Bildirim
SLR makina önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Canon 1000D tavsiye ederim ,
en iyi fiyat/performans .
1000D ile çekilmiş fotoğrafları 450D ile çekilmişler ile karşılaştırın ,
Hangisi bulanık , hangisi keskin ve net .
öyle az buz farktan bahsetmiyorum ciddi ciddi fark var . -
-
quote:
Orjinalden alıntı: akkaymaz
öyle az buz farktan bahsetmiyorum ciddi ciddi fark var .
Gerçi ben makineyi alalı 8 saat oldu hiç bilgim yok ama,en azında şöyle biliyorum bir fotağrfın kalitesi lens ve onu çekende bitmiyormu,ben bu gün makineyi alırken baya bir araştırdım sordum soruşturdum,en azında çok bilen insanlar yıllarını fotoğrafçılığa vermiş bir çok insan 450d tavsiye etti bana,gerçi ben böyle bir polemiğe girmem ama yazmış bulundum işte. -
quote:
öyle az buz farktan bahsetmiyorum ciddi ciddi fark var .
Ya foruma bu bölüme kaç gündür ugramıyorum görüyorum ki yeni arkadaşlar katılmış gibi..
1000D ile 450D'ye aynı lensi takın aynı yerden fotograf çekin ikiside aynı olacaktır.
Kaliteyi belirleyen unsur, LENS'tir.. Bunu bir türlü anlatamadık gitti.. -
arkadaşlar bende aynı şeyi söylüyorum ,
doğubank'a gidiyorum vatan komputer'e gidiyorum vitrinde 450D var 1000D var ikisinde'de aynı 18-55is lens takılı,
masanın üstündeki klavyenin aynı ayarlarda fotoğrafını iki makine ile çekiyorum ,
1000d kayıtsız şartsız daha net , keskin fotoğraf çekiyor .
,
450D , 18-55is kit lensi ile net fotoğraf çekmek için Af yi kaptıp vizörden netlemek gerekiyor ..
450D nin 18mm'de Af kusuru hala düzeltilmedi ,
belki pahalı objektif satmak için kasten düzeltmiyorlar ,
1600 isoda 450D ile 20 sn siyah fotoğraf çekiyorum , mavi , kırmızı , beyaz hot pixeller çıkıyor ,
,
Tabiki 450D alan hayrını görsün güle güle kullansın , ancak 1000d 40D , 400D makinalar Şu anda daha kusursuz . -
quote:
450D , 18-55is kit lensi ile net fotoğraf çekmek için Af yi kaptıp vizörden netlemek gerekiyor ..
Lenste back/front focus sorunu olmasın? 1600 isoda 20" pozlama yapma fikri de ayrı bi hoşmuş -
quote:
arkadaşlar bende aynı şeyi söylüyorum ,
doğubank'a gidiyorum vatan komputer'e gidiyorum vitrinde 450D var 1000D var ikisinde'de aynı 18-55is lens takılı,
masanın üstündeki klavyenin aynı ayarlarda fotoğrafını iki makine ile çekiyorum ,
1000d kayıtsız şartsız daha net , keskin fotoğraf çekiyor .
,
belki pahalı objektif satmak için kasten düzeltmiyorlar ,
1600 isoda 450D ile 20 sn siyah fotoğraf çekiyorum , mavi , kırmızı , beyaz hot pixeller çıkıyor ,
,
Tabiki 450D alan hayrını görsün güle güle kullansın , ancak 1000d 40D , 400D makinalar Şu anda daha kusursuz .
Birşey sormak istiyorum, fotograf bilginiz nedir? Bence sıfır..
1600 ISO'da 20 saniye pozlama yaparsanız her fotografta hotpiksel görünür..
Amacınız neydi ki 1600 ISOda uzun pozlama yapıyorsunuz? Bakınız adı üstünde uzun pozlama. Umarım birşeyler anlatabildim?
AF'yi kapatıp vizörden netlemek de ne demek? Lensin üzerindeki focus bileziginden manuel focus netleme desenize şuna..
Ayrıca siz makine ekranından bakıp burada karşılaştırma mı yapıyorsunuz hemde rastgele? Kusura bakmayın ama bu dedikleriniz bende sadece bir "0" (sıfır) hissiyatı uyandırdı..
Lütfen bilginiz olmadıgı yada bilmediginiz konular hakkında atıfta bulunmayınız, ki bilmeyenlerinde aklını karıştırmayın hiç olmazsa..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 20 Mart 2009; 3:12:10 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X