizmetler ve Tic.Aş.

İnkılap Mah. Küçüksu cad. No: 70 Ümraniye/İstanbul" adresine göndermemi söylediler. Bende hemen kargoyla gönderdim.
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.