Şimdi Ara

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ## (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.259
Cevap
1
Favori
78.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: colak.serdar

ufaktan resim eklemeye baslayalim mi.. muhabbeti kesmeden ama

##SLR-LIKE : Fuji S6000fd (s6500fd) İNCELEMELERİ##

fotoğraf çok iyi exif bilgilerini alabilirmiyiz??
  • quote:

Orjinalden alıntı: berkerx

quote:

Orjinalden alıntı: colak.serdar

ufaktan resim eklemeye baslayalim mi.. muhabbeti kesmeden ama

fotoğraf çok iyi exif bilgilerini alabilirmiyiz??

himm..
    exif bilgilerine nasil ulasilacagini bilmiyorum..
    ama aklimda kalan....

FUJİ FINEPİX S6500 FD
    SP-HAREKETLİ. 6MP.

• az kaldı az böyle fotolar bende çekecem su auto moddan çıkabilirsem eyvallah dostum resim çok iyi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Michael Scofield

az kaldı az böyle fotolar bende çekecem su auto moddan çıkabilirsem eyvallah dostum resim çok iyi.

en kisa sürede bekliyoruz resimleri arkadaşim..
  • makinem elime ulaştı ve iyiki almışım mükemmel bir alet en kısa zamanda çekimlerimde karşınızda olacağım
  • Arkadaşlar s6500'+2gb xd kart+taşıma çantası ile beraber 425€ kdv dahil garantili alabiliyorum. Fiyat nasıl normal mi yoksa düşük mü?
  • Bu fiyat super de garanti nasılmıs acaba?
  • 2 yıl türkiye garantisi.

quote:

Orjinalden alıntı: kazar

Bu fiyat super de garanti nasılmıs acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: t@rik

Arkadaşlar s6500'+2gb xd kart+taşıma çantası ile beraber 425€ kdv dahil garantili alabiliyorum. Fiyat nasıl normal mi yoksa düşük mü?

şu anki kurla 765 lira ediyor güzel fiyat peki peşinmi yoksa taksitlimi?
  • Peşin

quote:

Orjinalden alıntı: djinn_inc

quote:

Orjinalden alıntı: t@rik

Arkadaşlar s6500'+2gb xd kart+taşıma çantası ile beraber 425€ kdv dahil garantili alabiliyorum. Fiyat nasıl normal mi yoksa düşük mü?

şu anki kurla 765 lira ediyor güzel fiyat peki peşinmi yoksa taksitlimi?
  • arkadaşlar makro çekmek istiyoruz.ancak bır bocek cekecegımızde objektıfı ona dayıyamıyoruz doğal olarak.ama makınede makro ozellıgını zoomla kullanmaya calısıtıgmda odaklama yapmıyor.sizler nasıl yapıyorsunuz acaba???
  • iki tane makro modu var biri makro diğeri super makro
    makro modda zoom kullana bilirsin ama belli sınırlar dahilinde kitapçıkta yazıyor. super makroda zoom kullanamazsın zaten 1cm den 1m kadar netleme yapabiliyor.
    gerekli bilgi burada

• Normal: 40 cm (wide) / 2 m (tele) - Infinity
    • Macro: 10 cm (wide) - 3.0m/ 90 cm - 3.0m (tele)
    • Super Macro: 1 cm (wide) - 1m

quote:

Orjinalden alıntı: berkerx

arkadaşlar makro çekmek istiyoruz.ancak bır bocek cekecegımızde objektıfı ona dayıyamıyoruz doğal olarak.ama makınede makro ozellıgını zoomla kullanmaya calısıtıgmda odaklama yapmıyor.sizler nasıl yapıyorsunuz acaba???
  • eğer uygun fiyatlı arıyosanız buraya bakmanızı öneririm:)) özellikle 2 gb xd cardlı fiyatına

http://www.amazon.com/Fujifilm-Finepix-Digital-Wide-Angle-Stabilization/dp/B000GFWFY8/sr=1-8/qid=1169387287/ref=sr_1_8/105-2898107-5238069?ie=UTF8&s=photo
  • İyide dostum ben tr garantili fiyatını verdim. Burada ki garantili değil.

quote:

Orjinalden alıntı: adailton

eğer uygun fiyatlı arıyosanız buraya bakmanızı öneririm:)) özellikle 2 gb xd cardlı fiyatına

http://www.amazon.com/Fujifilm-Finepix-Digital-Wide-Angle-Stabilization/dp/B000GFWFY8/sr=1-8/qid=1169387287/ref=sr_1_8/105-2898107-5238069?ie=UTF8&s=photo

• Arkadaşlar Almanyadan gelen S6500fd makinamın lcd ekranında yanılmıyorsam 7-8 adet ölü piksel görüyorum. Sinir bozucu bir durum makinadan soğutuyor insanı Fuji nin Ankarada servisi yokmu
  • Merhaba,
    Uzun zamandır sesiz sesiz yazılanları takip ediyorum. sonunda sayenizde S6500fd almaya kesin karar verdim. Ancak tam sipariş aşamasındayken S8000fd'nin ekimde çıkacağını gördüm. Ek olarak IS'modunun eklenmiş Ayrıca 18xdigital zoom ve 8.0MP, XD + SD hafıza kartı olacakmış. sanırım farklardan biri 1\2,35" ccd var. bu önemli mi? Satış fiyatı 400Usd olacakmış. makina almak için acelem yok. acaba beklemelimiyim yoksa sd6500 almalı mıyım. aşağıda s8000fd 'nin linkini bulabilirsiniz. tecrübeli arkadaşlar inceleyip bilgi verebilirse sevinirim
    kolay gelsin
    http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/s/finepix_s8000fd/

• quote:

Orjinalden alıntı: vok78

Merhaba,
    Uzun zamandır sesiz sesiz yazılanları takip ediyorum. sonunda sayenizde S6500fd almaya kesin karar verdim. Ancak tam sipariş aşamasındayken S8000fd'nin ekimde çıkacağını gördüm. Ek olarak IS'modunun eklenmiş Ayrıca 18xdigital zoom ve 8.0MP, XD + SD hafıza kartı olacakmış. sanırım farklardan biri 1\2,35" ccd var. bu önemli mi? Satış fiyatı 400Usd olacakmış. makina almak için acelem yok. acaba beklemelimiyim yoksa sd6500 almalı mıyım. aşağıda s8000fd 'nin linkini bulabilirsiniz. tecrübeli arkadaşlar inceleyip bilgi verebilirse sevinirim
    kolay gelsin
    http://www.fujifilm.com/products/digital_cameras/s/finepix_s8000fd/

18 digital değil optik zzom olacaktı pardon

• sensör benim için en önemli şey..

1/2.35 kötü...

kesinlikle s6500 tercih ederdim...
  • selam s6500cüler :))

artık biçoğunuz beni tanıyosunuzdur şu is olayına takılı kalan çocuk..evet benim:))

aklıma geçen gün nette fotolara bakarken bişey geldi.mesela boğaz turu yapıyosun teknedesin, bi yalıyı çekmek istedin zumlu veya zumsuz. tekne hareketlerinden dolayı bi sallanma olacak.yine de iso marifetiyle oluşabilecek netlik kaybını engelleyebilme imkanı var mı. yoksa bu yönü eksik mi kalacak makinanın???
  • quote:

Orjinalden alıntı: adailton

selam s6500cüler :))

artık biçoğunuz beni tanıyosunuzdur şu is olayına takılı kalan çocuk..evet benim:))

aklıma geçen gün nette fotolara bakarken bişey geldi.mesela boğaz turu yapıyosun teknedesin, bi yalıyı çekmek istedin zumlu veya zumsuz. tekne hareketlerinden dolayı bi sallanma olacak.yine de iso marifetiyle oluşabilecek netlik kaybını engelleyebilme imkanı var mı. yoksa bu yönü eksik mi kalacak makinanın???

isoyla hiç uğraşmadan yapabilirsiniz ama gün ışığında yeterli ışık varsa shutter hızını uygun bi yere getirerek yeteri kadar ışık olduğu için bi problemde çıkmaz bence
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.