bizim okulda herkes bu adamlara bayılıyor afedersiniz ama hepsi birden gaymı bunların ben drake bell hayranıyım diyince herkes gay diyor bunlarda %100 gay olmuyormu bu durumda
tam bilmiyorum ama erkek erkeğe sevişmedikçe gay olunmuyor.
quote:
Orijinalden alıntı: troy77
bizim okulda herkes bu adamlara bayılıyor afedersiniz ama hepsi birden gaymı bunların ben drake bell hayranıyım diyince herkes gay diyor bunlarda %100 gay olmuyormu bu durumda
ilkokul
okulla alakalı değil ama bi arabende izliyodum batista yı tarzı sebebiyle seviyodu yenilmiyodu kolay kolay gerçi o smackdowndamı wwe mi onuda bilmiyorum ama
quote:
Orijinalden alıntı: LiesOfFear
quote:
Orijinalden alıntı: troy77
ilkokul
Tam da bunu yazacaktım
eskiler güzeldi tokatçı adam goldberg falan vardı şimdi flash tv prodüksiyonlarına döndü.
2 seçenek var; ya o adamlar gibi olmak istiyorlardır (ki bu durumda kişilikleri bozuk ya da tam oturmamış, problemli, gel git akıllı tipler) ya da apaçık değilse bile bilinçaltlarında birer geyler.
flashtaki kedi kadın unutulur mu ya .
smackdown poh gibi ya
quote:
Orijinalden alıntı: Exxtreme26
quote:
Orijinalden alıntı: MorgenSternN
quote:
Orijinalden alıntı: Exxtreme26
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme