Şimdi Ara

SMA değil çocuklarımız kazansın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
24
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Her platforma SMA hakkında yazılanları okuyorum artık. Çünkü yeğenim sma ölümcül(ilerleyici) kas hastası olarak doğdu. Zonguldak Karadeniz Ereğli'de ilk ve tek sma hastası Eliz.

Şuan 2.5 aylık ve herhangi bir rahatsızlığı yok çok şükür. İlk 6 ay içerisinde gerekli parayı toplayabilirsek bir kas kaybı olmadan kurtarmış olacağız.

Ben de bu ülkede doğmuş, büyümüş bir insanım. Herkesin fikrine de saygım vardır. Ama sma konusunda bazı acımasız yorumlar görüyorum. İster istemez üzülüyor insan.

Yardım etmek de nasip işidir. Eğer siz de bu çocuklara yardım etmek istiyor ama dolandırılmaktan korkuyorsanız ben size bu kampanyaları nasıl doğrulayabileceğinizi anlatabilirim.

İlk adım Valilik izni kontrolü. Yardım toplama kimliği kontrolü. Mavi tikli instagram hesabı(bazı aileler bilmediği için almıyor). Son kontrol de akşamları açtıkları yayınlara girip bakabilirsiniz.

Bu adımların herhangi bir yerinde sorun hissederseniz haber sitelerinde ve internette aratarak da kampanyayı doğrulayabilirsiniz. Ek olarak almak zor ama SMS kampanyaları için ince eleyip sık dokuyorlar(Ben 1 ayda nasıl yapılacağını yeni buldum).

Tüm yukarıdaki süreçler için bana soru sorabilirsiniz.

Neden instagram üzerinden reklam veriyorlar? Çünkü şuan en güçlü sosyal medya platformu orası. Oradan canlı yayın yaparak yardım toplamaya çalışıyorlar ve asıl sebep bu parayı toplamak için çok insana ihtiyaçları var.

Gelelim konunun özetine: instagram hesabından tüm kontrollerinizi yapıp gerçekten ihtiyaç sahibi olan bir bebeğin kurtulmasına vesile olabilirsiniz.

Sosyal medya üzerinden smaelizkaraca aratarak hesaplarına ulaşabilirsiniz. Kampanya şuan %16'da ve sizlerin desteğiyle çok kişiye ulaşabilir.

https://www.instagram.com/smaelizkaraca

Sadece bağış toplamak için yazmadım bu yazıyı. Amacım hem toplumu bilgilendirmek(kampanya doğrulama) hemde ihtiyacı olan diğer çocuklar için de bir farkındalık oluşturmak. İnstagram hesabını takip edip, gönderileri paylaşarak bile kampanyalara destek olabilirsiniz. Sma değil çocuklarımız kazansın...

Valilik izinli hesaplar:

₺ : TR82 0001 0012 2979 2516 8950 04

$ : TR55 0001 0012 2979 2516 8950 05

€ : TR28 0001 0012 2979 2516 8950 06

Alıcı: Kerem Karaca

SMA değil çocuklarımız kazansın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.